Tornitaso 7, Espoo (Tapiola)

565 000 € 86,5 m² 4h+k+kph + 2 x wc + las.parveke (yj 4h+k)
Velaton hinta 565 000 €
Hoitovastike 466,93 €/kk
Asuinpinta-ala 86,5 m²
Huoneita 4
Kerros 5
Rakennusvuosi 1959
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tapiola

Nyt on tarjolla todellinen timantti!

Uniikki ja laadukkaasti remontoitu 4h+k -asunto hulppein maisemin Viljo Revellin suunnittelemassa ikonisessa taloyhtiössä Tapiolan ytimessä. Tämä läpitalon koti tarjoaa läpi asunnon kulkevan valon aamusta iltaan, ja vuodenaikojen vaihtelut aistit ikkunoista avautuvista maisemista. Asunnon pohjaratkaisu on arkkitehdin tarkoin suunnittelema – tilojen tyylikkyys, toimivuus ja säilytysratkaisut ovat huippuluokkaa. Keittiö on sopivasti avoin ja laadukkaasti varusteltu Puustellin keittiökalusteilla, kivitasoilla, integroiduilla kodinkoneilla, täyskorkeilla jääkaapilla ja pakastimella sekä viinikaapilla. Kodista löytyy lasitettu parveke, jonne ilta-aurinko paistaa. Kolme valoisaa makuuhuonetta, isot oleskelutilat hulppeilla maisemilla, kaksi WC:tä ja huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät tästä kodista erityisen. Lapsiperheen arkea hemmottelevat kaksi hissiä, säilytystilat ja miksei mahdollisuus juosta hippaa keittiön ja lastenhuoneen ympäri!

Taloyhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, ja paljon kunnossapitotoimia on jo suoritettu (linjasaneerauksessa mm. käyttövesiputkistot). Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö ja energiaremontin kustannukset katetaan hoitovastikkeella. Taloyhtiön saunatilat ja yläterassin häikäisevät maisemat täydentävät kokonaisuuden. Myös asunnon sijainti hakee vertaistaan; rauhallinen Tornitaso sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kauppakeskus Ainoasta, Tapiolan urheilupuistosta , suomen- ja ruotsinkielisistä kouluista ja päiväkodeista sekä metrosta ja bussipysäkeistä.

