Palveluhinnastomme

Me Huoneistokeskuksella haluamme varmistaa sinulle parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi sekä onnistuneet asuntokaupat turvallisesti.

Saat meiltä markkinatietoon ja kokemukseen perustuvan hinta-arvion asunnostasi sekä raamit uusille unelmillesi. Kuljemme rinnallasi koko asunnonvaihdon ajan ja varmistamme, että asuntokauppasi sujuu turvallisesti alusta loppuun saakka.

Jokainen asuntokauppa on ainutlaatuinen, joten räätälöimme välityspalkkiomme kunkin kohteen erityispiirteet ja markkina-aseman huomioiden. Asunnon hinta-arvio myyntiä varten on maksuton. Välityspalkkion maksaa aina toimeksiantaja. Toimeksiantaja on useimmiten asunnon myyjä, jolloin kyseessä on myyntitoimeksianto.

Välityspalkkio

Räätälöimme välityspalkkion aina kunkin kohteen myyntisuunnitelman mukaisesti.
Kysy yksilöllinen välityspalkkio juuri sinun kohteellesi.

Välityspalkkiomme ovh on 4,96 % velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Vähimmäispalkkio pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Turun seudulla 4000 € ja muualla Suomessa 3500 €.

Asiakirja- ja markkinointikulut voidaan veloittaa erikseen.

Arviointipalvelut

Kirjallinen arvio: alk. 500 € + toteutuneet matka- ja asiakirjakulut.

Vuokrauspalvelut

Vuokrauspalkkio: 1,24 x 1 kk:n vuokra.

Puheluhinnat

Puheluhinnat 020-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv. 24 %). Puheluhinnat 010-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,06 €/min ja matkapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,1717 €/min (alv. 24 %).

*Edellä oleva palveluhinnasto käsittää tavallisimmat palvelut. Hinnat sisältävät 24 % suuruisen arvonlisäveron. Poikkeavista erityispalveluista määräytyvä palkkio sovitaan erikseen. Tarvittavat lisäasiakirjat laskutetaan toteuman mukaan.

Varaa asuntosi arviokäynti suoraan kalenteristamme

Näet välittäjien vapaat ajat heti ja pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan ajankohdan.