Kirkkokatu 29, Lahti (Keskusta)

115 000 € 65 m² 2h + k + vh + kph/wc + s + las.parv
Velaton hinta 115 000 €
Hoitovastike 250,25 €/kk
Asuinpinta-ala 65 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 1983
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Lahti
Kaupunginosa Keskusta

Suuri kaksio huippupaikalla. Kaupungin kaikki palvelut lähietäisyydellä ja lisäksi esteettömyysasiat on hyvin otettu huomioon. Asunnossa on valoa ja tilantuntua. Oman saunan lisäksi on myös vaatehuone ja hyvin säilytystilaa. Taloyhtiöllä on oma tontti. Julkisivu- ja parvekeremontti valmistui 2021. Iso, lasitettuparveke on rauhallisen ja vehreän sisäpihan suuntaan. Pihan viheralueita on paranneltu entisestään pari vuotta sitten. Arvostettu taloyhtiö, jossa on pääsääntöisesti suurempia asuntoja ja useampi liikehuoneisto. Taloyhtiössä on harvoin asuntoja myynnissä. Tämäkin asunto on nyt ensi kertaa myynnissä. Asunnon hoitovastike on ainoastaan 3,85€/m2/kk.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21312225
Osoite Kirkkokatu 29, 15140 Lahti
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + vh + kph/wc + s + las.parv
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 65 m²
Kokonaispinta-ala 65 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä tai esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros 2/5
Rakennusvuosi 1983
Käyttöönottovuosi 1983
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 115 000 €
Velaton hinta 115 000 €
Neliöhinta 1 769,23 €/m²
Hoitovastike 250,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 250,25 €/kk
Muut maksut Autopaikka 15€/kk, autokatospaikka 30€/kk, sähköauton tolppapaikka 30€/kk Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan
Vesimaksu 24 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Iso vaatehuone eteisen yhteydessä.
Tietoliikenne DNA-Welho
Muuta kauppaan kuuluvaa Parvekkeella hyväkuntoiset parvekelasikaihtimet
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Siistikuntoinen asunto, Seinäpinnat ja kattopinnat hyvässä kunnossa. Parketista tulee hiomalla todella hyvä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastekaappi, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti, metalli), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), Keittiön kaapiston ovet ja työtasot uusittu 2000-luvulla. Kylmäkoneet ja astianpesukone uudehkoja, sähköliesi alkuperäinen. Jääkaappi ja pakastin ovat todella isoja., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti), Seinät maalattu kevyesti rapaten. pääväri valkoinen. Yksi tehosteseinä maalattu tummaksi. Katot ovat valkoiset.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, lattiat (muovi), Seinät ja katto maalattu valkoiseksi Makuhuoneessa runsaasti kaappitilaa.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Paavolan Ässä
Isännöitsijän yhteystiedot Talopro Oy, Isännöitsijä Teemu Paakkanen, 0500-355 323, teemu.paakkanen@talopro.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Ullakko/kellarikomero, kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat 36 autopaikkaa, 6 autotallia, 12 katospaikkaa, 18 pistokepaikkaa
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit 1998 Rakennettu autokatos 2002 Parvekelinjojen korjaus, betonipaikkaukset, parvekekattojen vedenpoisto, elementtisaumaukset ja ikkunapuitteiden ulkopuolinen maalaus 2011 Parvekekattojen vedenpoiston korjaaminen 2012 B portaan ilmastoinnin poistokoneen moottori vaihdettu 2013 Asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien vaihto, ilmanvaihtolaitteistojen modernisointi ja uusiminen Liikehuoneistojen 2. kerroksen toimistoikkunat ja sisäpihanpuoleiset ikkunat vaihdettu. Ilmastoinnin kolmen IV-koneen moottorin modernisointi. Liikehuoneistosiiven seinäelementin kiinnityksen korjaus 2014 Ilmanvaihtokoneiden perusteellinen modernisointi ja säätäminen, sisäpihan kääntöpuomi vaihdettu liukuportiksi 2015 Kaikkien kattokaivojen vaihto, julkisivun betonipintojen paikkaus 2015 Asuinhuoneistojen wc istuimien uusiminen korotettuun malliin. Liikesiiven osalta on uusittu osa wc-istuimista. 2016 Vaihdettu lämmönjakohuoneen pumput, vaihdettu A- ja B-rapun IV-koneiden kiertovesipumput, 2016 Sisäänkäyntiramppien (A- ja B-porras) ja sisäänkäyntejä suojaavien porttien rakentaminen A, B, C, D-portaisiin, katon uusiminen ja samalla kahden huoneistonparvekkeen lattian uusiminen, raja-aidan uusiminen sekä IV-konehuoneiden ulkopintojen uusiminen. 2017 Lämmönjakohuoneen alajakokeskus (lämmönvaihdin) uusittu 2018 Viemärien uusiminen pohjaviemäreiden, kellarikerroksen ja katutason osalta asuntorakennuksessa 2019 Porraskäytävien valaistuksen uusiminen liiketunnistimilla ja led-tekniikalla 2019 Sisäpihan viheralueen kunnostus laatoitusalueelta nurmikoksi 2019 Huoneistojen palovaroittimien uusiminen akkukäyttöisiksi ja vastuun siirtäminen taloyhtiölle 2020 Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen ja tasapainotus. 2020 IV hormien puhdistus ja korjaustyöt asunto sekä toimisto- ja liiketiloissa 2021 Talon julkisivun ja parvekkeiden korjaus, parvekelasien uusiminen ja siirto yhtiön kunnossapidon vastuulle 2022 Sisäpihan viheralueiden kunnostus, väestönsuojan päivitys ja ajanmukaistaminen, 10- vuotistiiveyskoe.
Tulevat remontit 2024 – 2029 Käyttövesiputkien kuntotutkimus ja tulosten edellyttämät toimenpiteet. Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän uusinnan selvitys. Aurinkosähkökeräimien hankinnan selvitys ja vaihtoehtoisten energiamuotojen selvitys Huoneiston ulko-ovien säädöt ja kunnostukset Palovaroittimien tarkistus ja puutteiden täydentäminen
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus, voimassa 1.2.2034 saakka
Tontin pinta-ala 2679 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Asemakaava Lahden kaupunki puh. 03-81 411

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lidl 100m, K-Citymarket Paavola (Postipalvelut) 250m Kauppakeskus Syke/ Prisma 600m Pääterveysasema/ ent. Kaupungin sairaala 700m Pääkirjasto 250m
Koulut Kannaksen Lukio 600m Tiirismaan koulu Yläaste 800m Lotilan koulu AA 800m
Päiväkodit Onnelantien Päiväkoti 600m
Liikenneyhteydet Paikallisliikenne vieressä Lahden Tori 600m Lahden matkakeskus 1,1 km

Mika Bono

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Lahti +358400503994
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​