Myyrmäentie 2e A 111, Vantaa (Myyrmäki)

323 100 € 62 m² 3H + KT
Velaton hinta 323 100 €
Hoitovastike 226,30 €/kk
Asuinpinta-ala 62 m²
Huoneita 3
Kerros 15
Rakennusvuosi 2023
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Myyrmäki

Muuttovalmis! Uusi ja laadukas koti keväällä 2023 valmistuneesta 16-kerroksisesta Asunto Oy Vantaan Tirehtööristä keskeisellä paikalla Myyrmäessä.

Tämä hissitalon 15. kerroksen päätykolmio tarjoaa upeat näkymät länteen ja pohjoiseen. Tilavasta avokeittiö-olohuoneesta pääsee suurelle lasitetulle länsiparvekkeelle. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on kaksi ikkunaa, joista toinen länsiparvekkeelle. Toisessa makuuhuoneessa on ikkunat pohjoiseen. Lisäksi kodissa on tilava laatoitettu kylpyhuone.

Asut ympäristöystävällisesti A-energialuokan Joutsenmerkkikodissa. Valinnaisella vuokratontilla voit lunastaa tonttiosuuden tai maksaa vuokravastiketta.

Kattavat palvelut, kuten Myyrmannin kauppakeskus, päiväkodit, koulut ja liikuntapaikat, ovat vieressä. Erinomaiset liikenneyhteydet: juna- ja linja-autoasema lähellä, Helsingin keskustaan 18 min ja lentokentälle 15 min junalla.

Varaa yksityisesittely ja löydä unelmiesi koti! Kysy lisää Huoneistokeskuksen Vantaan toimistolta.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20301064
Osoite Myyrmäentie 2e A 111, 01600 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3H + KT
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 62 m²
Kokonaispinta-ala 62 m²
Kerros 15/16
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Hinta

