Hollantilaisentie 36, Helsinki (Munkkiniemi)

670 000 € 87 m² 3 h + k + kph (Yhtiöjärjestyksessä 2 h + keitt. + kylpyh. ja 1 h)
Velaton hinta 670 000 €
Asuinpinta-ala 87 m²
Huoneita 3
Kerros 3
Rakennusvuosi 1925
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Munkkiniemi

Tervetuloa tutustumaan tähän Hollantilaisentien ja Laajalahdentien kulmauksessa sijaitsevaan vuonna 1925 valmistuneeseen Asunto-Oy Rivitalo N:o 36 – Bostads Ab Radhus N:o 36 yhtiön komeaan kivitaloon.

Vuonna 2010 remontoidun ylimmän kerroksen kolmion ikkunoista avutuu upeat näkymät Tiilimäenlehtoon ja Laajalahdentielle kuin myös naapurissa sijaitsevaan pari vuotta sitten remontoituun jugendlinnaan, joka aikoinaan toimi Munkkiniemen pensionaattina ja sittemmin Kadettikouluna. Pihan puolen ikkunoista on näkymät Laajalahdelle.

Asunto on aikoinaan yhdistetty kaksiosta ja yksiöstä. Pohjaratkaisu on erittäin toimiva, kolme tilavaa huonetta, kaksi sisäänkäyntiä, avokeittiö, jonka yhteyteen mahtuu iso ruokapöytä tuoleineen, ja joka luontevasti yhdistyy olohuoneeseen muodostaen täydellisen tilan illanistujaisiin. Makuuhuoneet ovat hyvänkokoisia, vuonna 2020 remontoidusta tilavasta kylpyhuoneesta löytyy myös kylpyamme rentoutumiseen.

Sijainti alueella on mitä parhain, meri ja ranta ovat vieressä. Yhteisöllisyydestään tunnetulla alueella on hyvät koulut, elävä kahvilakulttuuri ja loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun. Kalastajatorpan tenniskentät ovat lyhyen kävelymatkan päässä, samoin Meilahti ja Seurasaari, ja Talin golfkentälle pääsee vaivattomasti pyörällä Koneen puiston kautta.

Munkkiniemi on kuuluisa monista viehättävistä puistoistaan, sen hienot ranta-alueet kutsuvat kaikkina vuodenaikoina nauttimaan upeista näkymistä, aivan samalla tavalla kuin jo sata vuotta sitten, jolloin alueelle tultiin sankoin joukoin viettämään aikaa muun muassa Hollantilaisentie 36:n edessä sijainneelle Golf-Kasinolle.

Esittelyt ja lisätiedot:

Sari Kiviharju, sari.kiviharju@huoneistokeskus.fi, p. 050 511 1618

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20482715
Osoite Hollantilaisentie 36, 00330 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 h + k + kph (Yhtiöjärjestyksessä 2 h + keitt. + kylpyh. ja 1 h)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 87 m²
Kokonaispinta-ala 87 m²
Lisätietoja pinta-alasta Huoneistojen pinta-aloja ei ole ilmoitettu yhtiöjärjestyksessä, eikä niitä ole tarkistusmitattu, myyntiesitteessä on ilmoitettu A 6 j A7 yhteispinta-alaksi 87 m2 , joka on epävirallinen pinta-ala. Kohteen myyntihinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros 3/3
Rakennusvuosi 1925
Käyttöönottovuosi 1925
Vapautuminen 2 kk/sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 670 000 €
Velaton hinta 670 000 €
Neliöhinta 7 701,15 €/m²
Yhtiövastike yhteensä 572 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke Ei
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Huoneistossa tehdyt muutostyöt ks. Isännöitsijäntodistus: 2020 kph:n kalusteet vaihdettu, kylpyamme asennettu, lattian kaakelointi kaakeleiden päälle, hanan ja wc-istuimen vaihto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varsinainen yhtiökokous 17.06.2024 Käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Päätettiin, että rahastoidaan tarvittaessa enintään tilikauden aikana tapahtuneet lainanlyhennykset ja lainaosuussuoritukset. Valutuutettiin hallitus tai valtuuttamansa luotollisen tilin limiittivaltuuksien lisäämiseen enintään 100 000 euroon. Vaihtoehtoisesti valtuutetaan hallitus tai valtuuttamansa hakemaan enintään 100 000 euron hoitolaina enintään viidelle vuodelle. Hoitolainan nostoehtona on, että sillä maksetaan välittömästi pois tililimiitin saldo. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Valtuutettiin hallitus tai valtuuttamansa hakemaan ja nostamaan limiitti tai rahoituslaina katsomastaan rahalaitoksesta parhaiksi katsomillaan ehdoilla, hakemaan ja kiinnittämään tarvittavat panttikirjat limiitin tai lainan yleisvakuudeksi sekä allekirjoittamaan kaikki tarvittavat limiitti- tai laina- ja panttausasiakirjat rahoituksen myöntäneessä rahalaitoksessa. Valtuutetaan hallitus tai valtuuttamansa uusien panttikirjojen hakemiseen tai niiden sekä vapaina olevien panttikirjojen panttaamiseen lainanantajalle. Valtuutettiin hallitus tai valtuuttamansa yhtiön tili- ja maksuliikennepalvelujen sekä lainojen siirtoon parhaaksi katsomaansa rahalaitokseen.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili
Keittiön kuvaus Liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (puu), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), Jääkaappipakastin Smeg ei sisälly kauppaan., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, puolipaneeli), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu, puolipaneeli), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Tiili

