Vuosaarentie 6, Helsinki (Vuosaari)

239 000 € 65,5 m² 2h + kk + s + kph + lasitettu parveke (Yj. 2h+kk+s)
Velaton hinta 239 000 €
Hoitovastike 340,60 €/kk
Asuinpinta-ala 65,5 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 2005
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Vuosaari

Viihtyisitkö Vuosaaressa? Uskoisin, että viihdyt paikassa, missä palvelut ovat juuri sopivasti lähellä, metro kulkee kätevästi ja luontoa on riittämiin. Tässä ilmavassa ja valoisassa kaksiossa on hyvä asua: Avoin ja käytännöllinen keittiöratkaisu rauhallisine värimaailmoineen, isot ikkunat, lasitettu tilava parveke ja hissi, joka kuljettaa sinut ja kantamuksesi kevyesti kotiovelle toiseen kerrokseen. Makuuhuone on erittäin tilava ja mikä mukavinta, huoneistossa on oma sauna lämmitettäväksi milloin haluaa!

2005 valmistuneen yhtiön pihalla on mukava istuskella lämpimillä ja lähistöllä on erilaisia senioreille suunnattuja harrastus- ja terveyspalveluja, sekä kulttuuria. Jos taas olet ulkoilija, niin luontopolkuja lähtee lähistöltä moneen suuntaan, joten pääset lenkille tai vaikka reippailemaan koiran kanssa lähipoluille ja esim. Uutelan luonnonsuojelualueelle tai hieman kauemmas, Mustavuoren metsään.
Golfkentälle ei ole matka eikä mikään, upeaan merenrantaan, tai vaikka Aurinkolahden hiekkarannalle pääsee pyöräillen tai yhdellä bussilla.
Lähikauppana toimii sekä Alepa, että Columbus, josta löytyvät kaikki päivittäispalvelut ja Marketit vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Tähän esteettömään asuntoon on helppo ihastua, joten varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20221702
Osoite Vuosaarentie 6, 00980 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kk + s + kph + lasitettu parveke (Yj. 2h+kk+s)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 65,5 m²
Kokonaispinta-ala 65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/4
Rakennusvuosi 2005
Käyttöönottovuosi 2005
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 239 000 €
Velaton hinta 239 000 €
Neliöhinta 3 648,85 €/m²
Hoitovastike 340,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 353,70 €/kk
Muu vastike 13,10 €/kk
Muut maksut Autopaikat: ylätaso sähköpaikka 36 euroa/kk (4 kpl), alataso sähköpaikka 42 euroa/kk (13 kpl). Pesutupa 12 euroa/kk (1-2 krt/kk pesutupaa käyttäviltä)/24 euroa/kk (3x tai yli pesutupaa kättäviltä). Saunamaksu 22 euroa/kk (1h/vko). 01.05.2024 Alkaen huoneiston vastike jakautuu seuraavasti: hoitovastike (laajakaistamaksu sisältyy hoitovastikkeeseen) 340,60 euroa/kk, Muu vastike = peruspalveluvastike 13.10 euroa/kk eli yhteensä 353,70 euroa/kk.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tietoliikenne Digi-tv valmius.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (parketti), astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Olivia
Isännöitsijän yhteystiedot Jouko Kiiski, Tili-Kiinti Oy, Haarniskatie 6 D, 00910 Helsinki, puhelin 09 325 6221, isannointi@tili-kiinti.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kattoterassi,
Taloyhtiön autopaikat 17 kpl, sähköpaikat ylätasolla 4 kpl, alatasolla 13 kpl. Taloyhtiö on osakkaana Punakivenkujan Pysäköintilaitos Oy- nimisessä pysäköintiyhtiössä, joka hallinnoi autopaikkoja ja jätehuoneita.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit 2023 IV automaation uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien tiivisteiden uusiminen, sekä ikkunoiden ja parvekeovien aukipitolaitteiden ja helojen osalta rikkinäisten uusiminen. Pesulaan uusi kuivausrumpu. 