Ratavallintie 2, Espoo (Tuomarila)

238 000 € 74,5 m² 3h + k + s
Velaton hinta 238 000 €
Hoitovastike 305,45 €/kk
Asuinpinta-ala 74,5 m²
Huoneita 3
Kerros 3
Rakennusvuosi 2005
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tuomarila

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin Tuomarilan sydämessä! Kolmio sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa rauhallisella paikalla, päättyvän tien varrella. Alueen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja löydät läheltä niin uimahallin, jalkapallokentät kuin lenkkipolutkin. Koulut ja päiväkodit ovat kätevästi lähistöllä, ja liikkuminen on vaivatonta bussin ja junan avulla.

Asunnon pohjaratkaisu on suunniteltu erinomaisesti, tarjoten makuuhuoneet ja peseytymistilat omaan rauhaansa, kun taas yhteinen oleskelutila avautuu tilavasti. Keittiössä on reilusti säilytys- ja laskutilaa, mikä tekee ruoanlaitosta iloisen harrastuksen. Lasitetulta parvekkeelta avautuvat kauniit ja suojaisat näkymät sisäpihalle, luoden oman rauhallisen keitaan keskelle kaupunkia.

Mahdollisuus ostaa autokatospaikka 5000€. Myydään ensisijaisesti asunto-osakkeen yhteydessä. Tule ihastumaan tähän kodikkaaseen ja toimivaan kotiin, joka tarjoaa kaiken mitä moderni kaupunkiasuminen voi parhaimmillaan tarjota!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21402370
Osoite Ratavallintie 2, 02760 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 74,5 m²
Kokonaispinta-ala 74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/4
Rakennusvuosi 2005
Käyttöönottovuosi 2005
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 238 000 €
Velaton hinta 238 000 €
Neliöhinta 3 194,63 €/m²
Hoitovastike 305,45 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 305,45 €/kk
Muut maksut Varsinainen yhtiökokous 8.4.2024: Kokouksessa vahvistettiin talousarvio 2024. 1.6.2024 vastikkeet ja maksut ovat seuraavat: - Hoitovastike: 4,10 €/m2/kk - Hoitovastike (autopaikat): 14,00 €/os./kk - Vesimaksu: 22 €/hlö/kk - Sähkölatausennakko (hybridi): 20 €/kk - Sähköauton tasauslaskennanlisä: 20,00 €/kerta Sähkölatausennakko koskee vain niitä autopaikan omistajia, jotka ovat omakustanteisesti taloyhtiön luvalla asennuttaneet autopaikalleen latausaseman. Isännöitsijäntodistus: Autopaikkavastike 14€/os Hoitovastike 4,10€/m2 Latausmaksuennakko 20€/kk Sähkön tasaus 0,2063 kWh Tasauslaskentakustannus 20,00€ Vesimaksu 22,00€/hlö Ylimääräinen ap.vastike 13,50€/os Ylimääräinen hoitovastike 3,70€/m2 Varsinainen yhtiökokous 1/2023: 18. Päätetään hallitukselle annettavasta valtuudesta saada periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä katsomansa määrän hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Osakkeiden muoto: sähköinen merkintä. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tietoliikenne Taloyhtiölaajakaista Telia Oyj. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus 10/10M.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 15 § Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Varsinainen yhtiökokous 1/2023: 19. Päätetään autopaikkaosakkeiden lunastuksesta yhtiölle tilanteessa, jossa osake on siirtymässä kaupan perusteella ulkopuoliseen omistukseen. Osakas esittää, että vastaisuudessa yhtiö lunastaa myyntiin tulevat autopaikkaosakkeet tilanteessa, jossa osakkeen omistus on myynnin perusteella siirtymässä muulle taholle kuin yhtiön osakkaalle, mikäli kauppahinta on kohtuullinen. Kaupan rahoittamiseksi hallitus voi tarvittaessa periä yhden hoitovastikkeen suuruisen pääomavastikkeen kaupan toteuttamiseksi. Päätettiin muutosehdotuksen mukaisesti valtuuttaa hallitus viemään asiaa eteenpäin. Lunastuspäätös tarvitsee jokaisen autopaikan omistajan suostumuksen sekä yhtiöjärjestyksen päivityksen ⅔ määräenemmistöllä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Aumakatto
Katon kuvaus Tiili

