Tammistontie 2, Vantaa (Tammisto)

369 000 € 81,5 m² 4 h + kt + s
Velaton hinta 369 000 €
Hoitovastike 342,30 €/kk
Asuinpinta-ala 81,5 m²
Huoneita 4
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Tammisto

Tyylikäs ja moderni koti perheelle tai pariskunnalle suositussa Tammistossa! Valoisan päätyhuoneiston ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan. Voit halutessasi seurata aika ajoin vilkastakin elämänmenoa tai istua omassa rauhassa lasitetulla parvekkeella. Tilanjako on onnistunut eikä hukkaneliöitä ole. Arkea helpottaa kaksi wc:tä.

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil on valmistunut vuonna 2022. Yhtiö on omalla tontilla. Hoitovastike on maltillinen 4,20 €/m2. Asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteiset tilat kuten pesutupa, sauna ja kerhohuone. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa autopaikkaosake hintaan 3 500 €

Tammisto tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja upeat ulkoilumaastot. Palkittu K-Citymarket, apteekki, Alko, posti ja Lidl ovat noin muutaman sadan metrin päässä. Tammiston kauppatien varrella ja sen läheisyydessä on liuta erikoismyymälöitä- palveluja sekä liikuntapaikkoja. Päiväkodit ja Tammiston opetuspisteen 1-2 luokat ovat alueella ja reilun kilometrin päässä ovat Kartanonkosken koulu, englanninkielinen Vantaan kansainvälinen koulu ja ruotsinkielinen Helsinge skola.

Lähin bussipysäkki on talon edessä, josta pääset mm. Itäkeskukseen, Hakaniemeen ja Aviapolikseen. Reilu puolenkilometrin päässä olevalta pysäkiltä pääset Rautatientorille ja lentokentälle. Omalla autolla olet hetkessä Tuusulanväylällä, Kehä III:lla ja Kehä I:llä.

Ulkoilureitit ovat vailla vertaa; tien toisella puolella olevan luonnonsuojelualueen ulkoilureittejä pitkin pääset Kartanonkosken puolelle, jossa on mm. liikuntapuisto. Haltialan tila ja keskuspuiston lenkkimaastot ovat vain kilometrin päässä.

Tervetuloa esittelyyn!

Tämänkin asunnon myy:
Ann-Mari Tiainen YKV, LKV, KiAT
050 345 8321 / ann-mari.tiainen@huoneistokeskus.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21753329
Osoite Tammistontie 2, 01520 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4 h + kt + s
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 81,5 m²
Kokonaispinta-ala 81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/5
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022
Vapautuminen 1 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 369 000 €
Velaton hinta 369 000 €
Neliöhinta 4 527,61 €/m²
Hoitovastike 342,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 342,30 €/kk
Muut maksut Yhtiössä kerätään vesimaksuennakkoa. Vedenkulutus tasataan toteutuneen kulutuksen mukaan. Autopaikan hoitovastike 25,20 €/kk, taloyhtiön sauna 10 €/kk ja pesulamaksu 5 €/kerta.
Vesimaksu 21 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 17§: Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osakeryhmä siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston tai liiketilan hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetoni
Keittiön kuvaus Kaapistot, induktioliesi, erillisuuni, täyskorkea jääkaappi, täyskorkea pakastin, integroitu astianpesukone ja liesituuletin.
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, allas, allaslaatikosto, wc-istuin ja käsisuihku. Lattiassa on sähköinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus Ikkunallinen sauna, jossa lauteet ja sähkökiuas.
Seinämateriaalien kuvaus Maali: eteinen, keittiö, olohuone sekä makuuhuoneet. Laatta: kylpyhuone ja wc. Paneeli: sauna.
Lattiamateriaalien kuvaus Laminaatti: eteinen, keittiö, olohuone ja makuuhuoneet. Laatta: kylpyhuone, sauna ja wc.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil
Isännöitsijän yhteystiedot Oit Isännöinti Helsinki Oy / Jukka-Pekka Aho, Hämeentie 3, 5. krs, 00530 Helsinki / ww.oit.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Sauna, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhotila, irtainvarastot/väestönsuoja, laajakaista Elisa 10 M, kaapeli-tv, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto ja huoneistokohtaiset vesimittarit.
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 65, Autopaikkoja on yhteensä 65 kpl, joista autopaikkaosakkeen omistajien käytössä ovat 60 kpl yhteiskäyttöpaikkoja. Yhtiön hallinnassa ovat kolme liikuntaesteisen käyttöön mitoitettua paikkaa, huollolle osoitettu paikka sekä kolme vieraspaikkaa AP 63-AP 65.
Tehdyt remontit Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja yhtiössä tehty rakennuttajan toimesta vuositakuukorjauksia.
Tulevat remontit Hallituksen esittämä kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2027: 2024 takuukorjaukset ja vuositakuutarkastus (valvoja) 2024 kevyenliikenteenväylien rakennustyöt 2025 kiinteistöautomaation etäohjaus 2025 kameravalvonta 2026 sähköautopaikkojen lisäys Plugit 2027 IV-laitteiston nuohous
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 5.10.2032
Tontin pinta-ala 3756 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki p. 09 839 11 / https://kartta.vantaa.fi/
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alle 0,5 km: mm. Lidl, K-Citymarket, apteekki, Alko, posti, Peten koiratarvike, Gigantti, Power, SuperPark, kuntosaleja ja urheilutarvikeliikkeitä. 0,5-1 km: mm. Vaasan leipomomyymälä Bauhaus ja Plantagen. 1-2 km: mm. Eläinsairaala Evidensia, Eurokangas, Netrauta ja autlet-myymälöitä. 2-3 km: mm. kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo, Pakkalan ja Aviapoliksen erikoismyymälät.
Koulut Kartanonkosken koulun Tammiston opetuspiste 1-2 luokat n. 850 m Kartanonkosken koulu 1-9 kuokat n. 1,1 km Vantaan kansainvälinen koulu 1-9 luokat n. 1,7 km Helsinge skola 7-9 luokat n. 1,1 km
Päiväkodit Päiväkodit alueella Tammiston päiväkoti, Tammistonrannan päiväkoti ja päiväkoti Touhula. Päiväkoteja myös Kartanonkosken puolella.
Liikenneyhteydet Talon edessä olevalta pysäkiltä bussit: 561 Itäkeskus-Kivistö, 614 Hakaniemi-Ylästö ja 617 Hakaniemi-Aviapolis. Tammistonkadun pysäkiltä bussit: 600 ja 600N Rautatientori-lentoasema. Tuusulanväylän pysäkiltä mm. bussit: 623 Hakaniemi-Peijas, 633 Hakaniemi-Korso ja 643 Hakaniemi-Hyrylä.

Ann-Mari Tiainen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT Helsinki +358503458321
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​