Myyntihinta 129 960 €
Velkaosuus 193 140 €
Velaton hinta 323 100 €
Neliöhinta 5 211,29 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 226,30 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 1 492,95 €/kk
Tontin vuokravastike 241,80 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 1 961,05 €/kk
Lyhennysvapaajakso 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaata, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Taloyhtiön asumisaikainen hallitus esittää yhtiökokoukselle, milloin aletaan kerätä lainanlyhennystä pääomavastikkeella
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana 777 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 1 245,10 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Pääomavastike 1.492,95 €/kk sisältää koron ja lyhennyksen, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Huom! yhtiö voi päättää, että korkeampaa vastiketta kerätään etukäteen. Pääomavastike, missä vain koron osuus 777 €/kk, jolloin yhtiövastike yhteensä 1.245,10 €/kk (hoitovastike, pääomavastike ja tonttivastike). Hoitovastike 3,65 €/m²/kk, mediavastike 2,50 €/huoneisto/kk, tontinvuokravastike 3,90 €/m²/kk. Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista lunastusosuutta. Pääomavastikearvio 2,69 €/osake/kk (korko + lyhennys). Pääomavastike 1,40 €/osake/kk (korko). Pääomavastike perustuu korkoon: Euribor 12 kk, not.pv 20.12.2023 ,arvo 3,602% + pankin marginaali 1,20% , kokonaiskorko 4,802%. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuutus määrittää rahoitusvastike/pääomavastike vastaamaan korkotasoa tulevien korontarkistusten yhteydessä.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta 62 365 €
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Muut maksut Huoneistokohtaisen lainan lyhentäminen / poismaksaminen: Yhtiölainan maksaminen lainaehtojen ja hallituksen päätöksen mukaisesti. Pankki ja isännöitsijätoimisto veloittavat palveluhinnaston mukaiset kulut asian hoitamisesta. Rahoituslaitos Uudenmaan Osuuspankki. Laina-aika 25 v sisältäen 2 ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaata, ensimmäinen lyhennys lokakuussa 2025. Tasalyhennys, puolivuosittain. Taloyhtiön hallitus esittää yhtiökokoukselle, milloin taloyhtiö alkaa keräämään lainanlyhennystä pääomavastikkeella. Osakkeenostajan suoritettava varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tilojen kuvaus Eteis- ja huonekomero-osuudet ovat Elfa- säilytysjärjestelmällä varustettuja avokomeroita liukuovin. Osassa huoneistoja on vaatehuoneet. Vaatehuoneessa on hyllyt ja vaatetanko erillispiirustuksen mukaan.
Tietoliikenne Asunto varustetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla datakaapeloinnilla. Asunnossa on vakiona mediavastikkeellinen 10M nopeudella toimiva laajakaistaliittymä.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetonia, ulkoseinät ovat pääosin sandwich-betonielementtirakenteiset
Keittiön kuvaus Keittiökalusteiden ovet ovat tehtaan vakiomalliston ovia sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Keittiöiden työtasot ja altaat sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Asunnot varustetaan erillisellä liesitasolla ja erillisuunilla sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti Pienemmissä asunnoissa on jää-pakastinkaappi ja isommissa asunnoissa 1 jää-viileäkaappi ja 1 pakastinkaappi, tarkista pohjasta asuntoon kuuluva määrä. Keittiössä on astianpesukone, leveys 600mm tai 450mm huoneiston koosta riippuen, materiaali- ja kalusteet sisustusvalinnat-lomakkeen ja pohjakuvan mukaisesti. Keittiössä on kalusteeseen sijoitettu integroitu mikroaaltouuni. Kaikki vesijohtokalusteet ovat energiaa säästäviä. Keittiöhana on astianpesukonehanalla varustettu kaariputkihana. Allashanat ovat kromattuja yksiotehanoja.
Seinämateriaalien kuvaus Kaikkien kuivien tilojen seinät maalataan. Märkätiloissa seinät laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Löylyhuoneen seinät paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Kiinteiden kalusteiden taustoja ei tasoiteta ja maalata.
Lattiamateriaalien kuvaus Kaikkiin asunnon kuiviin tiloihin asennetaan parketti sisustusvalinnatlomakkeen mukaisesti. Parkettia ei asenneta kiinteiden kalusteiden alle. Saunat, pesuhuoneet ja erillis wc:t laatoitetaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti.
Kattomateriaalin kuvaus Kuivien tilojen katot ruiskutasoitetaan. Kuivien tilojen alaslasketut katot tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Märkätilojen katot paneloidaan sisustusvalinnat-lomakkeen mukaisesti. Piirustuksissa merkittyihin kohtiin tehdään kipsilevyrakenteiset alakatot ja koteloinnit, jotka tasoitetaan sileäksi ja maalataan. Alakattoihin asennetaan upotetut energiaa säästävät led-valaisimet; eteiset, pesuhuoneet ja kylpyhuoneet erikoissuunnitelmien mukaan ja osoittamassa laajuudessa
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Kumibitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Tirehtööri
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Asunnossa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnon ilmanvaihtoa voi tehostaa liesikuvusta. Porrashuoneiden pääovilla on ääniyhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Yhtiössä on asukkaiden käytössä kerhohuone ja talosauna sekä pesula. Tilat sijaitsevat kerroksien yksi ja kaksi välissä. Irtaimistovarastot sijaitsevat erillisen suunnitelman mukaan kellarissa. Oleskelu- ja leikkialue sijoittuvat korttelin yhteiselle pihalle. Polkupyöräpaikat sijaitsevat korttelin LPA-alueella. Koko yhtiö on savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön yleisissä ja yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa erillistä tupakointipaikkaa. Osakkeenomistajalla on lähtökohtaisesti oikeus vuokrata huoneistonsa eteenpäin. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan saa ilman yhtiön hallituksen antamaa kirjallista lupaa luovuttaa huoneistoa vuokrauksen johdosta käytettäväksi lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin tai muutoin lyhytaikaiseen majoitustoimintaan rinnastettavaan käyttöön. Yhtiö tulee rakentamisaikana allekirjoittamaan yhteisjärjestelysopimuksen, jossa sovitaan korttelin 15673 tonttien välisestä yhteisjärjestelyistä sekä yhteisjärjestelyistä aiheutuvien kustannusten jakoperusteista. Yhteisjärjestelysopimuksessa sovitaan mm. jätehuollosta, alueellista kulkuoikeuksista ja väestönsuojan kriisiajan käytöstä.
Energialuokka A2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1572 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 235 518,96 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tieto maapohjanvuokrasopimuksesta Maanvuokrasopimusta voit kysyä kohteen välittäjältä. Yhtiö hallitsee TONTTIA maanvuokrasopimuksen perusteella. Tontin omistaa Suomen Osatontti Ky. Vuokrasopimus on voimassa 50 v sopimuksen allekirjoitushetkestä alkaen. Yhtiöllä on oikeus lunastaa Suomen Osatontti Ky:n omistamasta tontista määräosia tai kokonaan.
Lisätietoa tontinlunastuksesta TONTIN LUNASTUSOSUUS ei sisälly asuntojen/liiketilojen velattomaan hintaan. Yhtiö on lunastanut tontista määräosia 19.4.2023 ja 29.12.2023. Tontin lunastusosuus on laskettu 29.12.2023 hintatiedon mukaan, jolloin lunastusosuus on ollut 976,5834 e/m2 ( veroton hinta). Tontin lunastushintaa on tarkistettu 11/2023 julkaistulla indeksillä. Lunastusosuus ei sisällä mahdollisia indeksikorotuksia, lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa eikä kaupasta syntyviä muita kuluja. Niiden huoneistojen osalta, joista on maksettu tontin lunastusosuus, ei makseta tontinvuokravastiketta. Määräosaan lunastamisesta syntyvät kulut: Indeksillä korotettu huoneistokoht. tontin määräosan lunastushinta. Kiinteistökaupan varainsiirtovero (3%) lunastushinnasta. Kaupanvahvistajan palkkio, lainhuuto, kiinn. purku, mahd. hallintokulut/isänn., mahd. notariaattipalvelut. Kts tarkemmat tiedot myyntihinnastosta. Osakkeenomistaja voi halutessaan maksaa huoneistokohtaisen laskennallisen LUNASTUSOSUUDEN indeksillä tarkistettuna ja lisättynä ilmoitetuilla kustannuksilla Asunto Oy:lle, joka hankkii seuraavana mahdollisena ajankohtana vastaavan määräosan tontista vuokranantajalta. Lunastusosuuden voi maksaa ainoastaan kokonaisuudessaan. Lunastusosuuden poismaksaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Tontin määräosan hinta sidotaan viralliseen Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin, jossa lokakuu 1951 on 100, siten että koko Suomen Osatontti Ky:n omistaman tontin hinta on 5.163.269,86 e (perushinta) ja sitä vastaava perusindeksiluku on syyskuun 2020 pisteluku.
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki, 09 8392 2242
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Tirehtööristä kävellen Myyrmäen juna-asemalle noin 7 min. Myyrmäestä junalla Helsingin rautatieasemalle noin 17 min. Myyrmäestä junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 15 min. Myös pääkaupunkiseudulta lähtevät päätiet ovat autolla helposti myyrmäkeläisten saavutettavissa.
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​