Torivoudinpolku 1, Helsinki (Oulunkylä)

420 000 € 97 m² 3 h + k + 2 x wc + khh + 2 x kh + s (Yj 2-3 h+k)
Velaton hinta 420 000 €
Hoitovastike 669,30 €/kk
Asuinpinta-ala 97 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1930
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Oulunkylä

Tervetuloa tutustumaan upeaan kotiin Helsingin Oulunkylässä, Willa Sumion viehättävässä neljän huoneiston talossa. Talo valmistui vuonna 1930, mutta on nykyiseen käyttöönsä täydellisesti saneerattu vuonna 2008 – 2011. Tämä tilava ja valoisa hyväkuntoinen kulmahuoneisto sijaitsee kauniissa ympäristössä, vain lyhyen matkan päässä kaupungin sykkeestä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Asunto sijaitsee kahdessa tasossa, tilaa ja mukavuutta löytyy pienen perheenkin tarpeisiin. Kodin kunto on erinomainen, ja modernit ratkaisut tekevät siitä sekä viihtyisän että käytännöllisen. Alakerrassa sijaitsevat kodinhoitotilat, ja saunasta löytyy jopa poreamme rentouttaviin hetkiin. Yläkerran kylpyhuone on varustettu höyrysuihkulla ja lisäksi asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, mikä helpottaa arjen sujumista. Huoneistossa paljon säilytystilaa.

Willa Sumion rauhallinen ympäristö tarjoaa vehreitä maisemia ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Samalla asunto on kuitenkin lähellä kaupungin palveluita, kuten kouluja, päiväkoteja, kauppoja ja julkisen liikenteen yhteyksiä; juna, bussit, pikaraitiolinja 15, unohtamatta Pohjoisbaanaa pyöräilijöille. Lentokentälle junalla noin 20 minuuttia ja Helsingin keskustaan noin 10 minuuttia.

Tämä koti yhdistää hienosti modernin mukavuuden ja kodikkaan tunnelman. Tule tutustumaan ja ihastu tähän ainutlaatuiseen asumiskokemukseen!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21958761
Osoite Torivoudinpolku 1, 00640 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 h + k + 2 x wc + khh + 2 x kh + s (Yj 2-3 h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 97 m²
Kokonaispinta-ala 97 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/2
Rakennusvuosi 1930
Käyttöönottovuosi 1930
Vapautuminen 3 kk tai sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 417 137,17 €
Velkaosuus 2 862,83 €
Velaton hinta 420 000 €
Neliöhinta 4 329,90 €/m²
Hoitovastike 669,30 €/kk
Rahoitusvastike 150 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 819,30 €/kk
Muut maksut Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tehdyt remontit 2022 keittiön alakaappien ovet vaihdettu, 2020 pintaremontti, parketit uusittu ja seinät maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa Verhotangot, sälekaihtimet, kuivauskaappi, höyrysuihkukaappi
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Käyttötarkoitus asuinhuoneisto