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-Oy Rivitalo N:o 36 – Bostads-Ab Radhus N:o 36
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Luotsi Oy, isännöitsijä Harri Turunen, Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki, p. 010 207 5300, harri.turunen@isannointiluotsi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Autotalleja: 1, Autotalli on osakkeena.
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, hormi olemassa, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Putkiremontti 1958, katto 1962, ikkunat 1963, sähkönousut 1993, tiilikatto 1997, lukosto 1999, kaukolämpölaitteisto, verkoston perussäätö sekä patterventtiilien uusinta 2001, putkiremontti 2008 (vesi-ja viemäriputket sekä kylpyhuoneet uusittu), Ikkunoiden kunnostus ja maalaus 2010, päätyseinän rappauskorjauksia 2017, takaovien ja autotalliovien huoltomaalaus ja sokkelin paikkamaalaus, ikkunoiden kuntokartoitus ja lukoston uusiminen 2021 (Abloy Easy), ikunoiden peruskunnostus 2022-2023 ja kunnostuksen virhekorjauksia 2024, huoneiston C vesivahinkokorjaus 2023
Tulevat remontit 2024 Ikkunoiden takuu- ja virhekorjauksia, 2025-2027 Julkisivun kunnon ja korjaustarpeen kartoitus, 2025-2026 Etupiha-alueen kunnostus
Energialuokka F2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 22.03.2029
Tontin pinta-ala 1200 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki kaupunkiympäristön toimiala p. 09 310 2611
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alueella on kaksi Alepan lähikauppaa ja K-Ruokakauppa, Munkkivuoren ostoskeskuksessa on K-Supermarket Munkki ja S-Market, OmaPosti -kioski, Suomalainen Kirjakauppa, Alko, apteekki, Musti ja Mirri, terveys- ja kauneuspalveluita sekä Munkkiniemessä että Munkkivuoressa. Postipaketit R-Kioski Munkkiniemen puistotie, Apteekit Munkkiniemen puistotie ja Professorintie. Kahviloita ja ravintoloita. Terveysasema Munkkiniemi, Kirjasto Munkkiniemi.
Koulut Munkkiniemen ala-aste, Munkkiniemen yhteiskoulu yläaste ja lukio, Hoplaxskolan ala-aste ja yläaste, Lärkan Etelä-Haaga, Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuori, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu Etelä-Haaga, The English School Pitäjänmäki
Päiväkodit Helsingin kaupungin suomenkieliset päiväkodit Kaartintorppa ja Ruusu, ruotsinkielinen Daghemmet Elka, yksityiset päiväkodit Munkkiniemen Montessori leikkikoulu ja Munkkiniemi Ankkalampi Duckies.
Liikenneyhteydet Raitiovaunu 4, useita bussilinjoja

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​