Mäkitie 5, Kauniainen (Kauniainen)

1 250 000 € 312 m² 8 h + k + rt + 2 aulatilaa + 3 kph + 2 wc + sauna + pesuhuone + khh + 2 harrastetilaa + varastotiloja + autotalli (yj:ssä 8 h+k+s+pohjakerros+autotakatos) kokonaispinta-ala 493 m2
Velaton hinta 1 250 000 €
Asuinpinta-ala 312 m²
Huoneita 6
Kerros 1-3
Rakennusvuosi 1992
Tyyppi Erillistalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Loistava tilaisuus avaraa kivitaloa arvostavalle. Asunto Oy Graninmäki koostuu kahdesta erillistalosta, joiden hallinta-alueet on jaettu, joten asuminen on omakotitalomaista. Sijainti hyvien ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksien sekä Gallträskin läheisyydessä viihtyisällä, pientalovaltaisella alueella on mitä parhain, vastaavia kohteita on harvoin myynnissä.
Kaikki Kauniaisten alueen keskeiset toiminnot kuten päiväkodit, koulut, uimahalli, liikuntahallit, urheilukentät, jäähalli ja lasketturinne ovat helposti saavutettavissa.

Vuonna 1992 valmistunut talo B on laadukkaasti suunniteltu ja erittäin tasokkaasti toteutettu kolmikerroksinen kokonaisuus, jonka yhtiöjärjestyksen mukainen asuinkerrosten pinta-ala on 312 m2, kellarikerroksen pinta-ala on 181 m2 ja erillinen autotallirakennus on 36 m2.
Ensimmäisessä asuinkerroksessa on avara aulatila, korkea olohuone, jonka isoista ikkunoista tulvii valoa, tilava keittiö, ruokailutila, jonka ison ruokapöydän ympärille mahtuu suurempikin seurue viihtymään, työ-/makuuhuone, johon on sisäänkäynti myös ulkokautta, ja jossa on oma keittiö sekä kylpyhuone, iso aulatila ja erillinen wc. Toisessa asuinkerroksessa on neljä makuuhuonetta, joista master bedroomin yhteydessä on oma kylpyhuone ja vaatehuone, iso oleskelutila, kaksi kylpyhuonetta ja parveke. Kellarikerros antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan, siellä on harraste-/liikuntatila, oleskelutila biljardipöytineen, sauna pesutiloineen, poreamme, kodinhoitohuone, tekninen tila, runsaasti varastotilaa, erillinen wc ja käynti pihalle.

Talossa on tasakatto, jonka pinta-ala on noin 180 m2. Talon kattorakenne mahdollistaisi yhdessä talon optimaalisen sijainnin kanssa ympäristöystävällisten aurinkopaneeleiden käytön lisäenergian lähteenä. Tällä valinnalla saataisiin, aurinkopaneeleiden mallista ja tehosta riippuen, huomattavaa säästöä sähkökustannuksista.

Kaikki tilat ovat aikoinaan laadukkaasti toteutettuja, talosta on vuosien varrella pidetty erittäin hyvää huolta. Tämä talo edustaa tyylikästä ja ajatonta arkkitehtuuria.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot:

