Bredanportti 5, Kauniainen (Kauniainen)

247 900 € 45 m² 2h + kt
Velaton hinta 247 900 €
Hoitovastike 162 €/kk
Asuinpinta-ala 45 m²
Huoneita 2
Kerros 5
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso on vuonna 2020 valmistunut hyvätasoinen kohde, joka sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Koivuhovin juna-aseman vieressä. Kauniaisten keskustan, josta löytyy hyvätasoiset kaupat, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä peruspalvelut, tavoitat muutamassa minuutissa. Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin junamatka, kauppakeskukset Sello ja Entresse ovat myöskin vain muutamien juna-asemien päässä.

Kauniaisten alueella on upeat ympärivuotiset nahdollisuudet urheiluun ja ulkoiluun. Alueelta löytyy hyvätasoiset sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut, useita päiväkoteja ja runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21021853
Osoite Bredanportti 5, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 45 m²
Kokonaispinta-ala 45 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 5/6
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 74 303,92 €
Velkaosuus 173 596,08 €
Velaton hinta 247 900 €
Neliöhinta 5 508,89 €/m²
Hoitovastike 162 €/kk
Rahoitusvastike 1 132,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 316,70 €/kk
Erityisvastike 2,50 €/kk
Muu vastike 20 €/kk
Muut maksut Asuinhuoneiston hoitovastike 3,60 euroa/m2/kk Autohallipaikan hoitovastike 7,56 euroa/m2/kk Autopaikan hoitovastike 9,72 euroa/m2/kk Autopaikan lataussähkö kpl/kulutus Kylmä vesi 3,62 euroa kpl/kulutus Lämmin vesi 8,14 euroa kpl/kulutus Pääomavastike 6,12 euroa/velallinen oseke/kk Vesimaksuennakko 20,00 euroa/henkilö/kk Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontilla 235-5-501-1, pinta-alaltaan 5872 m2 sijaitsee kaksi taloyhtiötä. Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaaksolla ja Asunto Oy Bredankalliolla on hallinnanjakosopimus tontin määräosaisesta omistuksesta ja rasitesopimus lämmönjakohuoneen sijoittamisesta sekä siihen liittyvien ylläpito-, huolto- ja korjaustoimenpiteiden tekemisestä toistensa hallinnoimissa tiloissa. Sopijapuolilla on oikeus sijoittaa niille tarpellisia putkiaan, johtojaan ja kaapeleitaan sekä niihin liittyviä varusteitaan, laitteitaan ja rakenteitaan, joista ei aiheudu huomattavaa haittaa tontin alueelle ja sillä sijaitseviin rakennuksiin riippumatta ko. alueen ja rakennusten omistus- ja hallintaoikeudesta siten kuin omistusoikeutta ja tontille rakennettavia rakennuksia tai rakennelmia koskevista virallisista hyväksytyistä piirroksista myöhemmin tarkemmin ilmenee. Yhtiöjärestys 5 § Korjaus- ja kunnossapitovastuu Huoneistot, parvekkeet ja irtaimistovarastot. Osakkeenomistajat vastaavat kukin oman parvekkeensa sekä asuntokohtaisen irtaimistovarastonsa hoidosta ja puhtaanapidosta. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (kivi)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Loiva
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Vantaan toimipiste,Turvalaaksonkaari 2, 3 krs. 01740 Vantaa, isännöitsijä Juhani Mauno, juhani.mauno@kiinteistotahkola.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Hissi, irtaimistovarasto, polkupyörä- ja lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, tekniset tilat, lämmönjakohuone.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 13, Piha-autopaikkoja: 40, Asuinhuoneistojen osakemäärä 9878. Autopaikat osakkeina. Autohallipaikat 13 kpl, autopaikat pihalla 35 kpl, taloyhtiön autopaikat 5 kpl (vieraspaikat), toteutetut autopaikat yhteensä 53 kpl. Autohallipaikat osakemäärä 52, autopihapaikat osakemäärä 70.
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tulevat remontit Takuukorjaukset eivät valmistuneet 3/2022 mennessä, joten takuuajan vakuuden vapautuminen estettiin. Takuukorjaukset ovat edelleen kesken ja vakuus vapauttamatta. Hallitus kävi 12/2022 Peabin kanssa korjaustilannetta läpi ja tuolloin Peab kertoi korjausten valmistuvan kesän 2023 loppuun mennessä. 22.9.2022 pidettiin ylim yk. päätettiin kameravalvonnan aloittamisesta yhtiön pihalla.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 17.11.2027.
Tontin pinta-ala 5872 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauniainen, Ymmersta.
Koulut Kauniainen, Ymmersta.
Päiväkodit Alueella useita.
Liikenneyhteydet Juna, bussit.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiökokous valtuutti hallituksen tarvittaessa perimään tai olemaan perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoito- ja/tai rahoitusvastikkeen. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen.

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​