Alijuhakkalantie 66, Lahti (Alijuhakkala)

199 000 € 95 m² 4h + k + kph/s + wc(2kpl) + askarteluh + eteinen + kuisti
Myyntihinta 199 000 €
Asuinpinta-ala 95 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1954
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Lahti
Kaupunginosa Alijuhakkala

Alijuhakkalan rauhallisella asemakaava-alueella tilava rintamamiestalo omalaa tontilla, rv.1954.
Tilaa riittää isommallekin perheelle; 1 as.krs; 2 h, kt, 2 wc, veranta. 2krs:ssa 2 huonetta, pieni aula sekä ullakkotilaa. Kellarista löytyvät tilavat sauna/pesutilat sekä pukuhuone, joista saa yhdisteltyä monenlaisia vaihtoehtoja. Kellari on kokonaan auki, joten sieltä löytyy varastojen lisäksi myös askartelutila, joka tällä hetkellä toimii oleskelutilana. kellarista on ovi ulos, uudehkolle vilvoittelualueelle.
Pintoja on uusittu viime vuosien aikana, värit ovat hyvin harmoniset.

Tehtyjä korjauksia mm. autotalli/ varasto, kaikki ikkunat uusittu (Lumon),vintille lisälämmöneristys, käyttövesiputket uusittu, kaukolämpöön liittymisen yhteydessä 2003. Katto uusittu, ilmalämpöpumppu, keittiöremontti kodinkoneineen 2020. Kaukolämmön kiertovesipumppu uusittu 2022. Viemäreitä ja sähköjä uusittu osittain. DNA valokuitu.

Sijainti on mainio, etelä-Lahti. Lyhyt matka mm. Keskustaan, Launeen palveluiden äärelle ja kehätielle. Iso, oma, perinteinen, 1563m2 puutarhatontti, joka rajautuu Salinmäenpuistoon. Pihakaivosta saa kasteluvedet kulutta. Lämmitysmuotona vaivaton kaukolämpö.

Ainoastaan yksityisesittelyt, joten varaa pian oma kiireetön yksityisesittelysi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21171985
Osoite Alijuhakkalantie 66, 15700 Lahti
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 4h + k + kph/s + wc(2kpl) + askarteluh + eteinen + kuisti
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 95 m²
Muiden tilojen pinta-ala 90 m²
Kokonaispinta-ala 185 m²
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuksen pinta-ala tiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista, niitä ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa oleellisestikin todellisista pinta-aloista. Asuinpinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Asuinkerrosten määrä 3
Rakennusvuosi 1954
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 199 000 €
Velaton hinta 199 000 €
Muut maksut Jätehuollon perusmaksu 36,48e/v. Kaukolämpö 17,915 MWh/v (2023), sähkö 4 486,35 kWh/v (2023) ja vesi 75 m3/v (2023)
Kiinteistövero 402,09e (2023)

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Yläkerrassa on oleskeluaula ja käyttöullakot. Keskikerroksessa on kuisti ja eteinen. Kellarikerroksessa on varastotilaa, tekninen tila, askarteluhuone, pukuhuone ja kylpytilat
Tietoliikenne DNA valokuitu
Tehdyt remontit 1995; autotalli/ varasto 1996; kaikki ikkunat uusittu(Lumon) 1998; vintille lisälämmöneristys 2003; käyttövesiputket uusittu, kaukolämpöön liittymisen yhteydessä 2005; katto uusittu (Poimukate Oy). 2015; ilmalämpöpumppu 2020; keittiöremontti (kalusteet ja koneet, seinät levytetty) 2022; kaukolämmön kiertovesipumppu uusittu Viemäreitä ja sähköjä uusittu osittain. DNA valokuitu.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, puu, vesikiertoinen patterilämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu, kaukolämpöön liitytty 2003 ja ilmalämpöpumppu asennettu 2015
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus Jääkaappi (täyskorkea, Electrolux), pakastin (täyskorkea, Electrolux), kaapistot, erillisuuni (Gram v.2020), mikro (Gram), liesitaso (induktio, Samsung, liesituuletin (hormi), astianpesukone (Siemens). seinät (maali ja tapetti), lattia (vinyylikorkki). Keittiö on uusittu 2020 (myös seinät levytetty).
WC-tilojen kuvaus Keskikerroksessa on 2 erillis wc:tä. Toinen wc on laatoitettu ja varusteina on wc-istuin, allas, allaskaappi ja peili. Toisessa wc:ssä on muovimatto, tapetoidut seinät, wc-istuin, allas, allaskaappi, peili ja ikkuna (toteutettu entiseen vaatehuoneeseen myöhemmin.)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, puukiuas, Suihaku on saunan puolella. 2 erillistä kiuasta.
Seinämateriaalien kuvaus Maali, tapetti ja paneeli
Lattiamateriaalien kuvaus Vinyylikorkki (keskikerros), laminaatti, muovimatto,(yläkerta), betoni ja laatta (kellarikerros). Lattioiden uusimisen yhteydessä on vanhat lattiamateriaalit poistettu ja uudet laitettu vanerilevyn päälle.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 398-24-1555-3
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1563 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Tasainen puutarhatontti. Takapihalla on marjapensaita, nurmea, luumupuu ja suojaisa terassi. Etupihalla on omenapuita ja nurmea. Takapihalla on vanha kaivo, josta saa pumpulla mm. kasteluvedet. Tontti rajoittuu takaosasta Salinmäen puistoalueeseen.
Kaavoitustiedot AO a I2/60-120 Omakotitonttien korttelialue. Rakennusala, jonka sisäpuolelle saa rakentaa yhden merkeillä ilmaistut määräykset täyttävän rakennuksen. t.0-40 Rakennusala, jonka sisäpuolelle saa rakentaa yhden numeroin ilmastut pinta-alamääräykset täyttävän talousrakennuksen. Rakennusoikeus 232 k-m2, josta käytetty 95m2 ja käyttämättä 137m2
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotalli/ varasto 27,6 m2

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Mona Sinyan

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV Lahti +358407199245
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​