Läntinen Brahenkatu 4a, Helsinki (Alppiharju)

648 000 € 103,3 m² 3h + k + kph + et (yht. järj. muk. 3h+k+et+kh)
Velaton hinta 648 000 €
Hoitovastike 454,52 €/kk
Asuinpinta-ala 103,3 m²
Huoneita 3
Kerros 6
Rakennusvuosi 1925
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Alppiharju

Valoisa, ylimmän kerroksen läpitalon huoneisto.

Avarien makuuhuoneiden näkymät avautuvat itään Brahenkentän yli. Keittiöstä ja olohuoneesta katselet länteen korttelipihalle.

Huoneisto on hyvässä kunnossa ja remontoitu kattavasti vuonna 2019. Lautalattiat, kaksi kaunista kakluunia, pariovet sekä syvät ikkunalaudat ovat alkuperäistä 1920-luvun designia kunnostettuna tähän päivään.
Tyylikkääseen HTH:n keittiöön mahtuu iso ruokapöytä. Keittiö on varustettu Siemensin StudioLine -kodinkoneilla ja flexi-induktioliedellä. Keittiötaso ja keittiön tausta ovat espanjalaista Crema Marfil -marmoria. Keittiön kaapistoon on sijoitettu täysikokoinen pesutorni, joka kuuluu kauppaan. Keittiöseinän säädettävä LED-valaistus takaa tunnelmalliset kokkailuhetket. Asunnon pohjaratkaisu tekee tästä toimivan kodin monenlaisiin tarpeisiin. Toinen sisäänkäynti ja mahdollisuus jakaa olohuone useammaksi tilaksi tuovat muokkausvaraa tulevaisuuteen.

Taloyhtiö juhlii ensi vuonna satavuotispäiviään. Kesällä asukkaat viihtyvät piha-alueella, jossa on kauniit istutukset ja viihtyisä oleskeluryhmä. Yhtiö omistaa kolme liikehuoneistoa (228 m²) ja asuinhuoneiston. Vuonna 2023 näistä oli vuokratuottoa 66 255,64 euroa (vastikkeina kerättiin 67 447,62 €), siksi hoitovastike on mahdollista pitää maltillisena 4,40 €/m².

Asunto sijaitsee vetovoimaisessa ja persoonallisessa Kalliossa, rauhaisalla kadulla. Lähde iltalenkille Töölönlahdelle tai nauti Urheilutalon monipuolisista palveluista. Alueen kahvilat, ravintolat ja kulttuurikohteet takaavat sen ettei kotikaupunginosasta tarvitse poistua tekemistä etsimään.

Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä, koska nettiportaalien tiedot ovat rajalliset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.

Esittely

Su 20.10.2024 klo 15.00 – 16.00

Esittelijä

Risto Savolainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Helsinki +358442747206