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Anri-keittiön vaaleat korkeakiiltoiset kaapistot, tasot pähkinäpuuta, rosteripintaiset täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, rosteripintainen kalusteuuni, rosteripintainen liesikupu, (hormiin), rosteripintainen astianpesukone on ergonomisesti sijoitettu, lattia tammiparkettia, seinät maalattu. Välitila laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Erillinen wc yläkerrassa: bidee, käsienpesuallas, allaskaappi ja peilikaappi. Alakerrassa toinen erillinen wc, jossa bidee, käsienpesuallas, peili ja kaapisto
Saunan kuvaus Vuolukivisähkökiuas, lauteet ja seinät lämpökäsiteltyä haapaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu), Toimiva ja tilava kodinhoitohuone alakerrassa. Varustuksena mm. kuivauskaappi, pesukoneliitäntä sekä pöytätaso (laminaattia), allas ruostumatonta terästä. Myös runsaasti säilytystilaa tason ylä- ja alapuolella, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus Lattia tammiparkettia ja seinät maalattu. Valoa tuovat ikkunat aukeavat kahteen suuntaan, olohuone avautuu keittiöön.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, Toinen makuuhuoneista sijaitsee yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Yläkerran makuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone ja vaatehuone. Lattia on tammiparkettia ja seinät maalattu. Tämän makuuhuoneen ikkunat avautuvat kahteen suuntaan. Alakerrassa on toinen makuuhuone omassa rauhassaan. Lattia on tammiparkettia ja seinät maalattu, Koko seinän pituinen Kirenan liukuovikaapisto (yhdessä ovessa täysikorkea peili), kaapistoja kaksi kappaletta.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi
Säilytystilojen kuvaus Kaapistot, vaatehuone, siivouskomero, kellarikomero. Runsaasti säilytystilaa.
Kattotyyppi Aumakatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Helsingin Willa Sumio
Isännöitsijän yhteystiedot Asukasisännöinti
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 4, Naapurikiinteistöllä (As Oy Helsingin Esmeralda) on rasitteena, että As. Oy Willa Sumio saa käyttöönsä neljä autopaikkaa sekä käyttöoikeuden leikkipihaan. Sähköauton latausvalmius.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 2024 elokuu asuntojen 1 ja 4 ikkunoiden korjauksia. 2022 -2023 Jätevesipumpun ja sadevesipumppujen uusiminen. 2022 Autojen sähkölatauspaikkojen valmius. Raksystemsin toteuttaman kuntotutkimuksen löydösten ja L2:n palokatkoja koskevan lausunnon perusteella tehtiin suunnitelmat lattioiden ja läpivientien tiivistämiseksi ja puutteellisten palokatkojen korjaamiseksi. Kyseiset tiivistykset ja palokatkokorjaukset toteutettiin suunnitelman mukaisesti kaikkien asuntojen osalta elokuuhun 2022 mennessä. 2021 vesikaton maalaus 2020 teetettiin kuntototkimus Raksystemsin toimesta kaikkiin asuntoihin ja yhteisiin tiloihin ja rakenteisiin. Kuntotutkimuksessa asunnoissa A1 ja A3 löytyi muutamasta kohdin lievästi raja-arvoja ylittäviä mikrobitasoja. Löydetyt alueet puhdistettiin. Kuntotutkimuksen tulokset on kuvattu tarkemmin tutkimusraportissa. Ko. tutkimuksen sekä tehdyn vesivahinkoremontin yhteydessä havaittiin samalla puutteita myös palo-osastoinnissa ja -katkoissa. Tämän johdosta L2 Paloturvallisuus Oy antoi lausunnon kohteen palo-osastointien toteutuksesta syksyllä 2020. Kuntotutkimuksen löydösten ja L2:n lausunnon perusteella on tehty suunnitelmia lattioiden ja läpivientien tiivistämiseksi ja puutteellisten palokatkojen korjaamiseksi. Kyseiset tiivistykset on jo toteutettu asuntojen A1 ja A3 lattioissa vesivahinkoalueen osalta, muilta osin tiivistykset ja palokatkokorjaukset toteutettiin elokuuhun 2022 mennessä kaikissa taloyhtiön asunnoissa. Takuutarkastus on tehty 2023. 