Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM

Asiantuntija alueellasi.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla vuodesta 2011 lähtien. Näinä vuosina ovat etenkin Helsinki, Kauniainen ja Espoo tulleet erittäin tutuiksi.

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Asunto- ja kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus ovat ominta alaani.

Monipuolisen myyntityön ohella olen vuosien varrella tehnyt myös paljon huoneisto- ja kiinteistöarviointeja, pystyn myös auttamaan etenkin kuolinpesiä koskevissa erityiskysymyksissä.

Kiinteistönvälitys on erittäin mielekästä, pidän paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, ja asiakkaiden auttaminen asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä on aina mukavaa ja palkitsevaa. Ammattitaitoani pidän yllä seuraamalla jatkuvasti sekä lainsäädäntöä että oikeuskäytäntöä ja viranomaistoimintaa.

Perheeseeni kuuluu puoliso, neljä aikuista lasta, kaksi lapsenlasta sekä vaihteleva kokoonpano karkeakarvaisia mäyräkoiria. Olen asunut yli kaksikymmentä vuotta Länsi-Helsingissä Lehtisaaressa, vapaa-aikaani vietän useimmiten Vihdissä perheen ja ystävien seurassa.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.