Venevalkamantie 6, Kauniainen (Kauniainen)

297 900 € 65 m² 3h + k + s
Velaton hinta 297 900 €
Hoitovastike 364 €/kk
Asuinpinta-ala 65 m²
Huoneita 3
Kerros 4
Rakennusvuosi 2014
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Clematis sijaitsee Kauniaisten pohjoisreunan viehättävällä Venevalkaman alueella. Vuonna 2014 valmistuneen, tyylikkäästi toteutetun talon sijainti on erittäin hyvä, Lippajärven ihanat ulkoilumaastot sekä Träskändan kartanon puistoalueet ovat lähistöllä, Kauniaisten keskustan kattavat palvelut löytyvät parin kilometrin päästä ja liikenneyhteydet moneen suuntaan toimivat hyvin.

Tämä hyväpohjainen kulmahuoneisto sijaitsee hissitalon neljännessä kerroksessa, olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, molemmat makuuhuoneet kuin myös sauna pesuhuoneineen ovat tilavia. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Tervetuloa tutustumaan, lisätietoja välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21427423
Osoite Venevalkamantie 6, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 65 m²
Kokonaispinta-ala 65 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/5
Rakennusvuosi 2014
Käyttöönottovuosi 2014
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 167 413,51 €
Velkaosuus 130 486,49 €
Velaton hinta 297 900 €
Neliöhinta 4 583,08 €/m²
Hoitovastike 364 €/kk
Rahoitusvastike 785 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 149 €/kk
Muut maksut Hoitovastike 5,60 euroa/m2/kk Hoitovastike autokatos 33,60 euroa/kk Hoitovastike autopaikka 16,80 euroa/kk Pääomavastike rakennusaikainen laina 0,25 euroa/jyvitetty osake/kk Vesimaksuennakko 20 euroa/henkilö/kk Nettiliittymä sisltyy hoitovastikkeeseen DNA 10M/10M Varsinainen yhtiökokous 2023: Hallitukselle myönnettiin valtuudet: Periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Periä tarvittaessa kaksi ylimääräistä rahoitusvastiketta mahdollisen koron/marginaalin nousun varalta ja/tai tarvittaessa muuttaa rahoitusvastiketta vastaamaan lainanhoitokuluja. Päätettiin jakaa sähkölatausinfra-urakan kustannukset tasan kaikille autopaikoille, jokaiseen autopaikkaan kohdistetaan yhtä suuri kustannus.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Pohjoinen
Tietoliikenne DNA 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa Keskitetty koneellinen tulo-ja poisto, LTO
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Osittain remontoitu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 15 § Lunastuspykälä Autokatospaikat ja autopihapaikat. Niin kauan kun muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden, maksuajan ja -tavan päättää yhtiön hallitus käyttäen arviolaskutuksessa perusteena huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumääriä sekä tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sekä asuntopihoilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa, kuten esimerkiksi parvekkeilla tai terasseilla, sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan niille sellaisia laitteita, jotka vaikuttavat esimerkiksi rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä taikka osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien, asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-huolto-, vahinko- sekä muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla, tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esim. takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Pulpetti
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Clematis
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Espoo Oy, Ahventie 4 A 19, 02170 Espoo, Isännöitsijä Outi Kamaja, p. 010 440 6417, outi.kamaja@oi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Talovarasto, siivouskomero, kuivauskaappi, teknisiä tiloja,
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 25, Piha-autopaikkoja: 3, 25 autokatospaikkaa, 3 pihapaikkaa osakkeina. 1 Inva-paikka yhtiön omistuksessa. Kysy lisää mahdollisesti myynnissä olevista/vuokrattavista autopaikoista.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 2023 Sähköautolatausinfran suunnittelu ja toteutus, vesimittareiden paristojen vaihto, julkisivun alaosan maalauskorjaukset, kiinteistön 10-vuotistakuutarkastus, kuntoarvio. 2022-2023 RAU rakennusautomaation uusinta 2024 Palovaroittimien vaihto 2015-2017 YIT takuukorjauksia.
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027 2024 Palovalovaroittimien vaihto, ilmanvaihdon nuohous ja tasapainotus 2025 Parvekelasien huoltotarkastus
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1483,5 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki kaavoitus ja maankäyttö, maankäyttösihteeri Virpi Mulari p. 050 411 1961
Kaavoitustilanne Asemakaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekiströintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​