Natatie 2, Joensuu (Multimäki)

279 000 € 126 m² 4h + k + kph + s + khh + tekn. tila/var. ak
Myyntihinta 279 000 €
Asuinpinta-ala 126 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Multimäki

Suositulta Multimäen alueelta tien päästä ja puistoon rajoittuva laadukkaasti rakennettu omakotitalo, jossa on mietitty hienoja valtamassasta poikkeavia ratkaisuja. Tämän talon kunto on lähes uudenveroinen, sillä talo on käyttöönotettu joulukuussa 2020. Mikä parasta, tässä ei tarvitse tehdä pihoja tai asfaltteja sillä kaikki on jo valmiiksi tehty. Suuret terassit talon molemmin puolin takaavat auringonottajalle ihanteellisen paikan viettää päivää. Etupihan lasilla katettu terassi on vertaansa vailla ja takapihan terassilta löytyy palju rentoutumishetkiä varten. Talo on rakennettu pitkästä tavarasta itselle ja se myös näkyy mm. huolitelluilla jiireillä ovi- sekä ikkunalistoissa. Rakennuksessa on haluttu panostaa huolitellun työnjäljen lisäksi myös muihin arkea helpottaviin asioihin kuten varastotilaan, jota tästä löytyy ruhtinaallisesti suuren 60 m² käyttöullakon ansiosta. Tämä tila on myös mahdollista hyödyntää esim. pingispöydälle tai muulle harrastustoiminnalle sillä sinne tulee sähköt. Jos säilytystila ei tämänkään jälkeen riitä, löytyy talon yhteydestä lämmin tekninentila/varasto sekä pihalta vielä kylmävarasto, joka tällä hetkellä toimii liiterinä.

Lämmitysmuotona toimii Niben F750 poistoilmalämpöpumppu, Mitsubishin LN-25 ilmalämpöpumppu sekä komea Tiilerin takka/leivinuuni-yhdistelmä lämpöä ja tunnelmaa luomaan. Lämmönjakotapana on käyttömukava vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu mahdollistaa varsinkin syksyn viileillä keleillä energiatehokasta lämmitystä ja kesähelteillä mukavaa viilennystä. Poistoilmalämpöpumpulle on otettu lisävarusteena sisäyksikön ohjaus, joka mahdollistaa kodinhoitohuoneesta pumpun säädöt esim. takkaa lämmittäessä tai saunoessa. Tämäkin on niitä pieniä, mutta erittäin käytännöllisiä asioita, jotka helpottavat arkea. Sähkönkulutus ollut neljän hengen taloudella vain 8261,32kWh/v, kun puuta poltettu 4-5 m³. Yläpohjaan on puhallettu eristettä tavallista enemmän (60cm) ja talon energialuokka on B.

Kaikki lattiapinnat ovat vinyyliä tai laattaa, kaappitilat on viety huoneissa lähes katon rajaan saakka, jolloin maksimoidaan koko tilan käyttö. Kylpyhuoneessa, keittiön saarekkeessa sekä välitilassa on LED-nauhat. Varsinkin kylpyhuoneen valaistusta pystyy muuttamaan tunnelmallisesta hämärästä valaistuksesta täysin kirkkaaseen. Valaistukseen on panostettu niin, että jokaisessa huoneessa on oikeasti riittävästi valoa. Keittiön saareke jakaa mukavasti olohuoneen ja keittiön välistä tilaa mahdollistaen samalla helpon seurustelun olohuoneessa olevien kanssa. Saareke toimii kokkauspisteenä ja siinä on ainutlaatuinen katosta laskeutuva liesituuletin.

Piha-alueet on nurmetettu, ajoväylä asfaltoitu ja autokatoksen viereinen alue myös asfaltoitu, joka mahdollistaa esim. veneen tai ajoneuvojen pitämisen. Asfalttipinta-alaa on nimittäin paljon sillä sinne on mahtunut parhaimmillaan jopa 11 ajoneuvoa.

