Revontulentie 11, Espoo (Tapiola)

598 000 € 84 m² 1-2 mh + k + oh + kh + s + wc/khh + harraste-/työtila + 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 2-3H+K+S+työt.)
Velaton hinta 598 000 €
Hoitovastike 503,10 €/kk
Asuinpinta-ala 84 m²
Huoneita 4
Kerros 1
Rakennusvuosi 2013
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tapiola

Asunto Oy Espoon Saarenneito on yksiportainen viisikerroksinen vuonna 2013 valmistunut talo, jossa on 23 viihtyisää kotia. Se sijaitsee Tapiolan keskustan välittömässä läheisyydessä ”Kalevalan Tyttärien” korttelissa. Korttelipiha on viihtyisä rakennusten ympäröimä keskuspiha, jossa on leikkialue.

Tervetuloa tutustumaan tähän tyylikkääseen 2-kerroksiseen asuntoon, jonka sydämen muodostaa yläkerran keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama läpitalon menevä tila. Olohuoneesta on käynti asunnon levyiselle lasitetulle länsiparvekkeelle. Makuuhuoneen vieressä on saunatilat ja toinen lasitettu parveke. Olohuoneen nurkkaan, portaikon viereen on alkuperäisissä piirustuksissa hahmoteltu toinen makuuhuone. Pyykkihuollolle on varattu oma tila wc:ssä.

Alakerran 25,5 neliöisen ison tilan voit sisustaa omien tarpeittesi mukaan; makuuhuone, kuntosali, elokuvateatteri, biljardisali, baari, viinikellari, työtila, bändin harjoittelutila, teinien oma paikka tai varasto.

Autohallipaikka myydään erillisillä osakkeilla hintaan 15000 euroa velaton. Autohalliin pääsee suoraan hissillä asuinkerroksesta.

Kauppakeskus Ainoa ja runsaat kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä Tapiolan tunnelma luovat puitteet miellyttävälle ja laadukkaalle asumiselle. Tapiolan puistoalueet ja läheiset merenrannat houkuttelevat ulkoilemaan.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21554628
Osoite Revontulentie 11, 02100 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1-2 mh + k + oh + kh + s + wc/khh + harraste-/työtila + 2 x lasitettu parveke (yj:n mukaan 2-3H+K+S+työt.)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 84 m²
Kokonaispinta-ala 109,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 84 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan asunnon pinta-ala on 84 m2 ja työtilan pinta-ala on 25,5 m2, yhteensä 109,5 m2.
Kerros 1/5
Rakennusvuosi 2013
Käyttöönottovuosi 2013
Vapautuminen N. 1 – 2 kk / sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 598 000 €
Velaton hinta 598 000 €
Neliöhinta 7 119,05 €/m²
Hoitovastike 503,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 503,10 €/kk
Muut maksut Taloyhtiössä vesitasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa. Mittarilukemat saadaan etäluentajärjestelmästä. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. Yhtiökokous päätti 11.05.2023 myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä 1 – 2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen taloyhtiön taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa sekä muuttaa pääomavastiketta korkotilanteen mukaan.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä, länsi
Tilojen kuvaus Alakerran työtila; kaapisto, lattia parketti, seinät maali. Eteinen; peililiukuovikaapisto, lattia parketti, seinät maali.
Tietoliikenne Kaapeliyhtiö Elisa. Jokaisessa asuinhuoneistossa on liittymämahdollisuus kiinteään Internet-verkkoon. Osakas vastaa itse liittymisestä ja kustannuksista.
Muuta kauppaan kuuluvaa Portaitten alla oleva vetolaatikosto, kummankin parvekkeen kaihtimet (Lumo)., (Kauppaan ei kuulu: Irtain)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Asunto Oy Espoon Saarenneito sijaitsee korttelialueella, johon on rakennettu seitsemän asunto-osakeyhtiötä (Asunto Oy Espoon Annikki, Asunto Oy Espoon Kultaneito, Asunto Oy Espoon Saarenneito, Asunto Oy Espoon Pohjanneito, Asunto Oy Espoo Vedenneito, Asunto Oy Espoon Aura ja Asunto Oy Espoon Anni). Hallinnanjakosopimus ja yhteisjärjestelysopimus: Asunto-osakeyhtiöt omistavat tontit määräosin. Tonttien hallinnanjaosta ja korttelialueen yhteisjärjestelystä on laadittu 19.6.2012 hallinnanjakosopimus ja 1.2.2012 yhteisjärjestelysopimus, joiden mukaan muun muassa kustannukset jaetaan eri käyttäjien kesken. Yhteisjärjestelysopimuksella on sovittu koko korttelin 12016 asuinrakentamisen toteuttamisen edellyttämästä yhteisjärjestelystä. Sopimus sisältää muun muassa tiedot kiinteistöihin kohdistuvista pysyvistä käyttöoikeuksista. Yhteisjärjestelysopimuksessa on sovittu myös kustannusten jakamisesta tonttien 2 ja 3 ja sitä kautta seitsemän asunto-osakeyhtiön ja Neidon Parkin kesken. Alueelle rakennetut seitsemän (7) asunto-osakeyhtiötä ovat perustaneet yhdessä Tapiola KR IV Ky- nimisen rahaston ja LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö kanssa Kiinteistö Oy Neidon Parkki – nimisen yhtiön (jäljempänä Neidon Parkki), joka on rakentanut alueelle pysäköintilaitoksen ja sen päälle asunto-osakeyhtiöiden käytössä olevan yhteispihan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (muu), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (parketti), lavuaari, , mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), lavuaari, kaappi, peili, alakaappi, pesukoneliitäntä, puolapuut, lattialämmitys, ikkunallinen.
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti), Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti), peililiukuovokaapisto, käynti saunaosastoon ja parvekkeelle.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Kirjasto, Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Saarenneito
Isännöitsijän yhteystiedot Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Espoo Ahventie 4 B 02170 ESPOO p. 010 228 2000 ismo.montonen@retta.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Talosauna sijaitsee Asunto Oy Espoon Annikin 1.krs. Kiinteistössä on ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kamerayhteys. Yhtiössä koneellinen tulo/poisto ilmanvaihtojärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat Parkkihalliin on suorayhteys kätevästi talon hissillä. Tämä helpottaa huomattavasti arkielämää. Autohallissa on tehty tarvittavat sähkömuutokset, jotta joka autopaikalle voidaan asentaa auton latauspiste. Ajoyhteys autohalliin on helppo ja kätevä Revontulentie 11 rampin kautta.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 2023 Palovaroittimien uusinta 2020 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2024 – 2028 2024 Yleisten tilojen IV-järjestelmien nuohous 2024 Vesimittareiden uusinta 2024 Salaoja- ja sadevesiviemäröinnin kuvaus
Energialuokka D2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 11383 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, (09) 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Ainoa 300m. Terveysasema 1km, Kirjasto ja kulttuurikeskus 800m.
Koulut Lähialueella useita
Päiväkodit Lähialueella useita
Liikenneyhteydet Erinomaiset yhteydet: autolla helppo yhteys länsiväylälle, runsaasti bussilinjoja ja metro. Metro- ja bussiasema 300m. päässä.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Kunnossapitovastuu (ks. tarkemmin yj 5 §): Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asennuttamien laitteiden tms. rakenteiden ja rakennelmien korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakashallinnassa olevien parvekkeiden ja parvekelattioiden irtolaudoitusten sekä erityyppisten parvekkeiden siivous- ja puhtaanapito- yms. toimien järjestämisestä sekä kustannuksista, hoitovastuusta ja kunnossapidosta sekä niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista vastaa osakkeenomistaja.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​