Perttiläntie 15, Lohja (Perttilä)

139 000 € 82,7 m² 2mh + th + oh + k + vh + varasto + s/kph + wc
Myyntihinta 139 000 €
Asuinpinta-ala 82,7 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1981
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Lohja
Kaupunginosa Perttilä

Tukevarakenteinen omakotitalo Lohjan Perttilässä odottaa uusia asukkaita! Tämä suosittu perhealue tarjoaa erinomaiset koulut ja monipuoliset palvelut sekä nopeat kulkuyhteydet. Talo on alkuperäiskunnossa, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa omia ideoitasi ja luoda unelmiesi koti.

Talo sisältää kaksi makuuhuonetta, mutta pienillä muutoksilla voit helposti lisätä kolmannen makuuhuoneen. Alakerrassa on peseytymistilat, takkahuone sekä autotalli, ja varastosta voi muokata esimerkiksi kodinhoitohuoneen. Suurella piha-alueella on runsaasti tilaa oleskeluun ja leikkiin, ja sieltä löytyy myös erillinen varastorakennus.

Tervetuloa tutustumaan tähän potentiaalia täynnä olevaan kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20792042
Osoite Perttiläntie 15, 08500
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2mh + th + oh + k + vh + varasto + s/kph + wc
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 82,7 m²
Muiden tilojen pinta-ala 79,2 m²
Kokonaispinta-ala 161,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1992 eikä pinta-alaa ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Rakennuspiirrosten mukaan: Pääpiirustus, pohja ja leikkaus Rak ala 98,8m2, huon. ala 82,7m2, kellarikerr. 79,2m2 Lisäksi pihalla varasto noin 38m2.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 1981
Käyttöönottovuosi 1982
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 139 000 €
Velaton hinta 139 000 €
Muut maksut Viimeisen vuoden veden kulutus ollut 7m3. Talo ollut vähällä käytöllä.
Kiinteistövero 412 €
Puhtaanapito 23 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Laitehuone kellarikerroksessa.
Tehdyt remontit 2022 Vesikatto uusittu, vesikourut uusittu ja syöksytorvet 2015 asennettu sähkölämmityspatterit 2009 vaihdettu lämminvesivaraaja
Asunnon kunto Välttävä
Lisätietoja kunnosta Ote Kuntotarkastuksen yhteenvedosta: Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat sokkelin paikkaustarpeisiin, kellarin kosteudenhallintaan, tiiliverhouksen tuuletusaukkoihin, ikkunoiden ja ovien osittaiseen huollontarpeeseen, lumiesteisiin, viemärin tuuletusputkien lämmöneristykseen yläpohjatilassa, pesuhuoneen ja saunan uusimiseen, wc-tilan kunnostustarpeisiin ja ilmanvaihdon puutteisiin. Merkittävimmät jatkotutkimustarpeet liittyvät mm. perusmuurin vedeneristyksen olemassa olon ja salaojien olemassa olon ja toiminnan selvittämiseen sekä asennustarpeen arvioimiseen, ulkoseinärungon kunnon lisäselvitykseen valesokkelirakenteen vuoksi sekä maanvastaisten seinien verhouksien korjaustarpeen laajuuden selvittämiseen. Ikääntymisestä johtuen tulee varautua kuparisten vesijohtojen uusimistarpeeseen. Kohteen ulkoseinissä on käytetty ns. valesokkelirakennetta. Rakenteen kuntoa selvitettiin rakenteen avauksella takkahuoneessa. Kohdalla ei havaittu haitallista kosteuspitoisuutta, mutta avauskohdalta ei ollut mahdollista päästä alasidepuun alapintaan asti. Lisäksi rakenteessa havaittiin muurahaisiin viittaavaa hiekkaraetta. Suositellaan rakenteen kunnon selvittämistä isommilla rakenneavauksilla. Kohteen maanvastaisilla seinillä on sisäpuolelta lämmöneristettyjä rakenteita. Rakenne on luokiteltu riskirakenteeksi kuntotarkastuksen suoritusohjeessa. Rakenteen kuntoa tutkittiin avauksella varastohuoneessa ja kohdassa havaittiin verhouksen taustalla olevassa perusmuurissa kosteutta. Suositellaan ongelman laajuudenselvittämistä tai verhousrakenteiden korjaamista suoraan rakennusfysikaalisesti kestävämmällä tavalla huolehtien samalla perusmuurien ulkopuolisesta kosteudenhallinnasta.
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 09.11.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu, sähkö, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, uuni/takka, muu, Lisäksi kattolämmitys, rikki. Suositellaan järjestelmän päivittämistä tarpeen mukaan.
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Caruna

