Eerikinkartanontie 288b, Kirkkonummi (Kurkisto)

250 000 €
Hinta 250 000 €
Tyyppi Mökki tai huvila
Kaupunki Kirkkonummi
Kaupunginosa Kurkisto

Loistava tilaisuus tarjolla loma-asunnon rakennuspaikkaa pääkaupunkiseudun läheisyydestä etsivälle. Sijainti on mitä parhain, tämän Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevan Kurkisto-järven rannalla olevan kohteen saavuttaa noin puolessa tunnissa Helsingin keskustasta, maaseudun rauhaan rantamaisemiin pääseminen on sangen vaivatonta.

Tilalla sijaitsee purettava, 1940-luvulla valmistunut loma-asunto, joka soveltuu kuitenkin rakentamisaikaisena tukikohtana käytettäväksi, nykyinen kaava sallii vain yhden lomarakennuksen kiinteistölle. Varastotilaa löytyy vanhasta autotallirakennuksesta, rannassa on vanha saunarakennus. Kyseesssä on yleiskaava-alue, lomarakennuksen kerrosala saa olla enintään 150 kem2.

Kurkiston alue kuuluu Kirkkonummen kaavoitusohjemassa 2023-2027 Kylmälän osayleiskaavahankkkeeseen, kaavaehdotuksessa alue on osoitettu AO-2 alueeksi eli kyseessä on erillispientalojen ja loma-asuntojen alue, joka on ennen käyttöönottoa liitettävä alueelliseen vesihuoltojärjestelmään, lisätietoja osayleiskaavan etenemisestä saa Kirkkonummen kunnasta, liittyminen vesiosuuskuntaan on jo nyt mahdollista.

Esittelyt ja lisätiedot: Sari Kiviharju p. 050 511 1618, sari.kiviharju@huoneistokeskus.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21316264
Osoite Eerikinkartanontie 288b, 02880 Kirkkonummi
Tyyppi Mökki tai huvila
Vapautuminen 2 kk/sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 250 000 €
Velaton hinta 250 000 €
Kiinteistövero 557,49 euroa/vuosi

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Asunnon kunto Ei luokiteltu
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 257-449-2-73
Tontin tyyppi Rantatontti
Tontin pinta-ala 0,73 ha
Tie perille On
Rakennusoikeuden pinta-ala 150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta Lomarakennuksen kerroala saa olla enintään 150 kem2. Lomarakennuksen pihapiiriin voi lisäksi rakentaa sen päärakennuksen käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeellisia yksikerroksisia kellarittomia talousrakennuksia, yhteensä enintään 70 kem2. Lomarakennuksen talousrakennuskerrosalaan saa sisältyä joko muiden talousrakennustilojen yhteydessä tai erillisinä enintään 15 kem2 lämpöeristettyä vierasmajatilaa omalla sisäänkäynnillä. Rakennuspaikan päärakennuksen käyttöön saa lisäksi rakentaa saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 30 kem2. Saunan katettu terassi saa olla enintään 50 % kerrosalasta. Kirkkonummen rakennusjärjestys 1.1.2020 (19 §). Alueella on vireillä Kylmälän osayleiskaavahanke, joka Kirkkonummen kunnan antamien tietojen mukaan olisi toteutettavissa 2023-2024. Osayleiskaavassa alue on AO-2 aluetta eli erillispientalojen ja loma-asuntojen asuntoaluetta, joka ennen käyttöönottoa on liitettävä alueelliseen vesihuoltojärjestelmään. Alueelle saa rakentaa yksiasuntoisia erillispientaloja. Rakennuspaikan erillispientalon rakennusoikeus saa olla enintään 250 kem2. Muilta osin rakentamisessa noudatetaan rakennusjärjestyksen määräyksiä.
Kaavoitustiedot Alueella on voimassa Kirkkonummen yleiskaava 2020, jossa tila on kyläkeskuksen aluetta AT, laskennallisia rakennuspaikkoja on yksi. Lomarakennus , ro 150m kem2. Kurkiston alue kuuluu Kirkkonummen kaavoitusohjelmassa 2023-2027 Kylmälän osayleiskaavahankkeeseen, kaavaehdotuksessa alue on osoitettu AO-2 alueeksi eli erillispientalojen ja loma-asuntojen alue. Kirkkonummen kunta, Kurkiston alue, kaavoitusarkkitehti Seppo Mäkinen, p. 040 538 9587.
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Muut rakennukset Kohde myydään rakennuspaikaksi lomarakennukselle, voimassa olevan yleiskaavan mukaan tilalle sallitaan yksi loma-asunto, joten tilalla sijaitseva vanha hirsirakenteinen lomarakennus on purettava, ostaja ottaa vastattavakseen purkamiskustannukset. Muita rakennuksia tilalla ovat vanha rantasauna ja autotalli. Puucee. Tilan pinta-ala on yli 5000 m2. Kunnan etuosto-oikeus EOL 1.3 §. Etuostolain mukaan etuosto-oikeutta voidaan käyttää maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Veikkolassa K-Supermarket ja S-Market, ravintoloita, apteekki, kioski, Neste huoltoasema.
Koulut Veikkolassa ala-aste ja yläaste.
Päiväkodit Veikkolassa useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Bussipysäkit Eerikinkartanontiellä.

Muut lisätiedot

Ranta Ranta
Rannan tyyppi Järvi
Rannan selite Rannan edessä olevan vesialueen omistaa Osakaskunta Veikkolan vedet, jonka osakas PÄIVÄRANTA myös on. Vesijätön lunastaminen ks. Maanmittauslaitos (www.maanmittauslaitos.fi/asioi-verkossa)

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​