Räätälinkatu 17, Joensuu (Mutala)

209 000 € 111 m² 4h + k + khh + kph + s + 2x wc + akp + var. (yj. 4 h+k+s)
Velaton hinta 209 000 €
Hoitovastike 133,20 €/kk
Asuinpinta-ala 111 m²
Huoneita 4
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1993
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Mutala

Lapsiystävälliseltä Mutalan alueelta remontoitu kaksikerroksinen asunto-osaketyyppinen paritalo omalla autokatospaikalla. Tämä asunto on kokenut v. 2014 täydellisen remontin, jolloin on sisältä uusittu kaikki. Tämän jälkeen on lisäksi tehty parannuksia ja pientä pintaremonttia mm. v. 2024 on uusittu lähes koko yläkerran wc/kylpyhuone. Asunnon pinnat ovat moderneja ja laadukkaita sillä lattiat ovat joko parkettia tai laattaa ja työtasot kiveä tai puuta. Kaapistojen rungot ovat suurimmalta osin käsityönä tehty kokopuusta. Asunto on kahdessa kerroksessa ja mahdollistaa paremmin myös yksityisyyden niin halutessaan. Lämmitys tapahtuu sähköllä, sähkönkulutus ollut neljän hengen taloudella 15252,00kWh/v, jolloin muutaman kuukauden ajalta ladattu sähköautoa ja osan vuodesta ollut poreallas käytössä. Asunnosta löytyy kaksi Mitsubishin ilmalämpöpumppua ja kaksi erillistä vessaa, joista yläkerran vessassa on myös suihkumahdollisuus. Ilmalämpöpumput tukee hyvin lämmitystä ja toisaalta kesähelteillä takaavat mukavaa viilennystä.

Huoneistolla on upea ja ruhtinaallisen kokoinen terassi, joista lasitettu/katettu osuus on n. 20 m² ja ulkoterassi n. 25 m². Varsinkin lasitettu terassi tarjoaa ison osan vuodesta ylimääräisen oleskelutilan, sillä sieltä löytyy erilliset lämmittimet. Avoterassin yhteyteen mahtuu vaivattomasti palju tai poreallas (pohjat tehty). Piha on nurmetettu ja ajoväylä laatoitettu. Autokatospaikan lisäksi mahtuu laatoitetulle alueelle kaksi henkilöautoa. Autokatoksen päädyssä on avoin pyöräsuoja, johon mahtuu esim. moottoripyörä tai lumilinko.

