Ulappakatu 1, Espoo (Espoonlahti)

275 900 € 52,5 m² 2h + k
Velaton hinta 275 900 €
Hoitovastike 252 €/kk
Asuinpinta-ala 52,5 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 2014
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Espoonlahti

Avarapohjainen kolmannen kerroksen päätykaksio vuonna 2014 valmistuneessa Asunto Oy Espoon Ulapassa. Asunnossa on tilava olohuone, jonka yhteydessä on avokeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone ovat hyvänkokoisia, lasitettu parveke tuo oman lisänsä mukavaan asumiseen.

Sijainti on mitä mainioin, Ulappatorin vieressä sijaitseva kauppakeskus Lippulaiva tarjoaa monenlaisia elämyksiä, sieltä löytyy ruokaa, muotia, kahviloita ja ravintoloita. Läheltä löytyvät myös kattavat terveyspalvelut, päiväkodit, koulut, uimahalli ja jäähalli.

Alue on luonnonläheistä, Espoon rantaraittia pitkin pääsee nauttimaan monipuolisesti merellisestä tunnelmasta kaikkina vuodenaikoina, kesäisin Sarfvik Beach Club kutsuu viihtymään padelin ja vesiurheilun pariin ja Sarfvik Golf pelaamaan. Liikenneyhteydet moneen suuntaan toimivat moitteettomasti sekä omalla autolla että busseilla ja metrolla.

Esittelyaikavaraukset ja lisätiedot välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20640337
Osoite Ulappakatu 1, 02320 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 52,5 m²
Kokonaispinta-ala 52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/6
Rakennusvuosi 2014
Käyttöönottovuosi 2014
Vapautuminen Vuokrattu, irtisanomisaika 6 kk.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 188 852,75 €
Velkaosuus 87 047,25 €
Velaton hinta 275 900 €
Neliöhinta 5 255,24 €/m²
Hoitovastike 252 €/kk
Rahoitusvastike 918,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 170,75 €/kk
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu, sisäänvedetty
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 15 § Varastot, autohalli-ja pienajoneuvopaikat. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista oskekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), lattiat (parketti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Ulappa
Isännöitsijän yhteystiedot Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo, p. 010 228 2000, isännöitsijä Hannu Räsänen
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Asunto Oy Espoon Ulappa on rakennettu korttelialueelle, johon kuuluu viiden asunto-osakeyhtiön Asunto Oy Espoon Ulappa, Asunto Oy Espoon Tähystäjä, Asunto Oy Espooon Reimari, Asunto Oy Espoon Poiju ja Asunto Oy Espoon Kummeli rakennukset. Asunto-osakeyhtiöt omistavat tontit määräosin. Tonttien hallinnanjaosta ja korttelialueen yhteisjärjestelystä on laadittu 22.11.2011 hallinnanjakosopimus, jonka mukaan muun muassa kustannukset jaetaan eri käyttäjien kesken. Hallinnanjakosopimuksella on sovittu koko korttelin asuinrakentamisen toteuttamisen edellyttämästä yhteisjärjestelystä. Sopimus sisältää muun muassa tiedot kiinteistöihin kohdistuvista pysyvistä käyttöoikeuksista, kuten esimerkiksi Asunto Oy Espoon Tähystäjän 13. kerroksessa sijaitsevan kerhohuoneen, harrastetilan, pesulan ja kahden saunan yhteiskäytöstä. Yhteisjärjestelysopimuksessa on sovittu myös kustannusten jakamisesta tonttien 5 ja 6 osalta, yhteisten tilojen sekä tonttien yhteiskäytössä olevan autohallin ja siihen johtavan ajoluiskan käytöstä. Yhtiöllä on yhteinen autohalli korttelin muiden yhtiöiden kanssa. Yhtiön autohallipaikkoihin on yhtiöjärjestyksen 15 §:n mukainen lunastuslauseke. Yhtiön välittömässä hallinnassa on lämmönjakohuone, tekniset tilat, väestönsuoja, irtaimistovarastotilat, ulkoiluväline/lastenvaunuvarastot, jätehuoneet ja yksi liikuntarajoitteisille tarkoitettu autohallipaikka. Korttelialueen yhtiöillä on 31.1.2017 allekirjoitettu maanvuokrasopimus yleisistä alueista. Yhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaan autohalli- ja pienajoneuvopaikkojen, liikehuoneistojen ja varastojen omistajilla tai vuokralaisilla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen eikä Asunto Oy Espoon Tähystäjän 13. kerroksen yhteistilojen käyttöön.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 36, Autopaikat erillisinä osakkeina, taloyhtiön hallinnassa 1 liikuntarajoitteisille tarkoitettu paikka, osakepaikoista yksi on pienajoneuvopaikka nro MP 1.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, hormi olemassa, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Syöksytorvien sulanapitokaapeleiden asennus, vastapainopollareiden asennus katolle 2020, ilmanvaihdon tulopuhaltimen uusinta, sähköauton latausvalmiuden asennus autopaikoille 2022, kuntoarvio + PTS, huoneistojen märkätilojen kartoitus, huoneistojen lämpökuvauksia 2023.
Tulevat remontit 10 -vuotistakuutarkastukset ja -korjaukset, palovaroittimien uusinta 2024, vesimittareiden uusinta 2025.
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 6845 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo, p. 09 8162 5500
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Lippulaivan kattavat palvelut, ruokakauppoja Prisma, K-Supermarket ja Lidl, kirjasto, metroasema ja bussiterminaali, Espoonlahden terveysasema, postin automaatti.
Koulut Mainingin koulu luokat 1-9, Espoonlahden koulu luokat 7-9, Espoonlahden lukio
Päiväkodit Alueella useita
Liikenneyhteydet Bussit, metro

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​