Vanhan-Mankkaan tie 4, Espoo (Mankkaa)

395 000 € 94,5 m² 4h + k + s-os. + 2 wc + var. + p (yj 4h+k+s+v)
Velaton hinta 395 000 €
Hoitovastike 302,40 €/kk
Asuinpinta-ala 94,5 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1982
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Mankkaa

Rauhallinen ja viihtyisä paritalohuoneisto vehreässä ympäristössä puiston laidassa. Asunto sijaitsee arvostetulla ja halutulla Mankkaalla hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Tässä asunnossa yhdistyvät toimivan pohjan lisäksi erinomainen sijainti kätevillä liikenneyhteyksillä lähellä palveluita, kouluja sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Asunto sopii loistavasti lapsiperheenkin tarpeisiin, sillä lähialueella on useita päiväkoteja ja Mankkaanpuron sekä Mankkaan koulu sijaitsevat miltei vastapäätä kadun toisella puolella. Runsaat säilytystilat, erilliset sisäänkäynnit kerroksissa ja kaakeloidut lattiaratkaisut eteis- ja keittiötiloissa helpottavat arkea.

Sisääntulokerroksessa on avara olohuone, jonka kaikki ikkunat antavat suoran näkymän metsäiseen puistoon ja omalle pihalle. Olohuoneesta on myös käynti parvekkeelle. Keittiössä on runsaasti sekä lasku- että säilytystilaa ja ruokailutila on kätevästi keittiön jatkeena. Ruokailutila yhdistyy myös saumattomasti olohuoneeseen.

Asunnon kolmesta makuuhuoneesta yksi sijaitsee sisääntulokerroksessa ja kaksi alakerrassa. Toisesta alakerran makuuhuoneesta on käynti lounaaseen avautuvalle, reilun kokoiselle ja aidatulle pihalle. Alakerrassa sijaitsevat myös saunaosasto, toinen erillinen wc sekä tilava, lämmin varastotila, josta on käynti ulos omalle pihalle.

Pistokkeellinen autopaikka sekä tilava ulkovarasto sijaitsevat heti pääsisäänkäynnin vieressä. Taloyhtiöllä on lisäksi useampi vieraspaikka.

