Myyrmäentie 2e A 104, Vantaa (Myyrmäki)

318 000 € 62 m² 3H + KT
Velaton hinta 318 000 €
Hoitovastike 226,30 €/kk
Asuinpinta-ala 62 m²
Huoneita 3
Kerros 14
Rakennusvuosi 2023
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Myyrmäki

Muuttovalmis! Uusi laadukas koti keväällä 2023 valmistuneesta 16-kerroksisesta tornitalosta, Asunto Oy Vantaan Tirehtööristä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä.

Hissitalon 14./16 krs. päätyasunto, tilava kolmio. Tästä kodista näkymät kahteen ilmansuuntaan, länteen ja pohjoiseen.

Yhdistetystä avokeittiö/olohuoneesta käynti suurelle koko huoneiston levyiselle lasitetulle länsiparvekkeelle. 1. makuuhuoneessa kaksi ikkunaa, pienempi pohjoiseen ja suuresta ikkunasta näkymä lasitetulle parvekkeelle länteen. 2. makuuhuoneessa kaksi ikkunaa, pienempi ja isompi, näkymät pohjoiseen. Tilava laatoitettu kylpyhuone.

Täällä asut aidosti ympäristöystävällisemmin sillä kodit ovat A-energialuokan Joutsenmerkkikoteja.

Yhtiö on rakennettu valinnaiselle vuokratontille. Valinnaisuus tarkoittaa, että osakas voi lunastaa asuntokohtaisen osuuden tontin lunastushinnasta tai maksaa siitä kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan.

Alueen kattavat palvelut, Myyrmannin kauppakeskus ja liikenneyhteydet ovat vieressä helposti saatavilla. Lähellä on myös päiväkodit ja koulut sekä Myyrmäen urheilupuiston ja urheilutalon monipuoliset liikuntapaikat. Alueella on lukuisia puistoja ja muita viheralueita.

Juna- ja linja-autoasema ovat vain parin sadan metrin päässä. Helsingin keskustaan pääset 18 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on 15 minuutin junamatkan päässä. Omalla autolla liityt sujuvasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja Kehä III:lle.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittely, lähdetään yhdessä valitsemaan juuri sinulle/teille sopiva koti. Kysy lisää Huoneistokeskuksen Vantaan toimistolta.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20371792
Osoite Myyrmäentie 2e A 104, 01600 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3H + KT
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 62 m²
Kokonaispinta-ala 62 m²
Kerros 14/16
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Hinta

