Mälönharju 6a , Parainen (Airisto Sandviken)

448 000 € 113 m² 4h + k + s + 2xwc + vh + las.terassi + p
Hinta 448 000 €
Asuinpinta-ala 113 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 2005
Tyyppi Mökki tai huvila
Kaupunki Parainen
Kaupunginosa Airisto Sandviken

Upea hirsihuvila hienolla merinäköalalla arvostetulla Airiston alueella. Täällä asut merestä ja ympäröivästä luonnosta nauttien vaikka ympäri vuoden. Huvila on huolella hoidettu ja muuttovalmiissa kunnossa. Oleskelutilat jatkuvat taloa kiertäville terasseille, joista osa on lasitettu.
Sisääntulokerroksessa on ilmava, valoisa olohuone, jonka yhteydessä on täysin uusittu vaalea keittiö. Isoista ikkunoista on hienot näköalat merelle ja ympäröivään luontoon. Varaava takka olohuoneessa luo lämpöä ja tunnelmaa iltoihin. Samassa kerroksessa on myös makuuhuone sekä tyylikkäästi uusittu pesuhuone/kodinhoitotila sekä sauna. Alakerran erillinen wc on sekin kokenut hienon uudistuksen.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista isompi toimisi myös vaikka toisena olohuoneena. Sen yhteydessä on parveke, josta on upea näköala merelle.
Yläkerran laatoitettu, ikkunallinen kylpyhuone/wc on pienen makuuhuoneen kokoinen. Siellä voi nauttia kylpemisestä, ammeen voi toki myös poistaa.
Päärakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu uusi kahden auton talli, jonka yhteydessä on kuntoiluhuone ja varastotilaa.
Alueella on lapsiystävällinen, yksityinen hiekkaranta asukkaiden käytössä.
Uimaan pääsee myös vinosti huvilan alapuolella olevalta Forapar Oy:n laiturilta.
Ja soutuvene on lainattavissa vaikka kalastusta varten.
Lyhyen kävelymatkan päässä on Airisto Marina vierasvenesatama ja hotelli. Täällä on kesäisin suosittu ravintola merinäköalaterasseineen, minimarket, minigolf, uimaranta, lasten leikkipaikka ja vesiurheiluvälineitä vuokrattavana. Mahdollisuus vuokrata venepaikka kuten myös läheisistä Stormälön vierasvenesatamista.
Hintaan sisältyy Forapar Oy:n osakesarja. Forapar Oy huolehtii alueen infrasta.
Tänne lomaparatiisiin pääset ilman jonotusta losseille. Asuminen on sujuvaa talvellakin, koska teiden aurauksesta ja kunnossapidosta huolehditaan ja asfalttitie johtaa perille asti.

Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan paikan päälle. Varaathan oman esittelyaikasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20777620
Osoite Mälönharju 6a , 21600 Parainen
Tyyppi Mökki tai huvila
Huoneistoselitelmä 4h + k + s + 2xwc + vh + las.terassi + p
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 113 m²
Muiden tilojen pinta-ala 14 m²
Kokonaispinta-ala 127 m²
Lisätietoja pinta-alasta Perustuvat rakennuspiirustuksiin, ei tarkistusmitattu
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 2005
Käyttöönottovuosi 2006
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 448 000 €
Velaton hinta 448 000 €
Muut maksut Nykyisellä omistajalla kaikkeen sähköön meni ennen 18.000 kWh/, ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen n 14.000 kWh/v. Vesi kuluksen mukaan. Forapar Oy:n maksuun n 480 €/v sis mm jätehuolto, alueen teiden kunnossapito ja auraus, jätevesipuhdistamon ylläpito, alueen valaistuksen hoito, uimarannan hoito. Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta.
Kiinteistövero 828,31 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit Julkisivumaalaus 2020 sekä sisältä seinät ja katot. Kaapistot uusittu eteiseen, alakerran ja yläkerran makuuhuoneeseen. Terassi lasitettu umpeen 2021. Ilmalämpöpumput asennettu taloon ja autotalliin 2023. Nuohous 12/2023. Terassi öljytty 2020. Piha laatoitettu 2020. Pihaa asfaltoitu 2022.
Asunnon kunto Hyvä
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen laadinnan jälkeen on lisätty ilmalämpöpumppu, joka energiatodistuksen mukaan parantaa energiatehokkuutta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu, hyvä
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Vesiosuuskunta
Viemäri Vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Hirsi
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), lattiat (laminaatti), Uusittu kokonaan kodinkoneineen v 2020., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), uusittu tyylikäs, erillinen wc alakerrassa, yläkerrassa kylpyhuoneessa
Saunan kuvaus Sähkökiuas, ikkunallinen, lasiovi
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kaakeli), kodinhoitotila pesuhuoneen yhteydessä, lisätty ns rättipatteri
Olohuoneen kuvaus Seinät (puu), lattiat (laminaatti), Lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat. Yhtenäiset, tyylikkäät lankkulaminaattilattiat asennettu 2020.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (puu), alakerrassa lankkulaminaattilattia, yläkerrassa tyylikkäät vaaleat kokolattiamatot n v 2022, alla alkuperäiset puulattiat
Muut huoneet ja tilat Terassi, Lasitettu terassi
Seinämateriaalien kuvaus Seinät ja katot maalattu 2020.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Tiili

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 445-92-4-2
Tontin tyyppi Rinnetontti
Tontin pinta-ala 1365 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Kaavamerkinnässä vapaa-ajan asunto, mutta naapurustossa on myönnetty käyttötarkoituksen muutoksia vakituiseen asumiseen.
Rasitteet Sähköinen panttikirja siirretään ostajalle vapaana rasituksista kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Sallittu kerrosala 350 m2.
Kaavoitustiedot 2/3 II, 350 m2. Paraisten kaupunki, rakennusvalvonta rakennusvalvonta@parainen.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotalli, puuliiteri. Alkuperäinen autokatos on muutettu autotalliksi ja laajennettu, nyt 58 m2. Rakennuslupa on myönnetty 2022, autotalli valmis mutta lopputarkastus kesken (myyjä hoitaa ennen kaupantekoa). Rakennuksessa kahden auton lämmin autotalli ja kuntoiluhuone. Puuliiteri rakennettu 2023. Pihasaunalle 30 m2 on myönnetty rakennuslupa 17.1.2022, voimassa kolme vuotta, töitä ei ole aloitettu.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Paraisten keskustan kattaviin palveluihin noin 15 min ajomatka. Airisto Marina vierasvenesatamaan noin 500 m. Kesäaikaan siellä on suosittu ravintola merinäköalaterasseineen, minimarket, minigolf, uimaranta, lasten leikkipaikka, vesiurheiluvälineitä vuokrattavana.
Koulut Paraisten keskustassa, koulubussikyyti alueelta
Päiväkodit Paraisten keskustassa
Liikenneyhteydet Omalla autolla Paraisten keskustaan noin 15 min ajomatka, lähin bussipysäkki Saaristotiellä, n 6 km. Turun keskustaan noin 40 min ajomatka.

Muut lisätiedot

Ranta Yhteisranta
Rannan selite Hieno hiekkaranta alueen asukkaiden yhteisessä käytössä

Pia Keskilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358400480521
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​