Vuoriharjuntie 51, Espoo (Tillinmäki)

349 000 € 84 m² 3h + k + s
Velaton hinta 349 000 €
Hoitovastike 386,40 €/kk
Asuinpinta-ala 84 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 2013
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tillinmäki

Nyt myynnissä ihastuttava, vuonna 2013 valmistunut koti upeiden lenkkimaastojen läheisyydessä Tillinmäessä. Täältä pääset bussilla Helsingin keskustaan nopeimmillaan noin puolessa tunnissa!

Tämä rivitalon päätykolmio tarjoaa loistavat puitteet sujuvaan arkeen. Pohjaratkaisu on toimiva: alakerrassa on vaalein sävyin varusteltu keittiö ja sopivasti erillään oleva, valoisa olohuonetila, josta pääset aurinkoiselle ja suojaisalle terassille ja piha-alueelle. Yläkerta rauhoittuu makuuhuoneille, jotka molemmat ovat tilavia ja toisen yhteydessä on vaatehuone ja käynti parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on kodinhoitotila, jossa on laskutilaa ja kaapistot sekä kiva nauhaikkuna tuomassa luonnonvaloa. Täällä nautit oman saunan löylyistä ja vilvoittelet yläkerran parvekkeella. Yläkertaan asennettu ilmalämpöpumppu tuo viilennystä kuumiin kesiin.

Kodin sijainti on ihanteellinen monessa mielessä. Juuri valmistunut Nauriskasken koulu on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja kodin välittömästä läheisyydestä lähtevät monipuoliset ulkoilureitit ja talvisin lumitilanteen salliessa hiihtolatu Espoon keskuspuistoon. Lähin bussipysäkki on vain parin sadan metrin päässä ja bussilla pääset myös kätevästi Espoonlahden metroasemalle, jota kautta on yhteys mm. Iso Omenaan, Tapiolaan ja Helsinkiin.

Käytännöllisyyttä kotiin tuovat 2 wc:tä, hyvät säilytystilat ja sisäänkäynnin yhteydessä oleva tilava varastohuone. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja autojen sähkölatauskin on mahdollista.

Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän hurmaavaan kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20710523
Osoite Vuoriharjuntie 51, 02330 Espoo
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 84 m²
Kokonaispinta-ala 84 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Ulkovaraston kokoa ei ole määritelty yhtiöjärjestyksessä.
Kerros 1/2
Rakennusvuosi 2013
Käyttöönottovuosi 2013
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 346 555,56 €
Velkaosuus 2 444,44 €
Velaton hinta 349 000 €
Neliöhinta 4 154,76 €/m²
Hoitovastike 386,40 €/kk
Rahoitusvastike 49,56 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 435,96 €/kk
Muut maksut Autokatosvuokra 4 e/kk. Mikäli sähköauton latauslaite on käytössä, osakas ei maksa paikkavuokraa, vaan maksaa sähkön kulutuksen mukaan sekä laskutuslisän 10 e/3 kk. Pihapaikka 8 e/kk. Vesimaksu ennakko, tasaus toteuman mukaan 1 krt/v. Taloyhtiönetti DNA laajakaista, perusnopeus 10M sisältyy vastikkeeseen. Hallitukselle on valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään kolmen kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa, sekä valtuudet korottaa/laskea pääomavastiketta korkotilanteen niin vaatiessa/salliessa.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Tietoliikenne Taloyhtiönetti DNA laajakaista
Tehdyt remontit 7/2024 ILP huollettu 2024 Seinien maalausta, mm. olohuone ja wc. 2022 Ilmalämpöpumpun asennus (pumppu osakkaan vastuulla ja ostaja sitoutuu ottamaan sen vastuulleen). 2021 Kiukaan uusiminen. Ulkovaraston eristyksen ja terassin rakentamisen ajankohta ei ole tiedossa. Asuntojen B2 ja B3 raja-aidan jatkamiselle saatu muutostyölupa 2024. Ostaja hakee oman lupansa mikäli haluaa jatkaa aitaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa Ilmalämpöpumppu Sälekaihtimet sinne, minne asennettu. Lastenhuoneen pimennysverho. Aurinkovarjo ja sen tolppa (terassilla)., (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto Pyykinpesukone)
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Hyväkuntoinen koti. Keittiönkaappien ovissa osittaista maalipinnan kulumaa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Vaaleat keittiökaapistot, taso laminaattia. Jääkaappi-pakastin -yhdistelmä (Bosch 11/2022), keraaminen liesi ja erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin suodattimella. Lattia: parketti Seinät: maalattu
WC-tilojen kuvaus Alakerran wc-tilassa allaskaapisto, peili, siivouskaappi, bideesuihku ja wc-istuin. Lattia: laatta Seinät: maalattu
Saunan kuvaus Oma sauna, jossa Harvian sähkökiuas. Lattia: laatta Seinät: paneeli
Olohuoneen kuvaus Valoisa olohuone, josta käynti terassille. Lattia: parketti Seinät: maalattu
Makuuhuoneen kuvaus Kaksi makuuhuonetta. Toisen yhteydessä tilava vaatehuone, johon kaksi sisäänkäyntiä. Toisessa makuuhuoneessa kaapistot. Lattia: parketti Seinät: maalattu
Muut huoneet ja tilat Terassi
Säilytystilojen kuvaus Sisäänkäynnin yhteydessä ulkovarasto, jonka edellinen asukas eristänyt.
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Sepelkyyhky
Isännöitsijän yhteystiedot Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki, puh. (09) 801 3044, Taru Mäkinen, puh. 010 327 6402,taru.makinen@braleva.fi.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiön välittömään hallintaan jäävät piharakennuksessa sijaitsevat VSS/ulkoiluvälinevarasto, sähköpääkeskus, lämmönjakohuone, talovarasto, eteistila ja jätekatos. Huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, säädetään liesituulettimesta.
Taloyhtiön autopaikat Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 46 kpl. Yhtiöjärjestyksen 15 § mukaisesti taloyhtiö vastaa asennettujen sähköajoneuvojen latauslaitteiden kunnossapidosta kokonaisuudessaan samoin kuin latauslaitteen ja yhtiön sähköjärjestelmän välisen liitäntäkohdan kunnossapidosta. Osakas vastaa latauslaitteen sähkönkulutuksen kustannuksista. Yhtiön sähkömittarista mitattavilla autopaikoilla kustannukset laskutetaan osakkaalta hallituksen päättämän palveluratkaisun mukaisesti.
Tehdyt remontit Katso hallituksen kunnossapitotarveselvitys. Kiinteistössä suoritetut huomattavat korjaukset ja kunnossapitotyöt: 2015 Piha-alueen asfaltointi 2021 Jätevesi- ja hulevesipumppaamon pumppujen uusinta 2022 IV-kanaviston nuohous ja säätö 2022 Kuntoarvion laadinta 10v. vastuutarkastusta varten 2023 Suihkusekoittajien läpivientien tiivistys 2023 Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2024 Sähköautolatausinfra ja latauslaitteet katospaikoille
Tulevat remontit Katso hallituksen kunnossapitotarveselvitys. 2024 Tillinmäentien puoleisen aidan maalaus talkootöinä 2024-2028 LTO-koneiden/liesikupujen uusinta yksittäin tarpeen mukaan 2024-2025 Hidastetöyssyjen uusinta asfaltista n. 2000e 2025 Sokkelin kivimurskeen reunalaudoituksen uusiminen 2025 Selvitys lintjen pesinnän estämisestä rakenteissa ja tarvittavat korjaustoimet, arvio n. 2000 e
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 31.03.2032.
Tontin pinta-ala 9067 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, puh. 09 816 21.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Nöykkiön K-market ja S-market, Kauppakeskus Lippulaiva, Saunalahden S-Market.
Koulut Hiljattain avattu Nauriskasken koulu (1-6 luokat), Saunalahden koulu (1-9 luokat), Latokasken koulu. Espoonlahden koulu ja lukio.
Päiväkodit Lähialueilla useita.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki Tillinmäentiellä.

Reetta Kuusikko

Myyntijohtaja, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​