Mikäli haluat energiatehokkaan omakotitalon, missä on oikeasti mukava viettää aikaa ulkona ja pihalla, niin tässä on etsimäsi talo. Työnlaatua ei voi tarpeeksi kehua, vaan se pitää tulla paikan päälle toteamaan, joten ota yhteyttä ja tule katsomaan sekä ihastumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21292622
Osoite Natatie 2, 80260 Joensuu
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 4h + k + kph + s + khh + tekn. tila/var. ak
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 126 m²
Muiden tilojen pinta-ala 23 m²
Kokonaispinta-ala 149 m²
Lisätietoja pinta-alasta Asuintilojen pinta-ala on huoneistoalaa ja tieto saatu rakennuksen pohjakuvasta sekä myyjältä. Muut tilat ovat kerrosneliöitä ja ne ovat tekninen tila/varasto 15 m² ja puuliiteri 8 m². Pinta-alatiedot saatu myyjältä.
Asuinkerrosten määrä 1
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen 2kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 279 000 €
Velaton hinta 279 000 €
Muut maksut Sähkönkulutus on neljän hengen taloudella ja vuodelta 2023. Polttopuita poltettu 4-5 pinokuutiota. Vuonna 2022 sähkönkulutus 8357,61kWh/v. Kiinteistövero myyjän ilmoituksen mukaan vuodelta 2024. Puhtaanapitoon kuuluu myös biojätteen tyhjennys. Elisan valokuitu 150m/50m kampanjahinta 27,31€/kk.
Kiinteistövero 466,88 €
Vesi- ja jätevesimaksu 47,25 €/kk
Puhtaanapito 37,17 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Eteisessä laattalattia ja maalatut seinät. Vaatehuoneessa vinyylilattia ja maalatut seinät.
Muuta kauppaan kuuluvaa Palju kuuluu kauppaan., (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa: 22.1.2021 – 22.1.2031.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Poistoilmalämpöpumppu, puu, Ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Tulisija Takka, Tiilerin takka/leivinuuniyhdistelmä
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Valokuitu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (integroitu, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, muu), lattiat (vinyyli), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, lattiakaivo, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (maalattu), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Narvin 11kWh kiuas. Saunassa ikkuna sekä akryylivalot (kuidulla toimiva).
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kivi, maalattu, muu), Kodinhoitohuoneessa Niben F750 sisäyksikön ohjaus. Tämä on lisävaruste poistoilmalämpöpumpulle, jonka ansiosta voit sisältä käsin säätää ilmanvaihtoa, lattialämmitystä ja veden lämpötiloja. Tämä helpottaa esim. takkaa lämmittäessä tai saunoessa ilmanvaihdon tehostamista/pienentämistä.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (vinyyli)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (vinyyli)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Säilytystilojen kuvaus Puuliiteri, Tekninentila/varasto (lämmin) ja käyttöullakko rappusilla, jonne käynti talon päädystä. Ullakolla 60m² säilytystilaa ja siellä valot sekä pistorasioita.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Lukkosaumattu pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Vuokrattu
Kiinteistötunnus 167-19-31-1-L2
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1151 m²
Tie perille Ei
Tehokkuusluku 0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta Https://www.joensuu.fi/rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot Https://www.joensuu.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Puuliiteri. Puuliiterissä sähköt. Valot liiteriin syttyy kodinhoitohuoneesta.
Tontin vuokra 1 531,83 €
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2069
Tontin vuokranantaja Joensuun kaupunki

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Siperian hopeakuusi ja kuusi tuijaa kuuluu kauppaan. Ajoväylä on asfaltoitu ja pihat nurmetettu. Asfalttipinta-alaa on reilusti eri ajoneuvoille ja asfalttialueelle on mahtunut peräti 11 ajoneuvoa.
Ranta Ei rantaa

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​