Tämä on aktiivisen perheen unelmakoti, joka täytyy nähdä paikan päällä. Olen pian yhteydessä, sillä tällainen timantti on harvoin tarjolla!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20810227
Osoite Tornitaso 7, 02120 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h+k+kph + 2 x wc + las.parveke (yj 4h+k)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 86,5 m²
Kokonaispinta-ala 86,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 5/8
Rakennusvuosi 1959
Käyttöönottovuosi 1959
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 565 000 €
Velaton hinta 565 000 €
Neliöhinta 6 531,79 €/m²
Hoitovastike 466,93 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 466,93 €/kk
Muut maksut Vesimaksu ja taloyhtiönetti 10 M sisältyvät hoitovastikkeeseen. Saunamaksu joka viikko 15 e/kk, joka toinen 7,5 e/kk. Autopaikka sähköpistokkeellinen 25 e/kk, kylmä paikka 20 e/kk. Pyykkitupamaksu 2,5 e/krt.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteistilassa liukuokaapisto, jossa Elfa-säilytysjärjestelmä ja valaistus. Lisäksi naulakkotilaa.
Tietoliikenne DNA Welho taloyhtiölaajakaista, perusnopeus 10 M sisältyy hoitovastikkeeseen.
Tehdyt remontit 2020 Huoneiston täydellinen remontti, jossa mm. huonejärjestys muutettu, toinen wc lisätty ja sähköt uusittu. Muutostyö arkkitehdin suunnittelema ja ammattilaisten toteuttama.
Muuta kauppaan kuuluvaa Artic Storen laadukkaan rullaverhot Makuuhuoneiden pimennysverhot Työhuoneen irrallinen kaappi peiliovilla Eteistilan seinänaulakko Keittiön integroidut kaiuttimet, (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto Seinäkauittimet Eteisen pieni seinälaatikosto )
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Keittiön välitilan lasin kulmassa pieni särö. Parvekkeen yksi lasi ei sulkeudu täysin. Pienen wc:n huuhtelu vaatii toisinaan kaksi painallusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Puustellin keittiökalusteet, kivitasot. Välitila lasia. Integroidut AEG:n astianpesukone, mikro ja yhdistelmäuuni, induktioliesi ja liesituuletin sekä lisäksi viinikaappi. Täyskorkeat Samsung jääkaappi ja pakastin. Musta Tapwellin hana. Keittiössä on epäsuoraa valaistusta, ledvalaisimet ja himmennettävät spotit. Kattoon on asennettu integroidut kaiuttimet.
WC-tilojen kuvaus Allaskaapisto, Tapwellin hana, Villeroy & Boch seinä-wc ja bideesuihku. Lasiseinä.
Saunan kuvaus Taloyhtiön sauna sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Saunan yhteydessä parveketilaa vilvoitteluun tai oleskeluun.
Olohuoneen kuvaus Tilava ja valoisa olohuone runsailla ikkunoilla.
Makuuhuoneen kuvaus Kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa liukovikaapisto, jossa Elfa-säilytysjärjestelmä ja valaistus. Toisessa makuuhuoneessa irtokaappi, joka sisältyy kauppaan.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu, laatta, lasi
Lattiamateriaalien kuvaus Tammiparketti, laatta
Kattomateriaalin kuvaus Maalattu
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Tornitaso
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöitsijätoimisto H & J Viiala, Jaakko Viiala / jaakko.viiala@helvi.fi.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Irtaimistovarasto, pyörävarasto, ylimmässä kerroksessa maisemasauna, pyykkitupa ja terasseja kaikkiin ilman suuntiin. Taloyhtiössä on kaksi hissiä.
Taloyhtiön autopaikat 14 sähkötolppapaikkaa, 4 kylmää paikkaa. Taloyhtiö omistaa 1/4 osaa LPA-alueesta 49-12-240-1.
Muuta taloyhtiöstä Sauna
Tehdyt remontit 2003 Kattorakenteiden ja parvekkeiden kunnostus 2004 Julkisivujen puuritilöiden kunnostus 2006 Ikkunoiden maalaus 2010 Linjasaneeraus: käyttövesiputket uusittu, viemärivaraus tehty uusille viemäreille, sauna peruskorjattu ja rakennettu pesula sekä porrastilojen ja alojen kunnostus. 2012 Linjasaneerauksen 2-vuotistakuuseen kuuluneiden puutteiden ja vikojen korjaus 2012 Tonttiviemärin korjauksen suunnittelu 2012 Vesikaton kuntoarvio ja paikkamaalaus 2013 Julkisivujen kunnostus ja maalaus 2013 Saunan lauteiden kunnostus 2014 Tonttiviemärin pinnoitus 2017 Ikkunoiden kunnostuksia 2017 Pihan kunnostus 2017-2018 Hissien peruskorjaus 2020 Maantasokerroksen ulkorakenteiden pintojen kunnostus 2020 Pyyhepattereiden tiivisteiden vaihto 2020 Märkätilojen kuntokartoitus 2022-2023 Siirtyminen maalämpöön 2023 Lämmöntalteenottolaitteiden asennus 2023 Viemäriverkon pesu ja kuvaus 2023 Peltisen vesikaton kuntotutkimus
Tulevat remontit 2024 Aurinkopaneeleiden asennus, energia-avustuksen mahdollistamiseksi 2024 Yleisten tilojen ikkunalasien vaihto, energia-avustuksen mahdollistamiseksi 2024 Vesikaton kunnostus, huoltomaalaus / pinnoitus sekä terassien kunnostus 2024 – 2025 Ajoneuvojen latausvalmiudet 2024 – 2025 Jätejärjestelyt 2024 – 2025 Ajopihan parannustoimet 2024 – 2026 Viemäriverkon mahdolliset kunnostustoimet (esim. sukitustoimenpiteitä) 2025 Porrashuoneiden kunnostus 2023 – 2027 Yleis- / vuosikorjauksia tarpeen mukaan.
Energialuokka Energiatodistuksen voimassaolo on päättynyt. Energiatodistus tullaan uusimaan syksyn 2024 aikana, kun energiahankkeet valmistuvat.
Tontin pinta-ala 2108 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, puh. (09) 816 21.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut noin 500 metrin päässä. Kävelymatkan päässä myös Tapiolan terveysasema ja kirjasto. Tapiolan urheilupuistossa runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja talvisin niityillä hiihtolatuja. Kulttuurin ystävälle Tapiolassa runsaasti tarjontaa, mm. musiikkiopisto, Tapiolan kulttuurikeskus ja Weegee. Tapiolan golfkenttä lyhyen ajomatkan päässä. Lapsille lähellä on useita puistoja ja leikkipaikkoja.
Koulut Useita lähialueella kuten Jousenkaaren koulu, Etelä-Tapiolan lukio, Tapiolan lukio ja ruotsinkielinen Vindängens skola.
Päiväkodit Useita päiväkoteja lähellä kuten Metsolan päiväkoti, englanninkielinen Pilke Play School Tapiola, Tuohimaan päiväkoti, Jousenkaaren päiväkoti ja Vindängens daghem och förskola.
Liikenneyhteydet Metroasema Tapiolassa noin 500 metrin kävelymatkan päässä. Lähin bussipysäkki Merituulentiellä ja Pohjantiellä. Omalla autolla sujuva ajoyhteys Kehä I:lle ja Länsiväylälle.

Reetta Kuusikko

Myyntijohtaja, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​