Taloyhtiö muodostuu kuudesta paritalosta ja se on valmistunut v. 1982. Yhtiön tontti rajoittuu puistoalueeseen.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän viihtyisään kotiin! Esittelyt joustavasti sopimuksen mukaan.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20903048
Osoite Vanhan-Mankkaan tie 4, 02180 Espoo
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s-os. + 2 wc + var. + p (yj 4h+k+s+v)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 94,5 m²
Kokonaispinta-ala 94,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1982
Käyttöönottovuosi 1982
Vapautuminen N. 1 kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 395 000 €
Velaton hinta 395 000 €
Neliöhinta 4 179,89 €/m²
Hoitovastike 302,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 302,40 €/kk
Muut maksut Hallituksella valtuudet periä yksi ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.
Vesimaksu 15 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Valokuitu vedetty asuntoon, ei ollut nykyisillä omistajilla käytössä. Uusi osakas tekee oman sopimuksen.
Tehdyt remontit Kylpyhuoneen laatoitus ja vedeneristys sekä kummankin wc:n lattiat uusittu sekä keittiö remontoitu edellisen omistajan toimesta v. 2002. Nykyiset omistajat maalanneet kph:n sekä wc kaakelit, hioneet ja lakanneet parketin, tasoittaneet ja maalanneet seinät sekä raivanneet ja siistineet pihan. Pihalle avautuvan mh:n patteri uusittu v. 2022.
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Asunto on lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa, joiltain osin pinnat kaipaavat vähän päivitystä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 17 § Kunnossapitovastuu Osakkeenomistaja on velvollinen pitämään kunnossa hallitsemansa huoneiston kylpyhuoneen ja saunan vesi- ja kosteuseristyksen sekä korjaamaan sen mahdollisista puutteista aiheutuvat viat. Lisäksi osakkeenomistaja on velvollinen pitämään kunnossa hallitsemansa huoneiston vesihanat sekä korjaamaan niiden mahdollisista puutteista aiheutuvat viat. Myös huoneiston ulkopuoliset vesihanat ovat osakkaan vastuulla. Sähköpatterit: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston sähköpattereiden kunnossapidosta ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Lattialämmitys: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston lattialämmityksen kunnossapidosta ja sen korjaamisen kustannuksista. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujentoimenpiteiden kustannuksista. 18 § Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä Osakkeenomistaja vastaa hallitsemaansa huoneistoon tai sen ulkopuolelle osakkeenomistajan toimesta tehtyjen tai teetettyjen rakenteiden, rakennelmien sekä lisä- ja muutostöiden, kuten huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen kunnossapidosta ja niiden virheellisyyden tai puutteellisuuden aiheuttamien vikojen korjaamisesta ja niiden kustannuksista. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. kts. koko pykälä yhtiöjärjestyksestä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti, metalli), lattiat (laatta), astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Terassi
Säilytystilojen kuvaus Iso lämmin varastotila alakerrassa, jossa on paljon kaappitilaa ja käynti myös ulos. Erillinen ulkovarasto on kylmä.
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Tiili/pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Vanhan-Mankkaantie 4
Isännöitsijän yhteystiedot Retta Isännöinti Oy, Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo p. 010 226 2000 Isännöitsijä Ismo Ruusunen, ismo.ruusunen@retta.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 12, Piha-autopaikkoja: 5, Sähköpistokkeelliset paikat sijaitsevat kunkin asunnon yhteydessä, viisi kylmää paikkaa taloyhtiön perällä.
Tehdyt remontit – 2000; pihapäällyste, osittainen ulkomaalaus, kuntoarvio - 2001; pohjaviemärin korjaus , vesieristeiden osittainen korjaus yläpihan puolella, salaojien korjaus - 2002; puujulkisivujen ja pihavarastojen korjaus - 2004. lukituksen uusiminen - 2009; ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, kuntoarvion päivitys - 2011; vesi- ja viemäriputkien paineentasaajat - 2012; lumiesteet, katon sadevesijärjestelmä, parvekekorjaukset, pengerrys - 2013; lämminvesivaraajat - 2014; maanvastaisten seinien kosteusmittaus ja kuntoarvio - 2015; TV-antenniverkon HD -valmius - 2016; ulko-ja parvekeovien uusiminen, takapihan puujulkisivujen ja ikkunoiden uusiminen - 2017; ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö - 2019; runkoviemärien huuhtelu ja kuvaus, julkisivu-urakan takuukorjaukset - 2020; jätevesipumppaamon korjaus, runkoviemärin huuhtelu ja kuvaus - 2021; salaojien kuvaus ja huuhtelu - 2023; keittiön-, yläkerran makuuhuoneen sekä alakerran kodinhoitohuoneen/varastotilan ikkunoiden uusiminen
Tulevat remontit – Palovaroittimien uusiminen huoneistoihin Pelastuslain mukaan (2024), (asuntoon E 1 palovaroittimet on jo asennettu, ei vielä tarkastettu) - Kiinteistön kuntoarvio (2024) - Putkiston kuntotutkimus (2025, suositeltu) - Kiinteistön kuntoarvion mukaisia mahdollisia korjaustoimenpiteitä (2026) - Kiinteistön kuntoarvion mukaisia mahdollisia korjaustoimenpiteitä (2026)
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, voimassaolo 10.03.2025 asti
Tontin pinta-ala 4509 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon Kaupunki (09) 81621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Mankkaan ostoskeskus n. 1 km ja Ainoa Tapiola reilu 2 km, Tapiolan terveysasema n. 2 km.
Koulut Mankkaanpuron koulu ja Mankkaan koulu sijaitsevat vastapäätä kadun toisella puolella.
Päiväkodit Lähialueella useita
Liikenneyhteydet Bussit, metro Urheilupuisto ja Ainoa

Maaria Salmi

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358505688415
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​