Piispankallio 6, Espoo (Olari / Piispankylä)

262 000 € 55 m² 2h+k+s+las.parveke (yj. 2h+kk+s)
Velaton hinta 262 000 €
Hoitovastike 264 €/kk
Asuinpinta-ala 55 m²
Huoneita 2
Kerros 4
Rakennusvuosi 2004
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Olari / Piispankylä

Ylimmän kerroksen valoisa kaksio etsii uutta omistajaa!

Tämä koti sijaitsee rauhallisella, mutta keskeisellä alueella, jossa palvelut, harrastusmahdollisuudet ja kulkuyhteydet bussilla, metrolla ja omalla autolla ovat erinomaiset. Kävelymatkan päässä ovat sekä Olarin Prisma että kauppakeskus Iso Omena monipuolisine palveluineen.

Asunto on huolella pidetty ja hyväkuntoinen. Parkettilattiat ja vaaleat pinnat tekevät sisustamisesta helppoa. Asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja tilantuntua on ympärillä joka huoneessa. Oma sauna, tilava kylpyhuone ja tilava makuuhuone tekevät arjesta sujuvaa. Lasitettu parveke tarjoaa ylimmän kerroksen upeat näkymät ja toimii lisäoleskelutilana keväästä syksyyn.

Vuonna 2004 rakennetussa taloyhtiössä ei ole suuria remontteja näköpiirissä, joten putkiremonttihuolia ei tarvitse murehtia. Lisäksi taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä.

Ota pian yhteyttä ja tehdään tästä uusi kotisi!