2019 joulukuussa havaittiin liitoksistaan irronnut lämminvesiputki huoneistossa A3. Vesi pääsi välipohjan läpi myös huoneistoon A1 ja sieltä taloyhtiön yleisiin kellaritiloihin asti. Kosteusvauriot korjattiin vuonna 2020 asunnoissa A1 ja A3 ja kellarissa. 2018 – 2019 ilmanvaihdon selvittäminen huoneistossa A2. Päädyttiin nuohoamaan taloyhtiön kaikkien asuntojen ilmanvaihtokanavat. Huoneiston A2 ilmanvaihtoa seurataan. 2019 ikkunoiden huoltomaalaus. 2016 asunto 3, vesimittarin vuoto, keittiön parkettilattian uusiminen. 2016 vesikate uusittiin. 2012 katon vanhan tuuletushormin vesivuoto, asunto 4:n ullakkohuoneen katon kosteusvaurion korjaus. 2011 asunto 1, viallisen uuden vesiputken liitosten vuodonkorjaus. Vuotaneet putket on uusittu kokonaan vuonna 2020. 2008 – 2011 rakennus on muutettu asuinkäyttöön ja remontoitu laajasti.
Tulevat remontit 2025 kesällä asuntojen 2 ja 3 ikkunoiden korjauksia, 2024 Räystäiden puhdistus, 2024 Asunnon 2 ilmanvaihtokoneen riittävyyden kartoitus/vaihto ja ilmanvaihtokoneiden huolto kaikissa asunnoissa, 2024 Arvio ikkunoiden korjauksesta vaiheittain, ensimmäisten ikkunoiden korjaus, käydään katsomassa kattoharjan ja räystäiden kunto, räystäiden puhdistus, As 2 ilmanvaihtokoneen riittävyyden kartoitus/vaihto ja ilmanvaihtokoneiden huolto kaikissa asunnoissa, suunnitellaan uusi jätekatos/pyöräkatos, arvioidaan rakennusaikataulu ja uusitaan tarvittaessa roskisten luona olevaa pensastoa. 2025 ikkunoiden korjausta, jätevesikaivon huollon/saneeraus arviointi ja mahdollinen toteutus, käydään katsomassa kattoharjan ja räystäiden kunto, arvioidaan lämmönjakohuoneen lukitustarve. 2026 ikkunoiden mahdollista korjausta, käydään katsomassa kattoharjan ja räystäiden kunto/huoltoyhtiö. 2027 tietoliikenneyhteyksien päivittämisen arviointi
Tontin pinta-ala 863 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 11 064,32 €
Tontin vuokranantaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2065
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, puh. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Oulunkylän monipuoliset palvelut
Koulut Oulunkylä
Päiväkodit Useita päiväkoteja alueella
Liikenneyhteydet Juna, bussit ja pikaraitiolinja 15.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Tarjouskauppamenettely: Kiinteistönvälittäjä on määritellyt yhdessä asunnon myyjän kanssa sopivan hinnan, josta ylöspäin ostajaehdokkaat voivat tehdä tarjouksia. Ostajat tekevät lähtöhinnan ylittäviä kirjallisia tarjouksia välittäjälle. Kohteen sivulla näkyy lähtöhinta sekä velaton lähtöhinta mikäli osakehuoneistoon kohdistuu yhtiölainaa. Kaikki tarjoukset tehdään kirjallisina ehtoineen (hinta, maksuehdot, aikataulu jne.) välittäjän kautta, joka kirjaa tarjouksen näkymään kohteen nettisivuille kaikille ostajaehdokkaille. Tarjoukset näkyvät kaikille netissä ja tulevat sähköpostiin ilmoituksen tilanneille. Tarjouskauppakohteen kohdesivulla on mahdollisuus jättää yhteydenottopyyntö välittäjälle lisätietoja tai tarjouksen tekemistä varten. Tarjouskauppakohteen voi asettaa myös tekstiviesti- tai sähköpostiseurantaan. Seuraajien lukumäärä näkyy kohteen Tarjouskauppa-sivulla, joten tarjouskauppa on perinteistä mallia avoimempaa. Välittäjä esittelee tarjoukset myyjälle. Välittäjä käy kunkin tarjouksen ehtoineen läpi myyjän kanssa, joka tekee päätöksen, hyväksyykö hän jonkin tarjouksista vai jääkö odottamaan muita tarjouksia. Kirjallisten tarjousten on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät halutessaan tehdä oman tarjouksensa. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia. Kun tarjottu hinta miellyttää myyjää, valtuuttaa hän välittäjän myymään asunnon.

Kaarin Laakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV Helsinki +358500408627
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​