Torpantie 18, Joensuu (Pilkko)

153 000 € 120 m² 4h + k + s + 2 kph + wc + at + var. (yj. 4h+h+k+s+at-var.)
Velaton hinta 153 000 €
Hoitovastike 96 €/kk
Asuinpinta-ala 120 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1985
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Pilkko

Ihanteellisen matkan päässä Joensuun keskustasta, kaksikerroksinen osakeyhtiötyyppinen paritalohuoneisto. Osakeyhtiöön kuuluu kaksi paritalorakennusta, jotka sijaitsevat omalla 2720 m² tontilla. Tässä erittäin tilavassa ja hyvin pidetyssä kodissa on toimivat sisätilat. Asunnosta löytyy mm. kylpyhuone ja vessa molemmista kerroksista. Lämmitys tapahtuu sähköllä ja puulla. Sähkönkulutus 16 000kWh/v, kun puuta poltettu 2-3 m³. Ilmalämpöpumppuja löytyy kaksi, joiden ansiosta saa taloudellista lämmitystä ja toisaalta kesähelteillä mukavaa viilennystä. Asunnon pintamateriaalit ovat laadukkaat ja ajattomat. Keittiöstä löytyy mm. kivitasot ja vuosien varrella on nykyaikaistettu myös huoneiden valaistusta. Jälkikäteen rakennettu terassi on tämän asunnon helmi. Tästä tilasta pystyy nauttimaan suurimman osan vuodesta. Käynti terassille onnistuu joko kylpyhuoneen tai olohuoneen kautta.

Asunnosta löytyy runsaasti varastotilaa. Yläkerrassa helposti saatavana lisää huonetilaa lämpimistä ullakkohuoneista. Sopivat myös erinomaisesti harrastushuoneina tai työhuoneina. Pihapiirissä oma lämmin autotalli sekä varasto. Autotallissa lämmityksen hoitaa ilmalämpöpumppu. Autotallin vierestä löytyy lisäksi myös liiteri. Suurin osa piha-alueesta on asfaltoitu.

Joensuun torille ajaa autolla n. 4min ja pyörällä n. 10min. Asuinalue on lapsiystävällinen ja rauhallinen. Leikkikenttä on muutaman sadan metrin päässä ja lähialueen metsät myös aivan lähettyvillä. Naapurusto ei ole juuri vaihtunut vuosikymmenten aikana.

