Bredanportti 5, Kauniainen (Kauniainen)

238 900 € 45 m² 2h + kt
Velaton hinta 238 900 €
Hoitovastike 162 €/kk
Asuinpinta-ala 45 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso on vuonna 2020 valmistunut hyvätasoinen kohde, joka sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla Koivuhovin juna-aseman vieressä. Kauniaisten keskustan, josta löytyy hyvätasoiset kaupat, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä peruspalvelut, tavoitat muutamassa minuutissa, Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin junamatka, kauppakeskukset Sello ja Entresse ovat myöskin vain muutamien juna-asemien päässä.

Kauniaisten alueella on upeat ympärivuotiset mahdollisuudet urheiluun ja ulkoiluun. Alueelta löytyy sekä suomen- että ruotsinkieliset hyvätasoiset koulut, useita päiväkoteja ja runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Tervetuloa tutustumaan.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21528363
Osoite Bredanportti 5, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 45 m²
Kokonaispinta-ala 45 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/6
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 75 779,56 €
Velkaosuus 163 120,44 €
Velaton hinta 238 900 €
Neliöhinta 5 308,89 €/m²
Hoitovastike 162 €/kk
Rahoitusvastike 1 210,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 273,86 €/kk
Erityisvastike 2,50 €/kk
Muut maksut Yhtiöjärjestys 6 § Yhtiövastiike ja muut maksut Hoitovastikkeen suuuuden perusteena on huoneiston yj 4 §:ssä mainittu pinta-ala ja pääomavastikeen perusteena on yj 4 §:ssä mainittu huoneiston osakelukumäärä. Autopaikan hoitovastikkeen suuruuden perusteena on yj 4 §:ssä mainittu paikan osakelukumäärä kerrottuna vahvistetulla huoneiston hoitovastikkeella ja kertoimella 2,7. Autohallipaikan hoitovastikkeen suuruuden perusteena on yj 4 §:ssä mainittu paikan osakelukumäärä kerrottuna huoneiston hoitovastikkeella ja kertoimella 2,1. Asuinhuoneiston hoitovastike 3,60 euroa/m2/kk Kylmä vesi 3,62 euroa kpl/kulutus Lämmin vesi 8,14 euroa kpl/kulutus Pääomavastike 6,80 euroa/velallinen osake Tietoliikennevastike 2,50 euroa/kk Vesimaksuennakko 20,00 euroa/henkilö/kk Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Tietoliikenne Elisa
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Tontilla 235-5-501-1, pinta-alaltaan 5872 m2 sijaitsee kaksi taloyhtiötä. Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaaksolla ja Asunto Oy Kauniaisten Bredankalliolla on hallinnanjakosopimus tontin määräosaisesta omistuksesta sekä rasitesopimus lämmönjakohuoneen sijoittamisesta sekä siihen liittyvien ylläpito-, huolto- ja korjaustoimenpiteiden tekemisestä toistensa hallinnnoimissa tiloissa. Sopijapuolilla on oikeus sijoittaa niille tarpeellisia putkiaan, johtojaan ja kaapeleitaan sekä niihin liittyviä varusteitaan, laitteitaan ja rakenteitaan, joista ei aiheudeu huomattavaa haittaa tontin alueelle ja sillä sijaitseviin rakennuksiin riippumatta ko. alueen ja rakennusten omistus- ja hallintaoikeudesta siten kuin omistusoikeutta ja tontille rakennettavia rakennuksia tai rakennelmia koskevista virallisista hyväksytyistä piirroksista myöhemmin tarkemmin ilmenee. Yhtiöjärjestys 5 § Korjaus- ja kunnossapitovastuu Huoneistot, parvekkeet ja irtaimistovarastot. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Osakkeenomistajat vastaa kukin oman parvekkeensa sekä asuntokohtaisen irtaimistovarastonsa hoidosta ja puhtaanapidosta.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Loiva
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Vantaan toimipiste,Turvalaaksonkaari 2, 3 krs. 01740 Vantaa, isännöitsijä Juhani Mauno, juhani.mauno@kiinteistotahkola.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Hissi, irtaimistovarasto, polkupyörä- ja lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, tekniset tilat, lämmönjakohuone.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 13, Piha-autopaikkoja: 40, Asuinhuoneistojen osakemäärä 9878. Autopaikat osakkeina. Autohallipaikat 13 kpl, autopaikat pihalla 35 kpl, taloyhtiön autopaikat 5 kpl (vieraspaikat), toteutetut autopaikat yhteensä 53 kpl. Autohallipaikat osakemäärä 52, autopihapaikat osakemäärä 70.
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tulevat remontit Takuukorjaukset eivät valmistuneet 3/2022 mennessä, joten takuuajan vakuuden vapautuminen estettiin. Takuukorjaukset ovat edelleen kesken ja vakuus vapauttamatta. Hallitus kävi 12/2022 Peabin kanssa korjaustilannetta läpi ja tuolloin Peab kertoi korjausten valmistuvan kesän 2023 loppuun mennessä. 22.9.2022 pidettiin ylim yk. päätettiin kameravalvonnan aloittamisesta yhtiön pihalla.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 17.11.2027.
Tontin pinta-ala 5872 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauniainen, Ymmersta
Koulut Kauniainen, Ymmersta
Päiväkodit Alueella useita.
Liikenneyhteydet Juna, bussit.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen perimään tai jättämään perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoito- ja /tai rahoitusvastikkeen. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Yhtiöjärjestys 5 § Korjaus- ja kunnossapitovastuu Osakkeenomistajat vastaavat kukin oman parvekkeensa sekä asuntokohtaisen irtaimistovarastonsa hoidosta ja puhtaanpidosta.

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​