Kaarin Laakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Luotettava, tehokas ja monipuolisesti ammattitaitoinen.
Olen syntynyt ja lapsuuteni viettänyt Etelä-Karjalassa, mutta jo teini-ikäisestä asunut pääkaupunkiseudulla. Viimeiset 28 vuotta olen asunut Veräjämäessä, Oulunkylässä ja Pakilassa. Jokimaisemassa ulkoilen ja iloitsen nähdessäni kuinka Pohjois-Helsinki on asuinalue jossa ihmiset viihtyvät ja jossa palvelut ja liikenneyhteydet toimivat aina vaan paremmin. Suhtaudun työhöni kotien ja ihmisten yhdistäjänä intohimoisesti ja yrittäjä taustaisena minulle on tärkeää kokonaisuus, jossa kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä.

Asiakkaani kertovat minusta: Ammattitaitosi, alueen tuntemus ja vuorovaikutuksesi olivat meille suuri ilo ja tuki tärkeässä projektissa. Sydämellinen kiitos Kaarin!

Välittäjä toimi ammattitaitoisesti sekä myydessään meille uudiskohteen että hoitaessaan vanhan asuntomme myynnin. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja tuntui ettei tyhmiä kysymyksiä ollutkaan ja hänellä oli aikaa pohdiskella kanssamme vaihtoehtoja. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla.

Asiallinen, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Paneutuu työhönsä, joten meillä myyjillä oli oikein miellyttävä ja turvallinen olo. Ammattitaito sekä sosiaaliset taidot vaikuttavat varmasti myös ostajapuoleen. Kaikki myyntiin ja kuolinpesään liittyvät paperityöt ja muut hän hoiti loistavasti.

Kaarin erottautui muista välittäjistä ihmisläheisyydellään sekä asiakasta oikeasti kuuntelemalla. Meille oli merkittävää löytää välittäjä joka kuunteli myös meidän toiveitamme. Myyntiprosessi itsessään oli erittäin nopea. Suosittelemme lämpimästi Kaarinia asuntonne myyntiin.

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.