Tarinamme on kasvanut kiinteistön­välitystä suuremmaksi

Olemme osa Retta Groupia – Pohjoismaiden suurinta, mutta samalla paikallisinta kumppaniasi kotien, kiinteistöjen ja toimitilojen välityksessä ja hallinnassa.

Olemme osa suurempaa tarinaa

Tiedäthän tunteen? Sen, kun astut asuntonäytöllä sisään ja tiedät tulleesi kotiin?
Tai kun odotat ostajalta iltaan mennessä luvattua tarjousta? Tuo tunne on saanut meidät jo 70 vuoden ajan auttamaan suomalaisia toteuttamaan asumisen unelmia. Tunnemme haaveet, tiedämme realiteetit ja olemme oppineet ratkaisemaan elämäntilanteiden tuomia käänteitä ja mahdollisuuksia.

Jokaisella asunnolla on tarinansa, kuten jokaisella meistä. Meidän tarinamme on kiinteistövälitystä suurempi. Vuonna 1953 toimme modernin kiinteistönvälityksen Suomeen. Tänään olemme osa Rettaa, pohjoismaiden suurinta kiinteistöalan konsernia. Se antaa meille jälleen välineet kiinteistövälityksen uudistamiseen. Välittämisen, isännöinnin ja manageerauksen moniosaajina olemme asiakkaidemme rinnalla ostaessa ja myydessä, mutta myös asumisen arjessa ja rakentamisen kasvussa.

Olemme tässä, valmiina palvelemaan asiakkaitamme uusilla tavoilla,
joustavammin ja paremmin. Valmiina täyttämään odotukset – ja ylittämään ne.

Jonkun unelmat ovat juuri toteutumassa, jonkun elämä
saa uuden käänteen. Millainen on sinun tarinasi?

Huoneistokeskus – Osa suurempaa tarinaa

Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.