Venevalkamantie 6, Kauniainen (Kauniainen)

235 900 € 49,5 m² 2h + kt + s
Velaton hinta 235 900 €
Hoitovastike 277,20 €/kk
Asuinpinta-ala 49,5 m²
Huoneita 2
Kerros 4
Rakennusvuosi 2014
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Clematis sijaitsee Kauniaisten pohjoisreunan viehättävällä Venevalkaman alueella. Vuonna 2014 valmistuneen, tyylikkäästi toteutetun talon sijainti on erittäin hyvä, Lippajärven ihanat ulkoilumaastot sekä Träsändan kartanon puistoalueet ovat lähistöllä, Kauniaisten keskustan kattavat peruspalvelut löytyvät parin kilometrin päästä ja liikenneyhteydet moneen suuntaan ovat toimivat.

Tilavan kaksion pohjaratkaisu on onnistunut, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on valoisa ja avara, olohuoneesta on käynti tilavalle ja lasitetulle hyvänmalliselle parvekkeelle.

Tervetuloa tutustumaan, lisätietoja välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20530116
Osoite Venevalkamantie 6, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt + s
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 49,5 m²
Kokonaispinta-ala 49,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/5
Rakennusvuosi 2014
Käyttöönottovuosi 2014
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 127 064,30 €
Velkaosuus 108 835,70 €
Velaton hinta 235 900 €
Neliöhinta 4 765,66 €/m²
Hoitovastike 277,20 €/kk
Rahoitusvastike 654,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 931,95 €/kk
Muut maksut Hoitovastike 5,60 euroa /m2/kk Hoitovastike autokatos 33,60 kpl/kk Hoitovastike autopaikka 16,80 kpl/kk Pääomavastike rakennusaikainen laina 0,25 euroa/jyvitetty osake Vesimaksuennakko 20 euroa/henkilö/kk Huoneiston B 17 jyvitetyt osakkeet ovat 2619 Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, ulostyönnetty
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 15 § Lunastuspykälä: Jos autokatospaikan tai autopihapaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannola muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, siirronsaajan on ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja yhtiön osakkeenomistjailla on oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtölain /(12599/2009) säännöksiä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, puu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Pulpetti
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Clematis
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Espoo Oy, isännöitsijä Outi Kamaja, p. 010 440 6417 Käyntiosoite: Ahti Business Park, Ahventie 4 A 19 | 02170 Espoo | Puh. 010 440 6410
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kuivauskaappi, talovarasto, siivouskomero, teknisiä tiloja. Yhteisjärjestelysopimus Asunto Oy Kauniaisten Iris, Asunto Oy Kauniaisten Calla, Asunto Oy Kauniaisten Venvalkamantie 3 ja Asunto Oy Kauniaisten Clematis. Kauniaisten kaupungin 7. kaupunginosan korttelin 117 toteutus asemakaavassa määrätyllä tavalla edellyttää useista kiinteistö- ja rakennusrasitteista sopimista korttelin eri tonttien kesken. Tämän sopimuksen tarkoituksena on yksittäisten tonttien välisten rasitesopimusten sijaan maankäyttö- ja rakennuslain 164 §:ssä tarkoitetulla tavalla keskitetysti sopia korttelia 117 koskevasta yhteisjärjestelystä koskien autopaikkoja, kulku- ja pelastusväyliä, jätehuoltoa, tontin rajan ylittäviä rakenteita, johtoja ja laitteita sekä tontin 9 pohjoispuolella sijaitsevaa luonnonsuojelulailla rauhoitettua tammea. Ks. Yhteisjärjestelysopimus. 19/82 osuus LPA tontista numero 9.
Taloyhtiön autopaikat 25 autokatospaikkaa, 3 pihapaikkaa osakkeina. 1 inva-paikka yhtiön omistuksessa.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 2015-2017 YIT takuukorjauksia. 2019 lumiesteritilä. Yhtiössä on suoritettu huoltokirjan huoltokalenterin mukaiset huoltotoimenpiteet. 2022 rakennusautomaation uusinta. 2023 kiinteistön 10-vuotistakuutarkastus, kuntoarvio, julkisivutarkastus.
Tulevat remontit 2020 salaojien tarkistus, tehdään normaaleja huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä. 2023 kuntoarvio. Sähkölatausinfran rakentaminen autopaikoille 2023-2024. Palovaroittimien vaihto. 2025 parvekelasien huoltotarkastus.
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1418 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauniainen
Koulut Kauniainen suomen- ja ruotsikieliset koulut: ala-aste, yläaste ja lukio.
Päiväkodit Alueella useita.
Liikenneyhteydet Bussit.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Varsinainen yhtiökokous 2023: Sähköautolatausinfran rakentaminen autopaikoille, kustannukset jaetaan tasan kaikille autopaikoille, jokaiseen autopaikkaan kohdistetaan yhtä suuri kustannus. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta, periä kaksi ykimääräistä rahoitusvastiketta tarvittaessa mahdollisen koron/marginaalin nousun varalta ja/tai muuttaa rahoitusvastiketta tarvittaessa vastaamaan lainanhoitokuluja. Niin kauan kun muulla kuin perustjaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön päomavastikesaatavan vakuudeksi. Kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden sekä maksuajan ja -tavan päättää yhtiön hallitus käyttäen arviolaskutuksessa perusteena huoneistossa asuvien hebkilöiden lukumääriä sekä tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Osakkeenomistjat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevuissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sekä asuntopihoilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja kuiden vastaavisn toimenpiteuden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla tai terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esimerkiksi rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​