Kolmikallionkuja 3, Vantaa (Pähkinärinne)

269 000 € 72 m² 4h + kt + s + las.parv.
Velaton hinta 269 000 €
Hoitovastike 252 €/kk
Asuinpinta-ala 72 m²
Huoneita 4
Kerros 4
Rakennusvuosi 2016
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Pähkinärinne

Neljä huonetta ja sauna, neljännessä kerroksessa Vantaan Pähkinärinteessä. Uudehko rakennus, jossa tehokkaat asumiskustannukset, sillä huoneiston neliöt on maltilliset ja taloyhtiö on omalla tontilla. Huoneisto sijaitsee rauhallisella alueella, ihan Pöllökallion luonnonsuojelualueen vieressä. Pähkinärinteen koulu, lähikauppa ja päiväkodit ovat kaikki kävelymatkan päässä ja matkan Espoon puolelle taitat hetkessä.

Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, sekä moderni keittiön ja olohuoneen yhteinen huoneistotila. Säilytystilaa on reilusti ja neliöt on jaettu tehokkaasti juuri oikeisiin tiloihin, jotta oleilutiloista on saatu mahdollisimman toimivat ja väljät.

Hyvinhoidetussa taloyhtiössä huolehditaan erityisen hyvin osakkaiden asumisviihtyvyydestä. Mahdollisuus ostaa autopaikka erilliseen hintaan, omana osakkeenaan. Tervetuloa uuteen kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 9909547
Osoite Kolmikallionkuja 3, 01710 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + kt + s + las.parv.
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 72 m²
Kokonaispinta-ala 72 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu
Kerros 4/6
Rakennusvuosi 2016
Käyttöönottovuosi 2016
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 120 423,93 €
Velkaosuus 148 576,07 €
Velaton hinta 269 000 €
Neliöhinta 3 736,11 €/m²
Hoitovastike 252 €/kk
Rahoitusvastike 1 704 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 956 €/kk
Muut maksut Hallituksella valtuudet periä- tai jättää perimättä kaksi ylimääräistä hoito-/rahoitusvastiketta taloustilanteen niin vaatiessa. YKPK 2023: Yhtiökokous päätti, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan tarvittaessa enintään ylimääräisten, osakkaiden maksamien lainaosuussuorituksien määrällä. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan. Vesimaksu ennakkomaksu. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 60 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti vastike-ennakon palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Autopaikan vuokra 35,00 € kpl Hoitovastike A huoneisto 3,50 € m2 Hoitovastike A/varastot 1,78 € m2 Hoitovastike B 1,78 € os Kylmä vesi 3,77 € kpl/kulutus Lämmin vesi 9,98 € kpl/kulutus Pääomavastike C/rak.aikainen 0,5680 € velallinen j.os Vesimaksuennakko 22,00 € kpl Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke Ei
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Työtasot (laminaatti), seinät (maalattu)
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Kruununmasto
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Karin Zeiger Sähköposti karin.zeiger@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero +358207481042
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Taloyhtiöllä 2 kpl varastoja (5 ja 7m2), omina osakkeinaan. YJ 4§: Korttelin 12318 tonttien 1-4 välisessä yhteisjärjestelysopimuksessa on sovittu mm. pysäköinnistä, pelastusteistä, yhteispihasta leikkija kulkualueineen sekä jätteidenkeräyspisteestä ja tonttien välisistä rakenteista. Asunto Oy Vantaan Kuninkaanportin kanssa on tehty hallinnanjakosopimus koskien korttelin 12318 tonttia 4. HSY:n kanssa on tehty sopimus vesihuoltolinjasta ja rasitteesta.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 28, Autokatoksia: 14, Yhtiön välittömään hallintaan jää liikuntarajoitteisille tarkoitettu autopaikka nro 59, joka sijaitsee yhtiön tontilla 3. Lisäksi yhtiöllä on käytössä 3 vieraspaikkaa nrot 2, 46 ja 47 korttelin 12318 LPA tontilla 2. Autopaikat yhtiön hallinnassa 4 Moottoripyöräpaikkoja 3.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto
Tulevat remontit Lainaus isännöitsijäntodistuksesta 11.7.2024: Uudehko taloyhtiö, joten seuraavan viiden vuoden aikana ei ole tarvetta sellaisille kunnossapitotöille, jotka vaikuttaisivat merkittävästi vastikkeeseen tai muihin kustannuksiin.
Energialuokka Energiatodistus on vanhentunut 27.6.2024.
Tontin pinta-ala 2095 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kaavoitus Vantaa
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-market Pähkinä 650m K-Supermarket Pähkinärinne 1,2km Laaksolahden kirjasto 2,7km
Koulut Jupperin alakoulu 2,5km
Päiväkodit Karhunpesän päiväkoti 1,1km Päiväkoti Leijonenmieli 1,3km
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 300m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Kaupan kohteena oleva huoneisto on ollut vuokrattuna. Myyjä ei ole asunut kaupan kohteena olevassa huoneistossa eikä sen vuoksi ole tietoinen huoneiston tai tarpeiston kunnosta. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus As Oy Vantaan Kuninkaanportin kanssa. Lisäksi yhtiöllä on HSY-rasitesopimus on hyväksytty yhtiökokouksessa 15.12.2016.

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​