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (sähköliesi, leivinuuni), työtasot (puu, metalli), seinät (maalattu), lattiat (parketti), Keittiö on alkuperäinen, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (muovi), Alkuperäiskuntoinen. Suositellaan poistoilmaventtiilin toteuttamista tilaan, esim. varustamalla nykyinen venttiili kanavapuhaltimella. Suositellaan bide-suihkun vuodon kunnostamista. Suositellaan tilan kunnostamista.
Saunan kuvaus Puukiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, lasikuitutapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Takkahuone
Säilytystilojen kuvaus Kylmäkellarikomero kellarikerroksessa, jossa maapohja
Kattotyyppi Aumataitekatto
Katon kuvaus Bitumikatelaatta

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 444-407-4-125
Tontin tyyppi Rinnetontti
Tontin pinta-ala 1450 m²
Tie perille On
Tehokkuusluku 0.25
Kaavoitustiedot Kaavoitus Lohja AO Enintään kaksi asuntoisten asuinrakennusten korttelialue.
Kaavoitustilanne Asemakaava, Yleiskaava
Muut rakennukset Varasto

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Sale Perttilä 450m Lohjan kaupungin kirjasto 1,3km K-Supermarket Lempola 1,4km
Koulut Perttilän koulu 450m Mäntynummen yhtenäiskoulu 1,3km
Päiväkodit Perttilän päiväkoti 350m Päiväkoti Oravainen 850m
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 200m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Otteita kuntotarkastusraportista: Kuntotarkastuksen alkuhaastattelutietojen mukaan salaojia ei tiettävästi ole. Suositellaan salaojien olemassaolon ja toiminnan selvittämistä koekaivantojen kautta. Mikäli salaojia ei ole asennettu, suositellaan sen asentamista kellarissa havaitun kosteuden vuoksi. Suositellaan lohkeamien ja halkemien laastipakkausta sekä pinnoitteen kunnostamista kuluneimmilta osin. Suositellaan perusmuurin vedeneristeen olemassaolon selvittämistä. Ikääntymisen perusteella perumuurin vedeneristeen uusimistarpeeseen tulee varautua. Suositellaan talouskellarin maapohjan puhdistamista ja lattian toteuttamista, esim. tiililadontana, jos tilan käyttö jatkuu talouskellarina. Rakennuksen ulkoseinissä on käytetty ns. valesokkelirakennetta. Suositellaan rakenteen kunnon selvittämistä isommalla rakenneavauksella/-avauksilla. Kohteessa on sisäpuolelta lämmöneristettyjä maanvastaisia seiniä. Riskinä on rakenteen vaurioituminen, mikäli rakenteeseen pääsee kosteutta. Suositellaan perusmuurirakenteen kosteuden laajuuden selvittämistä ja verhousrakenteiden kunnon selvittämistä laajemmilla tutkimuksilla tai suoraan maanvastaisten verhousrakenteiden poistamista ja rakenteiden kunnostamista rakennusfysikaalisesti kestävämmällä tavalla. Tiiliverhouksen alaosassa ei ole tuuletusaukkoja. Suositellaan tuuletusaukkojen tekemistä alimmaisen tiilirivin osalle. Lumiesteitä ei ole. Suositellaan lumiesteiden asentamista kulkuväylien kohdille. Poistoilmaventtiilien ilmanvirtaussuunnat tarkastettiin merkkisavulla seisomakorkeuden ulottuvilla ollein osin. Pesuhuoneessa ei havaittu poistoilmavirtausta. Suositellaan selvittämään mihin putki on johdettu ja varustamaan tarvitaessa kanavapuhaltimella. Iän perusteella käyttövesiputkien uusimistarpeeseen tulee varautua.
Pihan kuvaus Rakennuksen itä-päädyssä vesi seissyt ja rikkonut sokkelia.
Ranta Ei rantaa

Janika Lind

Asuntomyyjä Vantaa +358447618013
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​