Kylätie 8, Kauniainen (Kauniainen)

630 000 € 132 m² 5 h + k + kph + erillinen wc + s + pesu- ja pukuhuone + vh + harrastehuone + parveke ja piha (yhtiöjärjestyksessä 5 h + k + sauna + pesu- ja pukuhuone)
Velaton hinta 630 000 €
Hoitovastike 495 €/kk
Asuinpinta-ala 132 m²
Huoneita 5
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1969
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Tervetuloa tutustumaan tähän Kauniaisten keskustassa sijaitsevaan hyväpohjaiseen rivitalokotiin. Sijainti on ihanteellinen, kaikki keskeiset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, koulut ja päiväkodit lähistöllä, juna-asema ja bussipysäkit kuin myös alueen runsaat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet helposti saavutettavissa.

Huoneiston yläkerrassa sijaitsee keittiö ruokailutiloinen, tilava ja valoisa olohuone, josta on käynti huoneiston levyiselle parvekkeelle, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kierreportaat vievät alakertaan, jossa on makuuhuone, sauna pesutiloineen, pukuhuone sekä äskettäin kunnostettu monikäyttöinen n. 39 m2 harrastetila, jonka tulevalle käytölle vain mielikuvituksesi on rajana, voit viimeistellä tilan juuri omiin tarkoituksiisi sopivalla tavalla. Alakerran aulatilasta pääset suoraan omalle pihallesi, jossa on vanhoja istutuksia ja nurmikkoa, taloyhtiön piha-alue rajoittuu puistoon.

Vuonna 2022 toteutetun linjasaneerauksen yhteydessä uusittiin huoneiston keittiö, kaikki märkätilat ja alakerran aulatilan laattalattia. Seinät ja katot on maalattu, lattiapinnat on uusittu. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, linjasaneerauksen lisäksi mm. salaojitus on tehty, vesikatto on uusittu ja sähköautojen latausvalmius on toteutettu.