Sari Kiviharju, p. 050 511 1618, sari.kiviharju@huoneistokeskus.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 9861481
Osoite Mäkitie 5, 02700 Kauniainen
Tyyppi Erillistalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 8 h + k + rt + 2 aulatilaa + 3 kph + 2 wc + sauna + pesuhuone + khh + 2 harrastetilaa + varastotiloja + autotalli (yj:ssä 8 h+k+s+pohjakerros+autotakatos) kokonaispinta-ala 493 m2
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 312 m²
Kokonaispinta-ala 493 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Autotalli 36 m2
Kerros 1-3/3
Rakennusvuosi 1992
Käyttöönottovuosi 1992
Vapautuminen 2 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 1 250 000 €
Velaton hinta 1 250 000 €
Neliöhinta 4 006,41 €/m²
Yhtiövastike yhteensä 970 €/kk
Muut maksut Asunto Oy Graninmäessä ei ole peritty yhtiövastiketta. Rakennuksen 5 B hoitokulut ovat vuonna 2023 olleet 970 euroa/kk. Yhtiöjärjestys 6 § Rakennuksiin 5 A tai 5 B tai niiden osiin kohdistuvista korjaus-, kunnossapito- ja peruaparannuskustannuksista vastaavat rakennuksien 5 A ja 5 B haltijat kumpikin osaltaan yhtiölle. Rakennuksiin 5 A ja 5 B kohdistuvista vakuutusmaksuista vastaavat kummankin rakennuksen haltijat erikseen kohdaltaan. Kummankin huoneiston haltija vastaa tonttiosuutensa hoidosta ja siitä aiheutuvista kuluista. Veden, jäteveden ja sähkön kulutuksesta vastaa kummankin huoneiston haltija kulutuksensa suhteessa mittauksen mukaisesti. Isännöitsijäntodistus 21.12.2023: Kiinteistövakuutus ja kiinteistövero, maksetaan osakemääräisen omistuksen suhteessa. Vesi maksetaan kulutuksen mukaan (vesimittari), jätemaksut asukasmäärän mukaan, kaupungin kunnossapitomaksun 5 A ja 5 B maksavat puoliksi.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Sisäänvedetty
Tilojen kuvaus Tuulikaappi, kaksi aulatilaa, eteinen, työhuone, ruokailutila, yläkerran oleskelutila, kellarikerroksen oleskelutila, harraste-/liikuntatila ,vaatehuone, tekninen tila, varastotilat. Harraste-/liikuntatilan lattiassa on korkkimatto. Tuulikaapin, aulan ja työhuoneen keittiön sekä eteisen lattiat ovat mustaa kiveä. Takkahuoneen lattia on harmaata kiveä. Teknisen tilan lattia on harmaata kiveä.
Muuta kauppaan kuuluvaa Huippuimuri. 2. kerroksen kylpyhuoneessa on höyrykone suihkukaapissa.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö
Tulisija Takka, hormi olemassa, muu, Takkavaraus kellarikerros
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään sinne kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (kivi), seinät (maalattu), lattiat (parketti), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Poreamme, suihkukaappi, pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunan pesuhuoneen seinät marmori, lattiat laatta. Poreamme.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kivi)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Säilytystilojen kuvaus Varastotilaa kaikissa kerroksissa, kellarikerroksessa kolme erillistä varastohuonetta.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Graninmäki
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Rakennuksessa 5 B: Alakerrassa on sauna, pesuhuone (kaksi suihkua ja poreamme), kodinhoitohuone, tekninen tila, varastotiloja, biljardihuone/takkahuone, harrastehuone. Sisääntulokerroksessa on olohuone, aulatila, keittiö, ruokailutila, wc, työhuone/vierashuone, jossa oma kylpyhuone ja keittiö (sisäänkäynti myös ulkoa). Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, iso aulatila (mahdollisuus rakentaa viides makuuhuone), kaksi kylpyhuonetta, vaatehuone, parveke.
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 2
Tehdyt remontit 2023 Kuntotarkastus RS3 Raksystems Oy 15.08.2023, salaojien kuvaus ja huuhtelu suoritettu kuntotarkastuksen jälkeen. 2022 Julkisivurappaus tehty, parvekkeen vedeneristeenä oleva bitumikermi on uusittu. 2020 Sähköpatterit on uusittu. 2019-2020 Talon eteläpäädyn seinissä havaittiin lieviä kosteusvaurioita, jotka korjattiin. Seinien pinnoite uudistettiin talon sisältä siten, että mahdollinen lievä kosteus haihtuu itsestään huoneilman lämmityksen mukana ehkäisten vaurioiden uusiutumisen. Pinnoitteessa on käytetty suomalaista saviperäistä huoneilman kosteutta haihduttavaa luonnonmateriaalia. 2019 Ilmanvaihtojärjestelmän IV-koneet uusittu. Ilmanvaihtokanavat on nuohottu, virtaamat on säädetty 9/2023, suodattimia on vaihdettu säännöllisesti. 2009 Käyttövesivaraajat on vaihdettu 2008-2009 Kaikki ikkunat on uusittu. Välikaton tuuletusaukot on uusittu, pellit ja aukot on verkotettu. Talon salaojat on kaivettu kokonaan uudestaan. Talon sisäpinnat: lattiat on hiottu, seinät ja katot on maalattu, sauna ja saunan väliseinä on kunnostettu, kodinhoitohuoneen takaseinä on kunnostettu, teknisen tilan lattia on uusittu ja lisätty kuivakaivo. 2000 Kattoikkuna on uusittu ja korotettu rakennussäännösten mukaisesti, katon huopakate on uusittu.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 2237 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, Kauniaistentie 10, PL 52, 02710 Kauniainen, p. 09 50561.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Grani K-Supermarket, S-market, apteekki, Alko, SOL Pesulapalvelut, Kotipizza, Moms, Subway, Boneless, Budbee Box, R Kioski, Fitness 24Seven, Fysios, Gateau, Grani Ompelimo, Guidos Pizza Grani, Hearts Salon, Ihana Kukkanen, Instrumentarium, Kani Sushi, Kauneushoitola Mandarina, Kauneuskeskus Fenix, kirjasto, uimahalli, palloiluhalli, jäähalli.
Koulut Perusopetus luokat 1-6 Mäntymäen koulu, Granhultsskolan, luokat 7-9 Kasavuoren koulu, Hagelstamska skolan. Lukiot Kauniaisten lukio, Gymnasiet Grankulla Samskola.
Päiväkodit Varhaiskasvatus: useita sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja, yksityisiä päiväkoteja Ankkalampi-Duckies, ICEC Kauniainen, Norlandia Graniitti.
Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla liikennevälineillä (bussit, junat) että omalla autolla.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Varainsiirtovero 1,5 %.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​