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20633437
Osoite Läntinen Brahenkatu 4a, 00510 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + kph + et (yht. järj. muk. 3h+k+et+kh)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 103,3 m²
Kokonaispinta-ala 103,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 6/6
Rakennusvuosi 1925
Käyttöönottovuosi 1925
Vapautuminen 2-3 kk kaupasta tai sop. muk.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 646 323,44 €
Velkaosuus 1 676,56 €
Velaton hinta 648 000 €
Neliöhinta 6 272,99 €/m²
Hoitovastike 454,52 €/kk
Rahoitusvastike 34,09 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 488,61 €/kk
Vesimaksu 15 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Eteisen lattia lautaa ja seinät maalattu
Tietoliikenne Taloyhtiöön on otettu juuri taloyhtiönetti 10M/2M, DNA
Tehdyt remontit Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle. Isännöitsijä suorittanut tarvittavat tarkastuskäynnit remontin aikana (viranomaislupia ei ole tarvittu). Korjauksiin liittyvät suunnitelmat ja asiakirjat ovat saatavilla. Vuonna 2019 suoritetun remontin toimenpiteet: Muutostoimenpiteet suunnitellut huoneistossa asuva arkkitehti. Tehty asbestikartoitus. Käytetty ammattitaitoisia työmiehiä ja yrityksiä: laajat korjaukset ja maalaukset, lattian hionta, sähkötyöt ja putkityöt, kullekin ollut oma tekijänsä. Purettu vanhat lattiapinnat (parketti ja kovalevy + muovimatto) ja saatu esille alkuperäinen puulattia, joka kaikissa tiloissa hiottu ja lakattu. Korjattu jalkalistojen paikkoja ja korkoja muutokseen sopivaksi. Siirretty eteishallin ja keittiön välinen kulkuaukko, jotta saadaan läpitalon näkymäakseli keittiöstä eteishallin kautta makuuhuoneeseen. Vanha oviaukko muutettu vaatekomeroksi. Laajennettu keittiön ja olohuoneen välistä aukkoa. Korjattu aukkojen kohdalla lattialaudoitus yhtenäiseksi. Aukoista poistetut ovet on säästetty ja ne ovat säilytyksessä kellarikomerossa. Suljettu toinen sisäänkäynti asuntoon ja tehty siitä varastokomero, johon pääsee porrastasanteelta. Sivusisäänkäynti palautettavissa sisäänkäynniksi tarvittaessa. Oviaukkoihin lisätty tammikynnykset makuuhuoneiden ja eteishallin sekä makuuhuoneiden välille. Aiemmin poistetun hellan paikalla oleva betonilaatta ja kakluunin tai kulmakaapin perustus keittiössä tasoitettu puulattian tasoon ja maalattu. Lasikuitutapetilla jo aiemmin vahvistetut seinät tasoitettu ja maalattu. Katot maalattu. Kattomaalin rajaus seinille noin 15 cm. Ikkunaukot (smyygit ja ikkunapenkit) tasoitettu ja maalattu. Patterit maalattu. Keittiö uusittu täysin (HTH-keittiö, Siemens StudioLine-kodinkoneet, himmennettävä ja värilämpötilan säädöllä varustettu LED-valaistus sekä ranskalaiset ulokemalliset valaisimet, keittiössä kaapeissa sähkörasioita, aukossa sähkörasiat yläpinnassa, jätevaunu sähkötoiminen). Keittiössä astianpesukoneen lisäksi pyykinpesukonetorni (pesukone ja kuivausrumpu, käsikäyttöinen venttiili, joka yleensä auki. Altaan alapuoleisen sähkökäyttöisen venttiilin hallittu aikarajattu käyttö kaukosäädinnapista (ei voi jäädä vahingossa päälle moneksi päivää), eri aika-asetuksia). Keittiön taso ja tausta Crema Marfil -marmoria. Kylpyhuoneessa vanhat seinälaattapinnat käsitelty Luja-maalilla, katto maalattu, uusi kattovalo, uudet pystykaappi, allas ja allaskaappi sekä peili valolla, uudet sekoittajat allastasolle ja uusi suihkusetti, amme pinnoitettu uudelleen Fineman toimesta. Huoneistoon lisätty sähköpisteitä (myös kalusteiden sisään), sähköt tarkastettu ja osa uusittu, etusarjat uusittu ja lisätty uusia.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Muu, 2 kakluunia

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (kivi), seinät (maalattu), lattiat (lauta), Keittiö uusittu 2019. HTH-keittiön kalusteet, keittiön taso ja tausta Crema Marfil-marmori, kodinkoneet Siemens Studioline. Keittiöön sijoitetut pesukone ja kuivausrumpu kuuluvat kauppaan. , astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (lauta)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (lauta)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Brahe I
Isännöitsijän yhteystiedot Ville Järvinen, Isännöinti Euramaa Oy, Iso Rooberinkatu 4 A, 4. krs, 00120 Helsinki, puh. 09 175 288, toimisto@isannointieuramaa.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Lukittu pyörävarasto
Muuta taloyhtiöstä Sauna, kellarikomero, askarteluhuone, kaapeli-tv
Tehdyt remontit Sähköjohdot 1958, ikkunat 1962, putkisto 1972, katto 1973, HTV-taloverkko laajennus 1986, sauna 1991, lämmönvaihdin ja rasvanerotinkaivo 1998, porrasmaalaus+ sähköremontti 2000 – 2001, parvekkeiden maalaus 2004, takapihan kiveäminen ja roskakatoksen rakentaminen 2005, termostaattiventtiilien asennus lämpöpattereihin 2007, ikkunoiden uusinta 2008, julkisivujen täydellinen saneeraaminen 2009, vesikaton kunnostus 2015, tarkistusmittaus ja talon pohjakuvien muuttaminen sähköiseen muotoon 2017, lukoston uusinta Abloy Pulse 2018, porrashuoneen tuulikaapin kunnostus 2021, pohjaviemäreiden uusiminen 2022, putkiston kuntotutkimus 2023, kaukolämpölaitteiston uusiminen 2024
Tulevat remontit EHDOTETUT KORJAUKSET 2024 – 2029 - Taloyhtiön hormien kartoittaminen - Energiaremontin suunnittelu Näiden ehdotettujen korjausten lisäksi tullaan tekemään kiinteistön ylläpidon vaatimia korjauksia.
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 874,5 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki (puh. 09 93102211)
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alueella
Koulut Alueella
Päiväkodit Alueella
Liikenneyhteydet Erinomaiset

Risto Savolainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Helsinki +358442747206
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​