Hintatesti

Selvitä asuntosi alustava hinta-arvio ja keskimääräinen myyntiaika.

Nainen tekee Huoneistokeskuksen Hintatestin saadakseen alustavan hinta-arvion asunnostaan.Nainen tekee Huoneistokeskuksen Hintatestin saadakseen alustavan hinta-arvion asunnostaan.

Alustava hinta-arvio helposti hintatestillä

Hintatestillä voit selvittää asuntosi alustavan hinta-arvion ja keskimääräisen myyntiajan jo ennen asunnon myynnin aloittamista. Hintatestin hinta-arvio perustuu tilastoihin toteutuneista kauppahinnoista ja myyntiajoista.

Jokainen asunto on omanlaisensa ja asunnon hinnan muodostumiseen vaikuttavat monet asiat. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee markkinatilanteen ja osaa ottaa huomioon hinta-arviossaan kaikki asunnon ominaispiirteet ja antaa näiden pohjalta asunnostasi hinta-arvion, jolla onnistut asuntokaupassa varmasti.

Mihin asunnon hinta-arvio perustuu?


Huoneistokeskuksen hintatestin antama asunnon hinta-arvio perustuu kiinteistönvälittäjien hintaseurantapalvelun tietokantaan toteutuneista asuntokaupoista. Asunnon hinta-arviossa on otettu huomioon muun muassa alueella myytyjen asuntojen todelliset myyntihinnat. Asunnon hintalaskuri kertoo myös vastaavien asuntojen myyntiajat, mikä auttaa sinua arvioimaan asuntosi kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla.

Hintatestin antama hinta-arvio ei välttämättä ole asunnon suositeltu myyntihinta, vaan testi antaa tietoa alueesi keskimääräisistä myyntihinnoista. Hintatesti perustuu tilastoihin ja keskiarvoihin, mikä tarkoittaa sitä, että asunnon yksilöllisiä piirteitä (esim. asunnon kunto) ei voida ottaa huomioon testin tuloksissa. Yksilöllisen ja perustellun hinta-arvion saat vain kiinteistönvälityksen ammattilaiselta asunnon arvioinnin yhteydessä. Kutsu meidät asunnon arviokäynnille ja saat yksilöllisen hinta-arvion asunnostasi.

Ota yhteyttä

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.