2021 ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö, viemäripumppaamon uusiminen ja varustaminen hälytyksellä, ikkunoiden ja ovien tarkastus, A-portaan ulko-oven ovilipan kääntäminen/tiivistys 2020 viemäreiden painehuuhtelu sekä salaojien ja sadevesiviemäreiden huuhtelu/kuvaus 2019 muiden osien ulkoseinien elementtisaumojen uusiminen 2018 Vuosaarentien ulkoseinän elementtisaumojen uusiminen 2017 palovaroittimien pattereiden uusinta, ilmanvaihdon lämmityksen alajakokeskuksen asentaminen, jätevesipumppujen uusiminen (2 kpl) B-porras portaikon alla 2012-2015 ulko-ovien edustoille asennettu vastuskaapelit pitämään edustat sulana/turvallisena 2013 ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2011 sähkövastukset syöksytorviin
Tulevat remontit 5 vuoden kunnossapitotarveselvitys, joka perustuu v. 2019 laadittuun kuntoarvioon: 2022 Iv-automaation uusiminen, parvekepäätyseinien maalausta; kaikki parvekkeet (kunhan ensin on saatu varmuus, ettei vuotoja enää ilmene), ikkunoiden ja parvekeovien käyntikorjaukset toteutetun katselmuksen pohjalta sekä edellä mainittujen tiivisteiden uusiminen + ikkunoiden vesipeltien saumausten uusiminen, pihakalusteiden kunnostus ja katon peltiosien huoltomaalaus, sokkelin vedeneristeen selvitys, piha-alueen istutusten hoito ulkopuolisten toimesta, pesulaan erillisen kuivausrummun hankinta, 2023 normaali korjaus- ja huoltotoiminta, saunan löylyhuoneen peruskunnostus, palovaroittimien uusiminen, piha-alueen istutusten hoito ulkopuolisen toimesta, peruspalvelusopimuksen uudelleen arviointi 2024 normaali korjaus- ja huoltotoiminta, saunaosaston terassin puurakenteiden uusiminen, lukitusjärjestelmän uusiminen, piha-alueen istutusten hoito ulkopuolisen toimesta 2025 normaali korjaus- ja huoltotoiminta, kph silikonisaumojen uusiminen, pattereiden termostaattien uusiminen 2026 normaali korjaus- ja huoltotoiminta, huoneistojen sisäänkäyntiovien uusiminen,kermikatteen kuntoarvio/ aurinkopaneelien asennusmahdollisuuden selvitys + saatavan hyödyn selvittäminen. 2027 normaali korjaus- ja huoltotoiminta.
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus voimassa 19.4.22-19.4.32
Tontin pinta-ala 2029 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki (09) 310 1691, hel.fi
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa Alepa ja Ostoskeskus Columbuksen (n.400m) kattavat palvelut mm. K-Supermarket, S-Market, Apteekki, Tokmanni, Posti, Lidl, Kotipizza, Instrumentarium, Helsingin seurakuntaryhmän katukappeli, erikoisliikkeitä ja lisäksi useita ruokapaikkoja, sekä kahviloita. Hanna-Koti, yhteiskerhotila 550m.
Koulut Mm. Nordsjö lågstadieskola, Vuosaaren lukio 350m.
Päiväkodit Alueella useita.
Liikenneyhteydet Bussi Vuosaarentieltä, Metrolle vain 300m.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot As Oy Helsingin Olivialla sekä Kiinteistö Oy Helsingin Ceciliassa sijaitsevan Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n kesken on voimassa oleva sopimus, missä As Oy Helsingin Olivian osakkeet/osakkaat sitoutuvat maksamaan ns. peruspalvelumaksua Hoivapalveluille peruspalvelujen tuottamisesta. Lisätietoa tästä osasta ja hoitovastikeluonteisen peruspalvelumaksun sisällöstä saa Hoivapalveluluilta/Diakonissalaitos. Vastikkeet päivitetty 1.5.24 alusta. Edellä mainittu peruspalvelusopimus päättyy vuonna 2024. Taloyhtiön hallitus selvittää mitä vaihtoehtoja nykyiselle sopimukselle ja sopimuksen sisällölle on olemassa nykyisen sopimuksen päättyessä niin, että yhtiöjärjestyksen 5§:n määritelmät täyttyvät taloyhtiön osalta. Huoneistojen remontit ovat luvanvaraisia, joten isännöitsijään pitää olla yhteydessä ensimmäiseksi. Myyjät eivät ole asuneet asunnossa.

Kirsi Uskali

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358406209708
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​