Lisätiedot ja esittelyaikavaraukset välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20767574
Osoite Kylätie 8, 02700 Kauniainen
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5 h + k + kph + erillinen wc + s + pesu- ja pukuhuone + vh + harrastehuone + parveke ja piha (yhtiöjärjestyksessä 5 h + k + sauna + pesu- ja pukuhuone)
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 132 m²
Kokonaispinta-ala 171 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Alakerrassa sijaitsevan harrastetilan pinta-ala on n. 39 m2.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 497 265,21 €
Velkaosuus 132 734,79 €
Velaton hinta 630 000 €
Neliöhinta 4 772,73 €/m²
Hoitovastike 495 €/kk
Rahoitusvastike 963 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 458 €/kk
Muut maksut Vedestä laskutetaan mitatun kulutuksen mukaan kolme kertaa vuodessa. Varsinainen yhtiökokous 2023 valtuutti hallituksen tarvittaessa perimään enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaavan määrän ylimääräisenä hoitovastikkeena yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa sekä päättämään pääomavastikkeiden määristä, mikäli niillä ei kyetä kattamaan lainojen lyhennyksiä ja korkokuluja esim. korkotason muuttuessa. Päätettiin, että lainanlyhennysrahastoon siirretään pääomavastikkeista yhtiön pitkäaikaisten lainojen lyhennyksiin käytettävä määrä. Lisäksi lainanlyhennysrahastoon siirretään osakkaiden lainaosuussuoritukset.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistuoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista oskekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Huoneistojen alakertojen takaosassa sijaitseva kellaritila sekä kulku sinne on osakkaan kunnossapitovastuulla. Kellaritilan perustaso on maapohja sekä betoniseinät ja -katto. Huoneiston D kellaritila on kunnostettu osakkaan toimesta vuonna 2023-2024. Seinät, katto ja lattia ovat betonia, betonilaatan alapuolella on lämpöeriste, jonka alla on sorastus.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), lattiat (vinyyli), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (vinyyli)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu), lattiat (vinyyli)
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Bostads Ab Sansåker – Asunto Oy Sansåker
Isännöitsijän yhteystiedot REIM Espoo Oy, isännöitsijä Pirjo Elomaa Kivenlahdenkatu 1 A, 02320 Espoo 09 8091121 pirjo.elomaa@reim.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Verkkovarasto taloyhtiön yhteisissä tiloissa. Talvella lumenluonti ostetaan aurauspalveluita. Varastokopit jokaiselle huoneistolle (käynti talon keskivaiheelta yläpihalta), lisäksi alakerrassa taloyhtiövarasto.
Taloyhtiön autopaikat Piha-autopaikkoja: 12, 2 kpl autopaikkoja huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä. Jokaisella huoneistolla on sisäänkäyntinsä edessä autopaikat. Omalle autopaikalle saa omakustanteisesti asentaa 11 kW latauspisteen (tehtävä muutostyöilmoitus taloyhtiölle).
Tehdyt remontit 2001 Kadunpuolen ikkunoiden uusiminen, katon maalaus, lämmönvaihtimen uusiminen 2002 Parvekkeiden lattioiden uusiminen ja kaidelasien asennus 2005 Ulkoseinien tiivistäminen 2008 Vesikaton ja julkisivujen uusiminen, huippuimurien vaihto, ilmanvaihdon eriyttäminen, seinien lämmöneristeen lisääminen ja yläpohjan lämmöneristyksen uusiminen. 2010 Lumiesteiden asennus ja äänenvaimentimien asentaminen huippuimureihin 2011 Antennikeskuksen uusiminen 2012 Lipputanko ja tomutustelineen maalaus 2013 Salaojien ja sadevesiärjestelmän rakentaminen, lämpötolppien uusiminen, termostaattien uusiminen, verkoston säätö ja piha-aitojen uusiminen 2014 Pihavalojen uusiminen 2015 Ulko-ovien kunnostus, palohälyttimet hankittu ja salaojat tarkastettu 2016 Alaovet uusittu, lukot uusittu kaikkiin oviin (Abloy Sento) , kadun varren hulevesiviemäri pesty 2018 Vaihdettu rikkinäiset ilmanvaihtokoneet 2019 Katon perushuolto ja lumiesteiden korjaus 2020 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, ajantasapiirustukset ja viemärikuvaukset 2021 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu ja urakan kilpailutus 2022 Linjasaneeraus, sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen ja jäteastioiden suojat, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien perussäätö, puuttuvien korvausilmaventtiilien lisääminen, lumiesteiden lisääminen koko matkalle, palovaroittimet 10 vuoden paristolla, asunnon E alakerran lattian korjaus (vesivahinko). Huoneiston F (päätyseinää) korjattu, vuodesta ei tarkkaa tietoa.
Tulevat remontit 2023 A-päädyn sisäisen salaojan korjaus ja pumppukaivon poisto huoneiston sisältä (tehty, arvio 21 000 euroa) 2023 Pieneläinverkot 2023 (arvio 3000 euroa) 2023 Katon pesu ja rännien pesu (arvio 1500 euroa) 2023 Kadun puolen ovien säätö (arvio 500 euroa) 2024-2025 A ja F tiilipäätyjen saumausten korjaus 2024-2025 2024 Sokkelin maalaus 2024 Katujulkisivun puuosien huoltokäsittely 2024 Pihojen välisten aitojen korjaus 2028-2030 Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö. Palovaroittimien (2022) uusiminen viimeistään 2032
Energialuokka E2013, On lain edellyttämä energiatodistus, voimassa 30.05.2026 saakka
Tontin pinta-ala 2656 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, maankaytto@kauniainen.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauniaisten keskustassa siajitsevan Kauppakeskus Granin kattavat palvelut, K-Supermarket, S-Market, ravintoloita, kahviloita, kampaamo.parturi, valokuvausliike, Alko, Apteekki, kuntosali, R Kioski. Kirjasto, terveyskeskus. Hyvät harrastusmahdollisuudet, alueella sijaitsee mm. uimahalli, jalkapallokenttiä, jäähalli, palloiluhalli, tenniskenttiä ja laskettelurinne.
Koulut Kauniaisissa on sekä suomen- että ruotsinkielinen ala-aste, yläaste ja lukio.
Päiväkodit Alueella on useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Juna-asema lähistöllä, bussipysäkit Kauniaistentiellä ja Tunnelitiellä.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​