Vahvuutemme

Jokainen asunto ja kaikki asuntokaupat ovat ainutlaatuisia. Siksi kannattaakin valita meidät kumppaniksi toteuttamaan asunnonvaihtosi, sillä meillä on jo 70 vuoden kokemus suomalaisten asunnonvaihdoista.

Valtakunnan osaavimmat ammattilaiset

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita ja pitkään alalla ansioituneita kiinteistönvälittäjiä.

Oman välittäjäsi takana vaikuttaa kokonainen välittäjien ja lakiasintuntijoiden tiimi,
joka huolehtii asuntokauppojesi onnistumisesta alusta loppuun saakka.

Ainutlaatuista suomalaisen
asumisen tuntemusta

Oletpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi saat meiltä parhaat asiantuntijat avuksesi. Meillä on jo 70 vuoden kokemus suomalaisten asunnonvaihdoista ja tunnemme taloyhtiöiden arjen paremmin kuin kukaan muu, sillä teemme päivittäin töitä 300 isännöitsijän kanssa.

Parasta palvelua

Meille onnistunut asunnonvaihto ja tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia. Pidämme huolen, että asiakkaanamme saat parasta mahdollista palvelua sekä turvalliset asuntokaupat kanssamme.

Varaa aika arviokäynnille.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää

Näet arviokäyntien vapaat ajat nyt verkosta

Ajanvarauskalenteristamme varaat arviokäynnin haluamaltasi välittäjältä vaikka samalle päivälle. Asunnon myymisen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.