Ullanmäentie 10b, Kauniainen (Ymmersta)

209 900 € 40 m² 2h+kt+vh+kph+las.parveke (yj:n muk. 2h+kt)
Velaton hinta 209 900 €
Hoitovastike 156 €/kk
Asuinpinta-ala 40 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kauniainen
Kaupunginosa Ymmersta

Tervetuloa Kauniasten Ymmerstaan!

Käytännöllinen, tehokas pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit sekä tilava lasitettu parveke sisäpihalle. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran oleskelutilan ja makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Makuuhuone on fiksusti sijoitettu ja säilytystilaa on riittävästi.

Asunto Oy Kauniaisten Herttua valmistui valinnaiselle vuokratontille vuonna 2020. Tämän huoneiston osalta tonttiosuus on jo lunastettu. Loistava vaihtoehto vaikkapa ensiasunnoksi tai sijoitukseen. Alueelta löytyvät kaupat, päiväkodit sekä koulu ja kauppakeskus Granin kattavampien palveluiden äärelle matkaa on alle 1,5 kilometriä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20138471
Osoite Ullanmäentie 10b, 02700 Kauniainen
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h+kt+vh+kph+las.parveke (yj:n muk. 2h+kt)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 40 m²
Kokonaispinta-ala 40 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/7
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 74 332,96 €
Velkaosuus 135 567,04 €
Velaton hinta 209 900 €
Neliöhinta 5 247,50 €/m²
Hoitovastike 156 €/kk
Rahoitusvastike 581,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 737,10 €/kk
Muut maksut Hoitovastike asuinhuoneisto 3,90 euroa/m2/kk Hoitovastike autopaikka 12,50/osake/kk Hoitovastike varasto 0,975 euroa/m2/kk Arvioitu kertaosuusmaksu aurinkopaneeleille 40 m2 x 15,79 e/m2= 631,60 euroa POV 1 rakennuslaina 1937 x 0,30 euroa > Huoneisto C 54 = 581,10 euroa Vesivastike-ennakko 20 euroa/henkilö/kk Hoitovastikkeen A suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja siten, että asuinhuoneistoissa hoitovastikekerroin on 1 ja varastoissa kerroin on 0,25. Hoitovastikkeen B perusteena käytetään autohallipaikkojen ja autopihapaikkojen osakelukumääriä kertoimella 1. Pääomavastikkeella katetaan pitäaikaiset menot. Pääomavastiketta C peritään yhtiölle rakennusaikana otettujen lainojen aiheuttamien menojen kattamiseksi, perusteena on yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja jyvitettyjen osakkeiden lukumääriä. Ei koske osakkeita nrot 28916-29009. Pääomavastikeella D katetaan pitkävaikutteiset menot, jotka aiheutuvat yhtiön kiinteistön ja rakennusten lisärakentamisesta, peruskorjauksesta ja uudistuksesta. Pääomavastikkeen D suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen ja varastojen pinta-aloja sekä autohallipaikkojen ja autopihapaikkojen osalta laskennallista pinta-alaa 6 m2 siten, että asuinhuoneistojen pinta-alan kerroin on vastikkeen määrittämisessä 1, varastojen pinta-alan kerroin on 0,25, autohallipaikkojen pinta-alan kerroin on 1 ja autopihapaikkojen pinta-alan kerroin on 0,5. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Varsinainen yhtiökokous 09.06.2023: Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään 1:n kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan pääomavastiketta korkomuutosten mukaisesti. Valtuutukset on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti. Päätettiin, että hallitus valtuutetaan nostamaan enintään 42 000 euron laina aurinkopaneelihanketta varten. Lisäksi päätettiin, että hallitus valtuutetaan käyttämään yhtiön panttikirjoja tai tekemään uusia panttikirjoja enintään 60 000 euron edestä lainan vakuudeksi.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 17 § Lunastusmenettely Jos autohallipaikan, autopihapaikan tai osakkeina myytävien varastojen hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 28916-29009) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. Autohallipaikkojen tai autopaihapaikkojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei este edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta. Huoneistokohtainen tonttiosuuden lunastushinta on maksettu yhtiölle huoneiston C 54 osalta. Taloyhtiötä rasittaa 04.03.2020 allekirjoitetut rakennusrasitesopimus ja kiinteistörasitesopimus Asunto Oy Kauniaisten Kreivin ja Asunto Oy Kauniaisten Markiisin kanssa. Varsinainen yhtiökokus 02.06.2022 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Päätettiin, että ylimääräiset lainanlyhennykset sekä tonttiosuusuoritukset rahastoidaan ja kuukausittain maksettavat pääomavastikkeet ja tonttivastikkeet tuloutetaan. Yhtiön tontin ja naapuritonttien (235-5-502-2 ja 235-5-502-4) välille on solmittu kaksi rasitesopimusta , joissa on sovittumm. yhteiskäytössä olevista piha- ja leikki- ja oleskelualueista, kulkuväylistä, jätehuollosta sekä autopaikoista.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (laminaatti), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kauniaisten Herttua
Isännöitsijän yhteystiedot Aarre isännöinti Oy, isännöitsijä Henri Nieminen, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, p. 020 198 6700, asiakaspalvelu@aarre.com
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Teknisiä tiloja
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 42, Piha-autopaikkoja: 5, Autohallipaikat 42 kpl osakkeina (osakelukumäärä 84), autopihapaikat 5 kpl osakkeina (osakelukumäärä 5), varastot 3 kpl osakkeina (osakelukumäärä 3). Autohallipaikoista 8 sähkölatauspaikkoja, autopihapaikoista 2 sähkölatauspaikkoja. Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastike B:n lisäksi sähköauton lataukseen käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta, uusimisesta ja peruskorjauksesta aiheutuvista kustannuksista yhtiöjärjestyksen 5 §:ssä. Autopaikat liikuntarajoitteisille taloyhtiön hallinnassa 2 kpl. Korttelin 502 tonttien 2, 3 ja 4 yhteiskäytössä 17 vieraspaikkaa sekä 1 moottoripyöräpaikka.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Rakennus on valmistunut vuonna 2020, lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia sekä YIT:n vuositakuukorjauksia.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1878 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 44 777,61 €
Tontin vuokranantaja LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 11.10.2065
Kaavoitustiedot Kauniaisten kaupunki, kaavoitus ja maankäyttö, p. 09 50561
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alepa Ymmersta n. 100 m, Kauniaisten kirjasto n 1,4 km, Kauniaisten terveysasema n 1,7 km
Koulut Ymmerstan alakoulu n. 400 m, Kasavuoren koulu ja lukio n. 1,4 km
Päiväkodit Alueella useita mm. Koivuhovin päiväkoti tien toisella puolella n. 50 m
Liikenneyhteydet Koivuhovin juna-asema n. 350 m, bussit n. 450 m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Valinnainen vuokratontti, huoneistokohtainen tonttiosuuden lunastushinta on maksettu yhtiölle tämän huoneiston osalta. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siiretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Irina Kaijanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Espoo, Kauniainen +358406605215
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​