Kivisaarentie 8, Helsinki (Vuosaari)

161 500 € 53,5 m² 2h + k + kph + parveke (Yj. 2 h+k)
Velaton hinta 161 500 €
Asuinpinta-ala 53,5 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 1965
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Vuosaari

Ensiasunnonostaja, etsitkö omaa kotia, jonne ei tarvitse tehdä ihan kaikkea, varsinkinkin kun remonttikustannukset ovat nousussa? Ehkä tämä voisi sopia kodiksi sinulle? Pariskunnalle? Pienelle perheelle? Tämä Vuosaaressa omalla tontilla sijaitsevan, ison yhtiön avara ja pienellä vaivalla oman maun mukaan laitettava 2. kerroksen koti, voisi olla juuri sopiva.

Valoisuuden ja hyvän pohjan ansiosta sekä tilava makuuhuone, että olohuone, on helppo sisustaa, ja käytännöllisen tilavaan keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Asunnosta löytyy tarvittaessa tilaa myös työsopelle ja kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke puistomaisilla näkymillä.

Tämän putkiremontoidun yhtiön huoltohistoria on kattava, ja suunnitelmat ylläpitävät kiinteistön kuntoa erinomaisesti. Harvinaista kyllä, täällä asuessa ei autopaikoista ole pulaa, joten vieraatkin ovat tervetulleita! Autoilijoita hemmotellaan myös yhtiön omalla autonhuoltopaikalla.

Ulkona liikkujalle luontopolut lähtevät lähes oven vierestä, joten pääset juoksulenkille, tai vaikka reippailemaan koiran kanssa, joko lähilammen ympäri, Mustavuoren metsään luonnonsuojelualueelle, tai vaikkapa Vartiokylänlahden ympäri. Golfkentälle ei ole matka eikä mikään, metrolle, sekä upealle Aurinkolahden hiekalle merenrantaan, pääsee pyöräillen tai yhdellä bussilla. Ja jos lähikauppaa, päivittäispalveluja tai päiväkotia kaivataan, niin ne löytyvät melkein kadun toiselta puolen, läheisestä Vuosaaren ostoskeskuksesta muutaman minuutin kävelymatkan päästä, eivätkä Lidl ja Kauppakeskus Columbuskaan ole kaukana.

Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21979342
Osoite Kivisaarentie 8, 00960 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + kph + parveke (Yj. 2 h+k)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 53,5 m²
Kokonaispinta-ala 53,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/3
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 161 500 €
Velaton hinta 161 500 €
Neliöhinta 3 018,69 €/m²
Yhtiövastike yhteensä 262,15 €/kk
Muut maksut Asukkaille, jotka haluavat käyttää pesuloita annetaan käyttöoikeus kotiavaimeen. Pesuloiden käyttöoikeus maksaa 10 €/ kk/ asunto/ avain. Autopaikka 7.00 Autopaikka/sähkö 15.00 Auton latauspaikka (€/kk) 15.00
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Eteinen: lattialla parkettia, seinät maalattu.
Tietoliikenne Palvelu on vastikkeeton. Palvelun nopeus on 10M ja asukkaat voivat nostaa sitä ottamalla yhteyttä DNA:han. Palvelun käyttöönotto edellyttää kaapelimodeemia ja sopimuksen tekemistä DNA:n kanssa DNA:n myymälässä.
Muuta kauppaan kuuluvaa Nämä kodinkoneet eivät kuulu kauppaan, mutta niistä voi neuvotella: Jääkaappi/ pakastin on LG:N energiaasäästävä, ruostumaton terästä, jääpalakoneella varustettu ja jossa on takuuta 8 v jäljellä. Kph: Electrolux 4 kg:n edestä täytettävä pyykinpesukone.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (muovi), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), Olohuoneessa maalattu parketti.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Säilytystilojen kuvaus Jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi varastokomeroa, jotka on numeroitu huoneistoittain.
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kivisaarentie
Isännöitsijän yhteystiedot Joel Karvinen, Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky, Kivisaarentie 3, 00960 Helsinki, puh. 020 764 1510, sähköposti info@onnistutaan.fi
Huolto Talonmies
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Jokaisessa talossa on oma sauna. Mattojen pesutila Kivisaarentie 8 B ja kuivaustila 8 A, toinen pesula on osoitteessa Heteniityntie 9 D. Lisäksi muissa taloissa (pl. Kivi 5) kellarissa on 1-2 pesukonetta. 2 kpl kuntosaleja, moottoripyörätalli, autonpesupaikka ja verstas.
Taloyhtiön autopaikat Autopaikkoja 435 kpl, joista autotalleja 9 kpl.
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Tehdyt remontit Tarkka lista pienemmistä korjaus- ja huoltotöistä toimintakertomuksessa -22. Laivatalojen saunaosastojen peruskorjaus 2022, Porrashuoneiden kunnostus 2020-2021, kellareiden kunnostus 2019-2021, patteriventtiilien uusinta, asuntojen tuloilmaventtiilien hankinta 2018, lamellitalojen saunojen peruskorjaus, viemäreiden sukittaminen 2017, saunaosastojen peruskorjaus (K3-K5) 2022 pesuloiden lisääminen 2016, digitaalinen lukitus, laivatalojen vesikattojen kunnostus 2015, lamellitalojen vesikattojen uusinta ja yläpohjan lisäeristys, ilmanvaihtolaitteiden uusinta ja venttiilien uusinta 2014, lämmönjakolaitteiden uusinta 2012, pohja- ja tonttiviemäreiden sukittaminen 2008, rakennusautomaatiojärjestelmän asennus 2004, jäteasemien uusinta, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, julkisivujen ja parvekkeiden raskas betonikorjaus, vesijohtojen uusinta 2001, sadevesiviemäröinti ja maastonkuivausjärjestelmä 1998
Tulevat remontit Hallituksen tiedossa olevat merkittävät kunnossapitotarpeet 2021-2025: Laivatalojen hissien peruskorjaus Latauspisteiden lisääminen Pihojen kunnostus- ja muutostyöt Viestintäverkkojen kehittäminen Työt tehdään olemassa olevilla varoilla.
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 61260 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, hel.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa S-Market Vuosaari, muutamia pikkuliikkeitä, pizzeria ja R-Kioski vanhalla Vuosaaren ostarilla n. 300m, Lidl n. 1km, kauppakeskus Columbus autolla n. 4 min. (2,3km).
Koulut Vuoniityn peruskoulu, Heteniityntie 500m
Päiväkodit Lähin päiväkoti, Meritähti, saman kadun päässä n. 100m.
Liikenneyhteydet Bussi Kallvikintietä ja Metro Columbuksesta tai Rastilasta.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot – Yhtiö tukee osakkaiden teettämiä kosteiden tilojen saaneerauksia. - Yhtiö tutkii mahdollisuuksia savuttomuuteen. - Yhtiö on tehnyt päätöksen osakeluettelon pidon siirtämisestä Maanmittauslaitokselle. Isännöintiyritys hoitaa siirron Maanmittauslaitoksen järjestelmään siirtymäajan loppuun, 31.12.2023 mennessä.

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​