Ota yhteyttä, tule katsomaan ja ihastumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20785464
Osoite Torpantie 18, 80130 Joensuu
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s + 2 kph + wc + at + var. (yj. 4h+h+k+s+at-var.)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 120 m²
Kokonaispinta-ala 140 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yläkerran makuuhuoneen molemmin puolin on lämpimät ns. ullakkohuoneet, jotka on muutettavissa vaikka makuuhuoneiksi. Nämä tilat eivät ole asuinpinta-alassa.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1985
Käyttöönottovuosi 1985
Vapautuminen 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 153 000 €
Velaton hinta 153 000 €
Neliöhinta 1 275 €/m²
Hoitovastike 96 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 96 €/kk
Muut maksut Puuta poltettu n. 2-3 m³ vuodessa. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan 3 kuukauden välein (1,4,7,10). Kuivajätehuolto ja kotivakuutukset myös. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Saunasta pääsy tilavalle ja lasitetulle terassille. Eteisen lattiassa parketti, seinissä puolipaneeli ja tapetti, katto maalattu. Tuulikaapissa laattalattia, seinät ja katto maalattu. Lasitettu kuisti. Ullakkohuoneitten latiassa muovimatto, seinät ja katot maalattu.
Tehdyt remontit Ilmalämpöpumpun asentaminen ja pumpun täyshuolto: Kylmäasennus Kinanen 11/22. B3/B4 väliaidan maalaaminen 2020. B3/B4 kadunvarren pensasaidan uudistaminen 2020. Asfaltointi, pihalaatoitus ja autotallin kuivakaivo 2020. Suihkun hanojen uusiminen (toiminimi Pöllänen) 2020. Ulkoseinien lattia- ja seinälaatan välin saumaaminen (Petri Nevalainen Ky) 2019. Parkkipaikan ja sadevesien poiston uudistaminen (rakennusliike MRP Oy) 2019. Ilmalämpöpumpun asennus autotalliin (Jns Kylmäasennus) 2019. Sisäpihan sadevesikourujen sadevesien johtaminen putkituksella omaan imeytyskaivoon seinän vierustasta pois 2019. Seinien ja kattojen maalausta 2019-2023. Lattiapintojen uusimista, sisävalojen uusimista LED 2019-2023. Sadevesien ohjaaminen 4m:n päähän maan sisälle kivipesään, varastorakennuksen ja autotallin lukon korjaaminen, keittiön uusien koneiden asentaminen, sokkelien hionta ja kivipintaisen levyn kiinnittäminen liimalaastilla sokkelin pintaan, sokkelin vieressä olevien maalaatujen vaihtaminen ja reunakivien asentaminen. Viimeisenä Kerimäen kalkkikivimurskeella sokkelin ja reunakiveyksen välin täyttäminen, jotta kosteus pääsee haihtumaan eikä kosteus pääse näin ollen nousemaan sokkeliin 2012. Uudet lauteet ja uusi kiuas 2017. Tuuletusventtiilit 7kpl 2016. Lämminvesivaraaja uusittu 2016. Kuistin lattia kadunpuolelta 2015.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija Muu, varaava kaakelitakka
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön yhtiöjärjestyksen mukaan kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä ulko- ja sisäpuolisista korjaus- ja kunnossapitotöistä ja niistä aiheutuvista kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen kiinteistön osaan, jota osakas hallitsee, mukaan lukien rakennuksen perustukset ja ulkokattorakenteet. Sama koskee osakkaan hallitsemia muita hänen huoneistotunnusnumerolla olevia alueita ja rakennuksia. Vastiketta ei välttämättä makseta joka kk, tämä päätetään vuosittain taloyhtiön hallituksessa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (kivi), seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), Katto maalattu, vaaleat keittiökaapistot, kivitasot., liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, bidee-suihku, seinät (lasikuitutapetti), lattiat (laatta), Katto maalattu.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Laattalattia, seinissä ja katossa paneeli. Valmius puukiukaalle.
Olohuoneen kuvaus Lattiassa parketti, seinissä tapetti, katto maalattu.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, Alakerran makuuhuoneissa muovimatto (alla korkki), seinissä tapetti, katto maalattu. Yläkerran makuuhuoneessa lattiassa vinyyli, seinät ja katto maalattu.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Parvi, Lasitettu terassi, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Asunnon yhteydessä kaksi vaatehuonetta ja kaksi ullakkohuonetta.
Seinämateriaalien kuvaus Maali, tapetti, kaakeli.
Lattiamateriaalien kuvaus Parketti, laminaatti, muovimatto, laatta.
Kattomateriaalin kuvaus Maali, paneeli.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Palahuopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Joensuun Pilkontorppa
Isännöitsijän yhteystiedot Taloyhtiön isännöintiä hoitaa hallituksen puheenjohtaja Yhteydenotot: adanskanen@gmail.com
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Varastot ja ullakkotilat, kaapeli TV (Elisa), yhteisantenni, painovaoimainen ilmanvaihtojärjestelmä. Yhtiön hallinnassa yhteiset tekniset tilat rakennuksissa A ja B.
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 4, Huoneistokohtaiset autotallit.
Tehdyt remontit A ja B-talo: Joensuun Vesi vaihtoi taloyhtiön vesimittarin etäluettavaan 2023. Taloyhtiön vesimittari vaihdettu uuteen (Joensuun Vesi) 2019. Ilmalämpöpumppujen huolto 2018. B-talo: Päärakennuksen vesirännin uusiminen 2016. A-talo: Kuistien kattojen vesirännien uusiminen 2015. Päärakennuksen ja ulkorakennuksen katot uusittu 2013. B-talo: Päärakennuksen ja ulkorakennuksen katot uusittu 2011. A-talo: Kuistin katto uusittu 2011. A ja B-talo: Ilmalämpöpumppujen hankkiminen 2008. B-talon palotikkaat + kattotasot 2007.
Tulevat remontit Kunnossapitosuunnitelma 2022-2025: -A-talon parvekelaudoituksen uusiminen tai parvekkeen lasitus. -A-talon sadevesirännien uusiminen ja sadevesien ohjausremontti/salaojien rakentaminen. Suunnitelma pyydetty Insinööritoimisto Partanen Oy:ltä. -Osakkaat voivat halutessaan uusia ulko-ovet ja lukituksen (sähköinen). -Kuparisten vesiputkien kunnon tarkkaileminen ja tarvittaessa uusiminen. Vuonna 2022 saatiin arvio, että asialla ei ole hirveä kiire. -Räystäiden ja ikkunapielien homepesu tarvittaessa.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa: 2.4.2019 – 2.5.2029
Tontin pinta-ala 2720 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Taloyhtiön tontit muodostuvat kahdesta kiinteistöstä 167-20-2004-18 (1406 m²) ja 167-20-2004-6 (1314 m²).
Kaavoitustilanne Asemakaava

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​