Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV

Seuraa somessa

Tinkimättömän hyvää kiinteistönvälitystä!

Kiinteistönvälitys, asiakaskokemus ja myynti ovat minulle sydämenasioita. Uskon hyvään, positiiviseen energiaan, aitoihin asiakaskohtaamisiin ja reippaaseen, mutta vastuulliseen myyntityöhön. Tarjoan sinulle mielenrauhaa siitä, että arvokkaan omaisuutesi myynti on aktiivisen, luotettavan ja hyvällä energialla varustetun ammattilaisen käsissä.

Minulla on pitkä kokemus myynnistä. Olen toiminut asiakaskokemusjohtajana autoalalla, myynyt veneitä ja venemoottoreita, toiminut esihenkilönä, vetänyt myyntiä ja kehittänyt organisaatioita ja palveluita. Lisäksi henkilökohtaisessa elämässä olemme perheeni kanssa remontoineet ja myyneet asuntoja, rakentaneet kaksi taloa ja yhden kesämökin. En pelkää ryhtyä toimeen ja reipas asenne näkyy sinulle tavassani ryhtyä toimeen, pitää langat käsissä ja hoitaa asia puolestasi. Tämä mitä lupaan tässä, tulee pitämään, annan siitä henkilökohtaisen takuun sinulle.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua aktiivisesti. Hevoset, maastopyöräily, juoksu ja hiihto tuovat lisää energiaa päivään. Olen sitä mieltä, että liikunta tuo huimasti lisäenergia päivään ja auttaa rentoutumaan. Vapaa-ajalla olen perheeni kanssa ja siihen kuuluu puoliso, kaksi kouluikäistä lasta ja söpö havannankoira Lupe.

Olen vastaus onnistuneisiin asuntokauppoihin, lähdetäänkö siis yhteistyöhön?

Asiakaspalautteita

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.