Esittely

Su 22.9.2024 klo 12.00 – 12.30

Esittelijä

Reetta Kuusikko

Myyntijohtaja, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20963440
Osoite Piispankallio 6, 02200 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h+k+s+las.parveke (yj. 2h+kk+s)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 55 m²
Kokonaispinta-ala 55 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/4
Rakennusvuosi 2004
Käyttöönottovuosi 2004
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 262 000 €
Velaton hinta 262 000 €
Neliöhinta 4 763,64 €/m²
Hoitovastike 264 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 264 €/kk
Muut maksut Vesimaksu on kiinteä, ei huoneistokohtaista vesimittaria. Taloyhtiönetti ja kaukolämmitys sisältyvät vastikkeeseen.
Vesimaksu 27 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteisessä kaapistot (sis. siivouskaappi).
Tietoliikenne Taloyhtiölaajakaista Elisa 10M
Tehdyt remontit – Seinien maalausta - Allaskaappi ja allas vaihdettu kylpyhuoneessa v. 2021
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet , (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Ks. yhtiöjärjestys 8 § Autotallin tai varaston osakkeen lunastuspykälä. Nyt myytävän huoneiston yhteydessä ei myydä autotalli- tai varasto-osaketta, eikä lunastus koske huoneiston osaketta. Yhtiöjärjestys 17 § Huoneistoparvekkeille rakennettujen alkuperäisistä piirustuksista poikkeavien rakennelmien osalta on korjaus-, huolto-, kunnossapito-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavan osakeryhmän omistajalla. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Valkoiset keittiökaapistot, tasot laminaattia. Kodinkoneet: jääkaappi-pakastin-yhdistelmä (uusittu 2021), keraaminen liesi-uuni-yhdistelmä (uusittu 2019), astianpesukone ja liesituuletin.
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Makuuhuoneessa kaapistot.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu, laatta
Lattiamateriaalien kuvaus Tammiparketti, laatta
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Piispanlilja
Isännöitsijän yhteystiedot Helsingin seudun isännöitsijät, Ratakatu 1b A 7, 00120 Helsinki
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Urheiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kuivaushuoneet 2 kpl, lastenvaunuvarastot 2 kpl.
Taloyhtiön autopaikat Autopaikat 19 kpl, lisäksi autotalleja 9 kpl erillisinä osakkeina.
Tehdyt remontit 2023 huoltotoimenpiteitä ja pienempiä korjauksia kuten hissien ovien alaohjainten vaihto. 2022 pienempiä korjauksia kuten parvekepistorasioiden uusiminen, viallisten WC istuinten vaihtoja 2021 Hisseihin GSM hälytyspuhelimet, väestönsuoja-asioiden päivitys, jätekatoksen huoltomaalaus, salaojaputkistojen huuhtelu ja tarkastus, yläpihan pensaiden alasleikkaus 2020 Pylväsvalaisimiin LED polttimot, vikavirtasuojien uusiminen, ABB + taloyhtiö, ILP asennus osakasmuutoksena 9 asuntoon 2019 A-hissin taajuusmuuttajan uusinta, kuivaushuoneen puhallinmoottorin uusinta, lämmityksen venttiilimoottorin uusinta 2018 A- ja B-portaan pohjakerroksen seinien huoltomaalaus, kadunpuoleisen pihan istutusten poisto 2017 Elementtisaumojen uusiminen, julkisivupinnat ja pintaikkunoiden kehät (pois lukien parvekelasitusten sisäpuoliset rakenteet), asfalttihalkeamien paikkaus piellä 2016 NCC:n 10-vuotisvastuuseen liittyvät korjaukset, A pohjakerroksen takaseinän maalaus, ikkuna-asiat, heloitukset, huoltomaalauksia, ovilipat, jätekatoksen ovi ja pohjoisseinä, porrashuoneiden valopainikkeiden uusinta, piha-alueiden kunnostuksia, viherhoitoa 2015 B hissin taajuusmuuttajan uusinta, lukitusten (murto)korjauksia, viheralueiden kunnostuksia 2014 NCC:n 10-vuotisvastuuseen liittyvät korjaukset, parvekeotsapintojen pellitys, vesiputkien tuennan korjaus, pihan sisäänajon routaeristyksen korjaus, kylpyhuoneiden kopojen laattojen korjaus, piha-alueiden kunnostuksia, viherhoitoa 2013 Ilmastointihormien puhdistus, virtaamien mittaus ja säätö, parkkialueen ehostuksia, ruutujen levennys ja maalaus 2012 A-portaan seinässä olevien hiushalkeamien korjaus, mattotelineen ympäristön kunnostus, jätekatoksen seinien ulkopinnan maalaus, pihakalusteiden maalaus 2010 Piha-alueiden kunnostus aloitettiin suorittamalla kaikkien pensaiden alasleikkaus. 2006-2009 Huomioon ottaen rakennuksen valmistuminen vuonna 2004, merkittäviä peruskorjaustoimenpiteitä vuosina 2006-2009 ei ole tarvinnut tehdä. Tärkeimmät takuuajan jälkeiset korjaukset olivat asuntojen ulkoikkunoiden tiivistyksen parantaminen ja yleisten tilojen seinissä olleiden hiushalkeamien paikkamaalaus.
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2024: 2024 Kiinteistöautomaation modernisointi, ilmastoinnin kanavien puhdistus ja säätö 2025–2028 Palohälyttimien päivitys ja huolto, parvekelasitusten huoltokierros, ikkunoiden ja parvekeovien huoltokierros, ulkoseinien betonipintojen ja parvekekaiteiden huoltomaalaus, piha-alueen ja -rakenteiden kunnostus 2029–2031 Lukituksen päivitys, tarpeen mukaan peltikattojen ja räystäiden huoltomaalaus, porraskäytävien ehostus; lattiat, seinät ja valaistus, sähköautojen latauspisteet
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 3649 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki 09 81621. Vastapäätä on rakentamaton tontti, joka on voimassa olevan asemakaavan mukaisesti on kaavoitettu toimistorakennusten korttelialueeksi ja asuinkerrostalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kattavat palvelut Matinkylässä kauppakeskus Iso Omenassa sekä Olarin monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Olarin Prismaan noin 600 metriä. Lähialueilla useita päiväkoteja ja kouluja.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki Kuitinmäentiellä. Metroasema Matinkylän Iso Omenassa, jonne matkaa noin 1 km.

Reetta Kuusikko

Myyntijohtaja, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​