Myyntihinta 127 644 €
Velkaosuus 190 356 €
Velaton hinta 318 000 €
Neliöhinta 5 129,03 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 226,30 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 1 471,43 €/kk
Tontin vuokravastike 241,80 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 1 939,53 €/kk
Lyhennysvapaajakso 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaata, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Taloyhtiön asumisaikainen hallitus esittää yhtiökokoukselle, milloin aletaan kerätä lainanlyhennystä pääomavastikkeella
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana 765,80 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 1 233,90 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Pääomavastike 1.471,43 €/kk sisältää koron ja lyhennyksen, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Huom! yhtiö voi päättää, että korkeampaa vastiketta kerätään etukäteen. Pääomavastike, missä vain koron osuus 765,80 €/kk, jolloin yhtiövastike yhteensä 1.233,90 €/kk (hoitovastike, pääomavastike ja tonttivastike). Hoitovastike 3,65 €/m²/kk, mediavastike 2,50 €/huoneisto/kk, tontinvuokravastike 3,90 €/m²/kk. Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista lunastusosuutta. Pääomavastikearvio 2,69 €/osake/kk (korko + lyhennys). Pääomavastike 1,40 €/osake/kk (korko). Pääomavastike perustuu korkoon: Euribor 12 kk, not.pv 20.12.2023 ,arvo 3,602% + pankin marginaali 1,20% , kokonaiskorko 4,802%. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuutus määrittää rahoitusvastike/pääomavastike vastaamaan korkotasoa tulevien korontarkistusten yhteydessä.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta 62 365 €
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Muut maksut Huoneistokohtaisen lainan lyhentäminen / poismaksaminen: Yhtiölainan maksaminen lainaehtojen ja hallituksen päätöksen mukaisesti. Pankki ja isännöitsijätoimisto veloittavat palveluhinnaston mukaiset kulut asian hoitamisesta. Rahoituslaitos Uudenmaan Osuuspankki. Laina-aika 25 v sisältäen 2 ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaata, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Tasalyhennys, puolivuosittain. Taloyhtiön hallitus esittää yhtiökokoukselle, milloin taloyhtiö alkaa keräämään lainanlyhennystä pääomavastikkeella. Osakkeenostajan suoritettava varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tilojen kuvaus Eteis- ja huonekomero-osuudet ovat Elfa- säilytysjärjestelmällä varustettuja avokomeroita liukuovin. Osassa huoneistoja on vaatehuoneet. Vaatehuoneessa on hyllyt ja vaatetanko erillispiirustuksen mukaan.
Tietoliikenne Asunto varustetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla datakaapeloinnilla. Asunnossa on vakiona mediavastikkeellinen 10M nopeudella toimiva laajakaistaliittymä.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetonia, ulkoseinät ovat pääosin sandwich-betonielementtirakenteiset
Keittiön kuvaus Keittiökalusteiden ovet ovat tehtaan vakiomalliston ovia sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Keittiöiden työtasot ja altaat sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Asunnot varustetaan erillisellä liesitasolla ja erillisuunilla sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti Pienemmissä asunnoissa on jää-pakastinkaappi ja isommissa asunnoissa 1 jää-viileäkaappi ja 1 pakastinkaappi, tarkista pohjasta asuntoon kuuluva määrä. Keittiössä on astianpesukone, leveys 600mm tai 450mm huoneiston koosta riippuen, materiaali- ja kalusteet sisustusvalinnat-lomakkeen ja pohjakuvan mukaisesti. Keittiössä on kalusteeseen sijoitettu integroitu mikroaaltouuni. Kaikki vesijohtokalusteet ovat energiaa säästäviä. Keittiöhana on astianpesukonehanalla varustettu kaariputkihana. Allashanat ovat kromattuja yksiotehanoja.
Seinämateriaalien kuvaus Kaikkien kuivien tilojen seinät maalataan. Märkätiloissa seinät laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Löylyhuoneen seinät paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Kiinteiden kalusteiden taustoja ei tasoiteta ja maalata.
Lattiamateriaalien kuvaus Kaikkiin asunnon kuiviin tiloihin asennetaan parketti sisustusvalinnatlomakkeen mukaisesti. Parkettia ei asenneta kiinteiden kalusteiden alle. Saunat, pesuhuoneet ja erillis wc:t laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti.
Kattomateriaalin kuvaus Kuivien tilojen katot ruiskutasoitetaan. Kuivien tilojen alaslasketut katot tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Märkätilojen katot paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Piirustuksissa merkittyihin kohtiin tehdään kipsilevyrakenteiset alakatot ja koteloinnit, jotka tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Alakattoihin asennetaan upotetut energiaa säästävät led-valaisimet; eteiset, pesuhuoneet ja kylpyhuoneet erikoissuunnitelmien mukaan ja osoittamassa laajuudessa
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Tirehtööri
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Asunnossa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnon ilmanvaihtoa voi tehostaa liesikuvusta. Porrashuoneiden pääovilla on ääniyhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Yhtiössä on asukkaiden käytössä kerhohuone ja talosauna sekä pesula. Tilat sijaitsevat kerroksien yksi ja kaksi välissä. Irtaimistovarastot sijaitsevat erillisen suunnitelman mukaan kellarissa. Oleskelu- ja leikkialue sijoittuvat korttelin yhteiselle pihalle. Polkupyöräpaikat sijaitsevat korttelin LPA-alueella. Koko yhtiö on savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön yleisissä ja yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa erillistä tupakointipaikkaa. Osakkeenomistajalla on lähtökohtaisesti oikeus vuokrata huoneistonsa eteenpäin. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan saa ilman yhtiön hallituksen antamaa kirjallista lupaa luovuttaa huoneistoa vuokrauksen johdosta käytettäväksi lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin tai muutoin lyhytaikaiseen majoitustoimintaan rinnastettavaan käyttöön. Yhtiö tulee rakentamisaikana allekirjoittamaan yhteisjärjestelysopimuksen, jossa sovitaan korttelin 15673 tonttien välisestä yhteisjärjestelyistä sekä yhteisjärjestelyistä aiheutuvien kustannusten jakoperusteista. Yhteisjärjestelysopimuksessa sovitaan mm. jätehuollosta, alueellista kulkuoikeuksista ja väestönsuojan kriisiajan käytöstä.
Energialuokka A2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1572 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 235 518,96 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tieto maapohjanvuokrasopimuksesta Maanvuokrasopimusta voit kysyä kohteen välittäjältä.
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki, 09 8392 2242
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Tirehtööristä kävellen Myyrmäen juna-asemalle noin 7 min. Myyrmäestä junalla Helsingin rautatieasemalle noin 17 min. Myyrmäestä junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 15 min. Myös pääkaupunkiseudulta lähtevät päätiet ovat autolla helposti myyrmäkeläisten saavutettavissa.
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​