Viikinmäentie 5, Helsinki (Helsinki)

465 000 € 102 m² 4-5h + k + kph + wc + parveke (Yj. 5h+k)
Velaton hinta 465 000 €
Hoitovastike 420 €/kk
Asuinpinta-ala 102 m²
Huoneita 5
Kerros 2
Rakennusvuosi 1966
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Helsinki

Tervetuloa tilavaan kotiin rauhalliselle Viikinmäentielle!
Tässä talossa on vain kaksi kerrosta ja neljä asuntoa, joten yhdessä tekeminen kuuluu asiaan. Toisen kerroksen läpitalon asunnon kaikki tilat ovat käytännöllisiä ja siinä on harvinaisen paljon ikkunapinta-alaa, joten se hurmaa jo valoisuudellaan. Talo sijaitsee lyhyen päättyvän kadun varrella, joten täällä on pienten lastenkin kanssa turvallista asua ja elää.

Talon kaikki kolme makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia, on riittävästi kaappitilaa, tai vaatehuone ja valoa tulee isoista ikkunoista. Avoimen ratkaisun keittiöön mahtuu koko perhe kokkailemaan ja siitä yhtenäinen ruokailutilan kautta olohuoneeseen asti jatkuva tila, on kiistatta kodin sydän! Ruokailutilaan pöydän ympärille mahtuu isompikin perhe syömään ja seurustelemaan, olohuoneessa viihdytään tv:tä katsellen ja lasitetulla parvekkeella mahtuu pitämään vaikka illalliskutsut kesäiltana. Kuvissa näkyvän yhteiskäytössä olevan 2022 remontoidun saunan lämmität halutessasi, kerrot siitä varmasti naapureillekin ja pihagrillissä valmistat herkut perheen nautittaviksi!

Viikin kulmilla on luonto lähellä, alueella on runsaasti kävelyteitä, lenkkipolkuja ja maastoa pyöräillä. Kalastajarannan puisto, Kuninkaankartanonsaari ja Pornaistenniemen alueen luontopoluillekaan ei ole matka eikä mikään ja Vanhankaupunginkosken suvannolle kävelee alle vartissa, koiran kanssa tai ilman.

Lähikauppana toimii Prismakeskus, jonne ajaa muutamassa minuutissa. Rauhalliselta alueelta ei odottaisi hyviä liikenneyhteyksiä, mutta Viikintien bussipysäkille on matkaa n. 200m. Sovi esittelyaika, ota perheesi mukaan ja tule tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20011439
Osoite Viikinmäentie 5, 00560 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4-5h + k + kph + wc + parveke (Yj. 5h+k)
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 102 m²
Kokonaispinta-ala 102 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/2
Rakennusvuosi 1966
Käyttöönottovuosi 1966
Vapautuminen 2kk kaupanteosta/ sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 465 000 €
Velaton hinta 465 000 €
Neliöhinta 4 558,82 €/m²
Hoitovastike 420 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 420 €/kk
Vesimaksu 13 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Pohjoinen
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, pakastin, liesi (induktio, erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (laatta), saarekkeessa upotettu pop-up pistorasia ja laatikostot rt puolella., mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, bidee-suihku, seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu), lattiat (parketti), Ensimmäisessä makuuhuoneessa seinässä voimisteluteline (voi jäädä, neuvoteltavissa), katossa ollut voimistelurenkaat, josta jäänyt reikiä.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Kellarikerroksessa on jokaiselle huoneistolle kuuluva häkkivarasto ja varastokomero.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumilaatta

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Helsingin Viikinmäentie 5
Isännöitsijän yhteystiedot Yhteyshenkilö: Daavid Hentunen, Viikinmäentie 5 A 4, 00560 Helsinki, daavid.hentunen@iki.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Kellaritiloissa on pesukone yhteisessä käytössä.
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 5, Autotalleja: 4, Piha-autopaikkoja: 5, Tallit omina osakkeinaan, joista yhtiön ulkopuolisessa omistuksessa kaksi.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, kellarikomero, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Tehdyt remontit ja huoltotyöt taloyhtiössä: 1984 Kaukolämpöön siirtyminen (alkuperäinen lämmönvaihdin → vaihdin uusittu 2020) 1997 Kattoremontti 1998 Julkisivuremontti, Julkisivun kunnostus- ja maalaustyö, Pentti Mähönen Oy 2013 Sokkelin maalaus 2013 Antennivahvistin uusittu 2013 Viemärien painehuuhtelu ja kuntokartoitus (videokuvaus). Raportti ja työ: Hurrikaanit Oy 2013 Pihakatoksen huoltomaalaus (Tehty itse taloyhtiön porukalla) 2014 Pihagrillin muuraus 2014 (toukokuu) Antennin uusiminen 2016 Haitta-ainekartoitus (Ramo Pro Oy) 2017 Viemärien ja sadevesiviemärien sukittaminen (Picote Oy) Palovaroittimet hankittu ja laitettu paikoilleen yleisiin tiloihin sekä asuntoihin ja lisäksi hankittu sekä asennettu kellarikerroksen jauhesammutin Porraskäytävän valokatkaisijoiden uusiminen ja asennus 2018 Ilmastointinuohous, Sisäilmahuolto 2018 Korvausilmaventtiilien asennus, Allergia- ja Sisäilma-apu Oy 2018 Lukkojen uusiminen / Uudet avaimet, alakerran ovi ja ovipumppu, Helsingin Lukkokeskus Oy 2019 Rakennus- ja LVI-kuntoarvio (PTS), Talokeskus 2020 Käytävän valojen ajastimen uusiminen 2020 Pihakatoksen huoltomaalaus (Tehty itse taloyhtiön porukalla) 2020 Ulkoterassi (Rakennusliike Puro) 2020 Kaukolämpöremontti: KL-keskus, linjasäätöventtiilit 5kpl, patteriventtiilit, asbestityöt (Pakilan Putki Oy) 2021 Käyttövesiputkien saneeraus (Renoa) & Uusien putkien eristys (Kosani Oy) 2022 Asbestien poisto putkista (Suomen Asbestihuolto) 2022 Antennijalan poistaminen katolta ja katon korjaus (Suomen Saneeraustalo Oy) 2022 Taloyhtiön yhteiskäytössä olevan saunan uusiminen (Arecon Oy) 2023 Pihakatoksen katteen uusiminen (Tehty itse taloyhtiön porukalla) 2023 Kattoremontti ja sisääntulon lipan kunnostaminen (Suomen Saneeraustalo Oy)
Tulevat remontit 2024-2025 Julkisivuremontti & ikkunat & autotallin ovet
Tontin pinta-ala 1448 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Hel.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​