Asunto Oy Vantaan Tirehtööri

Myyrmäentie 2e, 01600 Vantaa

Rakentaja

JM Suomi oy

RS-pankki

Helsingin Seudun Osuuspankki

Asunto Oy Vantaan Tirehtööri

Muuttovalmis!

Uusia laadukkaita koteja keväällä 2023 valmistuneesta 16-kerroksisesta tornitalosta, Asunto Oy Vantaan Tirehtööristä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä.

Kaikissa asunnoissa on tyylikkäät sisustusvalinnat. Keittiöt ovat Puustellin valikoimaa ja kodinkoneet Siemensin. Jokaisessa asunnossa on myös Elfan laadukkaat, liukuovelliset säilytysratkaisut. Oma lasitettu parveke on kuin ylimääräinen huone keväästä pitkälle syksyyn.

Monipuoliset yhteistilat helpottavat asukkaiden arkea. Asukkaiden käytössä ovat mm. moderni saunaosasto, viihtyisä kerhotila sekä talopesula ja kuivaushuone.

Yhtiö on savuton, tupakointi on kielletty asunnoissa ja parvekkeilla. Myös ammattimainen, lyhytaikainen majoitustoiminta on kielletty.

Täällä asut aidosti ympäristöystävällisemmin sillä kodit ovat A-energialuokan Joutsenmerkkikoteja.

Yhtiö on rakennettu valinnaiselle vuokratontille. Valinnaisuus tarkoittaa, että osakas voi lunastaa asuntokohtaisen osuuden tontin lunastushinnasta tai maksaa siitä kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan.

Alueen kattavat palvelut, Myyrmannin kauppakeskus ja liikenneyhteydet ovat vieressä helposti saatavilla. Lähellä on myös päiväkodit ja koulut sekä Myyrmäen urheilupuiston ja urheilutalon monipuoliset liikuntapaikat. Alueella on lukuisia puistoja ja muita viheralueita.

Juna- ja linja-autoasema ovat vain parin sadan metrin päässä. Helsingin keskustaan pääset 18 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on 15 minuutin junamatkan päässä. Omalla autolla liityt sujuvasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja Kehä III:lle.

Energialuokka: A2018

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittely, lähdetään yhdessä valitsemaan juuri sinulle/teille sopiva koti.

Kysy lisää Huoneistokeskuksen Vantaan toimistolta, puhelin 020 780 3560 ja sähköposti vantaa@​huoneistokeskus.fi.

Asemapiirros

Ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ovat Myyrmäessä vertaansa vailla. Esimerkiksi Myyrmäen urheilutalo uimahalleineen sijaitsee aivan Tirehtöörin naapurissa.

Kohteen vapaat asunnot