Mutalasta löytyy päiväkoti, alakoulu, ruokakauppoja ja pizzeria. Lyhyt n. 3 km matka Joensuun keskustaan. Tämä kauniisti, laadukkaasti ja laajasti remontoitu paritalohuoneisto tarjoaa asumista pienen luksuksen kera, joten ota yhteyttä ja tule katsomaan sekä ihastumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21949709
Osoite Räätälinkatu 17, 80100 Joensuu
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + khh + kph + s + 2x wc + akp + var. (yj. 4 h+k+s)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 111 m²
Kokonaispinta-ala 120 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1993
Käyttöönottovuosi 1993
Vapautuminen 2kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 209 000 €
Velaton hinta 209 000 €
Neliöhinta 1 882,88 €/m²
Hoitovastike 133,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 133,20 €/kk
Muut maksut – Sähkönkulutus neljän hengen taloudella vuodelta 2023, jolloin muutaman kuukauden ajalta ladattu sähköautoa ja osan vuodesta ollut poreallas käytössä. - Vesimaksu oman kulutuksen mukaan. Asunnossa a1 on päävesimittari, mutta molemmilla huoneistoilla on omat vesimittarit. Asunto a1 maksaa taloyhtiölle ja taloyhtiö (tällä hetkellä osakas a2) hoitaa laskujen maksut Joensuun Vedelle. - Molemmilla asunnoilla oma jäteastia, tyhjennys 8,37€/kerta (240L astia). - Yhteinen biojäteastia 140L, huoneiston a1 kulu tyhjennyksestä 3,8€/kerta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 40 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Vaatehuoneessa muovimattolattia ja seinät maalattu. Tuulikaapissa laattalattia ja seinät maalattu. Eteisessä laattalattia ja maalatut seinät.
Tehdyt remontit – Entisen omistajan toimesta koko asunnon remontointi 2014 - Yläkerran ilmalämpöpumppu 2018 - Takaterassiin lasitus + lämmittimet 10/2020 - Alakertaan uusittu ilmalämpöpumppu 1/2021 - Pesuhuoneen lasiovi ja kodinhoitohuoneen tapetti ja maalaus 5/2021 - Pikkueteisen seinän kuviointi 2021 - Olohuoneen ja alakerran makuuhuoneen tapetit uusittu 2021 - Jääkaappi-pakastin uusittu 10/2021 (ilmanvaihtoventtiilit) 2022 - Astianpesukone uusittu 5/2022 - Rakennuksen ulkomaalaus 2022/2023 - Talon molempiin päihin yläpohjaan tehty tuuletusaukot 2022 - Autokatokseen lisätty voimavirta 3/2023 - Päämakuuhuoneen seinän tapetti uusittu 2024 - Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen termostaatin vaihto 3/2024 - Yläkerran wc/suihku remontoitu kauttaaltaan lukuun ottamatta kalusteita 4/2024 - Ulkovesipisteen uusinta 4/2024 - Ulko-oven uusinta 5/2024 Ennen vuotta 2020 on aiemmat omistajat tehneet huollot/remontit.
Muuta kauppaan kuuluvaa Talon yläpohjassa on huippuimuri, jota saa säädettyä tuulikaapista. Terassin lattian matto kuuluu kauppaan. Tuulikaapin kenkäteline ja matto sekä eteisen irtonainen vaatekaappi kuuluu kauppaan., (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (kivi), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (laatta), Rungot ovat kokopuusta tehty. , mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, lattiakaivo, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Alakerran wc:ssä ei ole integroitua lämmitintä, talvella lämmitetty erillisellä patterilla. Patteri kuuluu kauppaan. WC:n tasot sekä rungot ovat kokopuuta.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Harvian kiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kaakeli, maalattu, puu, tapetti)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Kaikissa makuuhuoneissa isot kiinteät vaatekaapit liukuovilla.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Terassi, Lasitettu terassi, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Naapurin kanssa jaettu puoliksi talousrakennus, jossa on kylmävarasto.
Kattotyyppi Harja / pulpetti
Katon kuvaus Muovipinnoitettu pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Joensuun Räätälinpirtti
Isännöitsijän yhteystiedot Pekka Hartikainen, Jokirannantie 17, 80710 Lehmo, email: pekka.hartikainen@hotmail.fi
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Koneellinen poistoilmanvaihto.
Taloyhtiön autopaikat Autopaikkoja 2+2, joista 2 kpl autokatospaikkoja.
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit Etupihan salaojitus 2014 Tonttien välisen rajan istutusten uusiminen A- ja B-puolen puuosien huoltomaalaus 2022-2023 Pääsisäänkäyntien ulko-ovien uusiminen 2024
Tulevat remontit Hallituksen ehdottamat korjaukset: - Asuntojen välisen väliaidan uusiminen viiden vuoden sisällä
Tontin pinta-ala 1122 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 906,82 €
Tontin vuokranantaja Joensuun kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2039
Kaavoitustiedot Https://www.joensuu.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Piha on nurmetettu ja ajoväylä laatoitettu. Autokatospaikan lisäksi mahtuu laatoitetulle alueelle kaksi henkilöautoa. Autokatoksen päädyssä on avoin pyöräsuoja, johon mahtuu esim. moottoripyörä tai lumilinko. Takapihalla on liuskekivellä muurauksia/kukkapenkkejä/istutuksia laiteltu. Lasitetulla terassilla on pinta-alaa n. 20 m² ja ulkoterassia n. 25 m². Terassit on tehty n. 20 cm leveästä lankusta. Paljulle /porealtaalle varaus (pohjat tehty), mutta ei sähkövetoja. Terassille on upotettu LED-valoja sekä lisäksi matalia tolppavaloja. Pihalla on istutuksia mm. tuijia ja omenapuu.

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​