Pia Keskilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa

PIA
Asuntokaupan aktiivinen ammattilainen vuodesta 2006.

Pidän haasteista ja ehkä siksikin viihdyn edelleen tällä arvostamallani alalla. Olen koko ikäni toiminut asiakaspalvelun parissa ja siitä on ollut selkeä hyöty myös kiinteistönvälittäjän työssä. Olen syntyperäinen turkulainen, mutta työskennellyt vuosia ulkomailla matkaoppaana sekä Espanjassa matkatoimisto-ja kiinteistönvälitystehtävissä. Suomessakin olen ehtinyt kiertelemään, olen ollut Turun lisäksi kiinteistönvälittäjänä myös Salossa ja Hyvinkäällä.

Tässä vuosien varrella olen ehtinyt myymään hyvin erilaisia koteja alkaen remontointia vaatineista pikkuyksiöistä isompiin, tarkempaa selvittelytyötä vaatineisiin kiinteistöihin. Kaikki kiinnostaa!

Ystäväni ja asiakkaani ovat sanoneet, että olen hyvä kuuntelija, miellyttävä, huumorintajuinen, optimistinen ja omaan ongelmanratkaisukykyjä. Myös sisukkaaksi tekijäksi on ”haukuttu”.

Asun nykyään Kaarinassa, jossa viihdyn hyvin ympäröivän luonnon sekä merellisen ympäristön takia.

Viihdyn vapaa-ajallani lenkillä luonnossa koirani kanssa, ryhmäliikuntatunneilla, hauskaa on myös kokkailla porukalla hyvien ystävien kanssa ja matkustelu kiinnostaa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Myös merelle lähden mielelläni sekä live-keikoille. Joskus viihdykkeeksi riittää hyvä kirja tai vaikka sisustusaiheinen lehti, koska sisustaminen on aina kuulunut kiinnostuksen kohteisiini.

Tunnen edelleen olevani unelma-ammatissani tässä haastavassa, ihmisläheisessä työssä.

Ota yhteyttä kun tarvitset ammattitaitoisen, yhteistyökykyisen ja aktiivisen välittäjän auttamaan elämäsi tärkeimmissä kaupoissa ja päätöksissä. Yhdessä hyvä tulee, haasteet on tehty voitettaviksi ja asioilla on tapana järjestyä!

Kielitaito myös Espanja.

Asiakaspalautteita

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.