Vår berättelse har vuxit sig större än fastighetsförmedling.

Vi är en del av Retta Group – Nordens största, men samtidigt mest lokala partner i förmedling och förvaltning av hem, fastigheter och kommersiella utrymmen.

Vi är en del av en större berättelse

Du känner igen känslan, eller hur? När du kliver in på en bostadsvisning och omedelbart känner dig hemma? Eller när du ivrigt väntar på ett löfte om ett bud från en köpare innan kvällen är slut? Den känslan har drivit oss i 70 år att hjälpa finländare att förverkliga sina bostadsdrömmar. Vi förstår drömmarna, känner till verkligheten och har lärt oss navigera genom livets vändningar och möjligheter.

Varje hem har sin historia, precis som var och en av oss. Vår historia är större än bara fastigheter. År 1953 introducerade vi modern fastighetsförmedling i Finland. Idag är vi en del av Retta, Nordens största fastighetskoncern. Det ger oss återigen verktyg att förnya fastighetsförmedlingen. Som experter inom förmedling, disponentverksamhet och förvaltning av fastigheter hjälper vi våra kunder vid köp och försäljning, men också i boendets vardag och byggandets av fastigheter.

Vi är här, redo att betjäna våra kunder på nya sätt, mer flexibelt och bättre. Redo att uppfylla förväntningarna – och överträffa dem.

Kontakta våra svenskspråkiga fastighetsmäklare – de berättar gärna mera.