Ullanmäentie 10b, Kauniainen (Ymmersta)

219 900 € 43 m² 2h + kt
Velaton hinta 219 900 €
Hoitovastike 167,70 €/kk
Asuinpinta-ala 43 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Ymmersta

Tämän huoneiston osalta tonttiosuus on jo lunastettu. Tehokas pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit sekä tilava lasitettu parveke sisäpihalle. Valoisa olohuone ja keittiö muodostavat avaran oleskelutilan. Tämä asunto on vuokrattu, joten sopii hyvin sijoitusasunnoksi.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20115416
Osoite Ullanmäentie 10b, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 43 m²
Kokonaispinta-ala 43 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/7
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 76 754,75 €
Velkaosuus 143 145,25 €
Velaton hinta 219 900 €
Neliöhinta 5 113,95 €/m²
Hoitovastike 167,70 €/kk
Rahoitusvastike 613,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 781,50 €/kk
Muut maksut Päätettiin, että hallitus valtuutetaan nostamaan enintään 42 000 euron laina aurinkopaneelihanketta varten. Lisäksi päätettiin, että hallitus valtuutetaan käyttämään yhtiön panttikirjoja tai tekemään uusia panttikirjoja enintään 60 000 euron edestä lainan vakuudeksi. Päätettiin valtuuttaa isännöitsijä Henri Nieminen tai taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja allekirjoittamaan lainasopimus ja panttikirja- sekä vakuussopimukset. Päätettiin, että hallitus valtuutetaan määrittämään pääomavastike, kun laina nostetaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Itä, etelä
Tilojen kuvaus Kaapistot
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 17 § Lunastusmenettely Jos autohallipaikan, autopihapaikan tai osakkeina myytävien varastojen hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 28916-29009) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. Autohallipaikkojen tai autopaihapaikkojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei este edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta. Taloyhtiötä rasittaa 04.03.2020 allekirjoitetut rakennusrasitesopimus ja kiinteistörasitesopimus Asunto Oy Kauniaisten Kreivin ja Asunto Oy Kauniaisten Markiisin kanssa. Varsinainen yhtiökokus 02.06.2022 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Päätettiin, että ylimääräiset lainanlyhennykset sekä tonttiosuusuoritukset rahastoidaan ja kuukausittain maksettavat pääomavastikkeet ja tonttivastikkeet tuloutetaan. Yhtiön tontin ja naapuritonttien (235-5-502-2 ja 235-5-502-4) välille on solmittu kaksi rasitesopimusta , joissa on sovittumm. yhteiskäytössä olevista piha- ja leikki- ja oleskelualueista, kulkuväylistä, jätehuollosta sekä autopaikoista.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (laminaatti), kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Herttua
Isännöitsijän yhteystiedot Aarre isännöinti Oy, isännöitsijä Henri Nieminen, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, p. 020 198 6700, asiakaspalvelu@aarre.com
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Teknisiä tiloja
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 42, Piha-autopaikkoja: 5, Autohallipaikat 42 kpl osakkeina (osakelukumäärä 84), autopihapaikat 5 kpl osakkeina (osakelukumäärä 5), varastot 3 kpl osakkeina (osakelukumäärä 3). Autohallipaikoista 8 sähkölatauspaikkoja, autopihapaikoista 2 sähkölatauspaikkoja. Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastike B:n lisäksi sähköauton lataukseen käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta, uusimisesta ja peruskorjauksesta aiheutuvista kustannuksista yhtiöjärjestyksen 5 §:ssä. Autopaikat liikuntarajoitteisille taloyhtiön hallinnassa 2 kpl. Korttelin 502 tonttien 2, 3 ja 4 yhteiskäytössä 17 vieraspaikkaa sekä 1 moottoripyöräpaikka.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Rakennus on valmistunut vuonna 2020, lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia sekä YIT:n vuositakuukorjauksia.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1878 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 44 777,61 €
Tontin vuokranantaja LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 11.10.2065
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa 50m.
Koulut Lähialueella
Päiväkodit Lähialueella
Liikenneyhteydet Juna 150m. , Bussit

Patrick Näsman

Asuntomyyjä, KiAT, KTM Espoo, Kauniainen +358403552265
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​