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Laamanni
Isännöitsijän yhteystiedot Yade Suomi Oy, Ulvilantie 27 E, 00350 Helsinki. info@yade.fi Isännöitsijä Roosa Nieminen puh. 050 336 0704
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu YJ 4§: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät: A-talo: ulkoiluvälinevarasto/lastenvaunuvarasto, väestönsuoja/ irtaimistovarasto, irtaimistovarasto ja sähköpääkeskus B-talo: irtaimistovarasto, tekninen tila, siivouskomero ja lämmönjakohuone. Erillinen ulkoiluvälinevarasto siltä osin kun se kuuluu yhtiön hallintaan rasitesopimuksen mukaisesti.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 18, Yhtiökokous 8.4.2024: - Sähkölatausennakko (hybridi): 20 €/kk - Sähköauton tasauslaskennanlisä: 20,00 €/kerta Sähkölatausennakko koskee vain niitä autopaikan omistajia, jotka ovat omakustanteisesti taloyhtiön luvalla asennuttaneet autopaikalleen latausaseman. 39 paikkaa. Yhtiö on ollut osakkaana Ratavallintien pysäköinti Oy:ssa. Ratavallintie pysäköinti Oy on purettu 31.5.2013. Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä huoneiston osakkeita, on osakkailla lunastusoikeus autopaikkaosakkeisiin.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Tehdyt remontit 2022 Sisäpihan ulko-ovien laatoituksen nostaminen pienemmän kynnyskorkeuden saamiseksi 2022 Automaattisen ovikoneen asennus sisäpihan ulko-oviin 2022 B-rapun hissin taajuusmuuttajan vaihto 2022 Ikkunoiden tiivisteiden vaihto sekä karmien ruuvikiinnitys 2022 Parvekelasien huolto Lumon Suomi Oy 2021 Ulkoaluekorjauksia, kuten pihan lelulaatikon uudelleen rakentaminen ja talojen välisen piha-aidan uusiminen talkoilla 2021 Lukoston uusiminen: Abloy Pulse ParasLukko Security Oy 2021 Väestönsuojan tiiveyskoe ja turvakaluston päivitys Kiinteistösähkö ja Turva Oy 2020 Hissien lankaliittymien vaihtaminen GSM-liittymiksi 2020 VSS-tilojen passiiviantennin asentaminen lankaliittymän tilalle 2020 Ulkovalaisimet vaihdettiin led-valaisimiksi 2020 Piha-aitojen puuosien uusiminen 2019 Yleisten tilojen ja autokatoksen valaistuksen vaihtaminen LEDvaloiksi 2018 Irtainvaraston lukituksen uudelleensarjoitus erilliseen lukitussarjaan 2016 WC-kalusteiden tarkastus ja korjaukset 2015 Poistokanavien nuohous ja venttiilien säätö 2015 Salaojien puhdistus 2013 Pihaurakan takuutyöt 2013 Pihan puisen lelulaatikon hankinta 2012 Katon ja rännien huoltokorjaus (lumen aiheuttama) 2011 Katon ja rännien huoltokorjaus (lumen aiheuttama) 2010 ATK-yksikkö uusittu 2010 Piha-alueen laatoitusurakka Espoon Vallesmannin kanssa
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: 2023 Vesilukkojen puhdistus ja huolto 2023 Ulkovaraston maalaus (Espoon Vallesmannin kanssa) 2023 Karmiventtiilien uusiminen 2023 IV kanavien nuohous ja säätö 2024 Energiaratkaisuiden kuten maalämpövaihtoehdon pohtiminen 2025 Kaukolämmönvaihtimen uusiminen
Energialuokka E2013, On lain edellyttämä energiatodistus, voimassa 30.12.2024 asti.
Tontin pinta-ala 3458 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki (09) 81 621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alepa Kirstintie 850m
Koulut Kirkkojärven koulu 1km Kirstn koulu 1,3km Lagstadin koulu 1,6km Omnia 2km
Päiväkodit Kylänaukion päiväkoti 650m
Liikenneyhteydet Juna-asema 100m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yktiökokous pöytäkirja 8.4.2024: PÄÄTETTIIN UUDESTA YHTIÖJÄRJESTYKSESTÄ Yhtiökokouksessa päätettiin yksimielisesti yhtiöjärjestyksen päivityksestä. Yhtiöjärjestykseen on tehty yleisiä muutoksia, selkeytetty sanamuotoja ja poistettu vanhentuneita tietoja. Ote yhtiökokous kutsusta 14.3.2023: Uudessa yhtiöjärjestyksessä on tehty seuraavia yleisiä muutoksia: - Viittaus Ratavallintie Pysäköinti Oy – nimiseen yhtiöön on poistettu, sillä kyseistä yhtiötä ei enää ole. Kyseinen yhtiö oli aikanaan perustettu omistamaan ja hallinnoimaan autopaikkatonttia, jossa osakkaana oli myös Asunto Oy Espoon Vallesmanni. Nykyään kyseinen tontti on suoraan taloyhtiöiden yhteisomistuksessa ilman erillistä pysäköintiyhtiötä. - Pysäköintiyhtiön maininnan tilalle on laitettu tieto tontin hoitamisesta yhdessä Asunto Oy Espoon Vallesmannin kanssa. - Maininta osakepääomasta on poistettu, sillä se ei nykyään ole välttämätön ja sillä ei ole taloyhtiöille käytännön merkitystä. - 5 §:ssä vastikkeiden osalta on muutettu rahoitusvastikenimitys pääomavastikkeeksi sekä selkeytetty sanamuotoja. Samalla on poistettu vanhentuneita tietoja muun muassa tietoliikenneverkkoon liittymisestä. - 14 § osalta on tarkennettu yhtiökokouskutsun lähettämisestä Maanmittauslaitoksen ylläpitämän osakehuoneistorekisterin yhteystietoihin - 15 § osalta on lunastuskäytäntöä tarkennettu Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisterin osalta HUOM Lue huolella yhtiökokous kutsu 14.3.2024 kohta MERKITTÄVÄMPIÄ MUUTOKSIA Varsinainen yhtiökokous 1/2023 20. Keskusteluasiat ○ Keskusteltiin, että B-rapun etuovella oleva “tupakointi kielletty-kyltti” on rikottu. ○ Keskusteltiin kylpyhuoneen lämmityksestä, lattiakaivojen putsauksesta ja wc-istuinten kiinnityksestä.

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​