Michailowinkatu 4, Turku (Keskusta)

342 900 € 80,5 m² 3h + keittiö + kph + sauna ja parveke
Velaton hinta 342 900 €
Hoitovastike 297,85 €/kk
Asuinpinta-ala 80,5 m²
Huoneita 3
Kerros 3
Rakennusvuosi 2015
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Keskusta

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään neljännen kerroksen kolmioon rauhallisella ja suositulla Kakolan alueella. Tämä vaalean sävyinen asunto tarjoaa kodikkaan ja avaran ympäristön, jossa on useita houkuttelevia piirteitä. Asunto on heti vapaa.

Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen avara tila, jossa kaunis saareke luo tunnelmaa yhdessäoloon ja ruoanlaittoon ystävien ja perheen kanssa. Keittiön moderneissa laitteissa on panostettu laatuun, joten ruoanlaitto sujuu vaivattomasti.

Neljännen kerroksen sijainti tarjoaa kauniit näkymät ympäröivään ympäristöön ja tulvii luonnonvaloa sisään. Tilavat makuuhuoneet tarjoavat runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia tarpeiden mukaan.

Kakolan alue yhdistää rauhallisuuden kaupungin keskustan läheisyyteen ja monipuolisiin palveluihin. Alueen uusi kylpylä, ravintolat, leipomo, olutpanimo ja kahvilat luovat ainutlaatuisen tunnelman Kakolanmäellä.

Tule ja tutustu tähän upeaan asuntoon, joka tarjoaa monia houkuttelevia piirteitä ja mahdollisuuden luoda oma viihtyisä kotisi Kakolan alueelle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yksityisestä esittelyajasta ja löydä tämän ainutlaatuisen kolmion potentiaali.

PS. Tämä asunto on myös mahdollista vuokrata. Kun asuntokauppa on sovittu sitovasti, päätetään asunnon vuokraustoimenpiteet. Kysy lisää kiinteistönvälittäjältä/asuntomyyjältäsi, kun sovit esittelystä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20731559
Osoite Michailowinkatu 4, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + keittiö + kph + sauna ja parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 80,5 m²
Kokonaispinta-ala 80,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/4
Rakennusvuosi 2015
Käyttöönottovuosi 2015
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 199 877,42 €
Velkaosuus 143 022,58 €
Velaton hinta 342 900 €
Neliöhinta 4 259,63 €/m²
Hoitovastike 297,85 €/kk
Rahoitusvastike 1 016,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 314,45 €/kk
Muut maksut Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta (pov-laina 1) jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään 4 kuukauden pääomavastike 1:n suuruinen vastike-ennakko yhtiön pääomavastike 1 saatavan vakuudeksi. Käytössä vesimaksuennakot, veden kulutuksen tasaus kulutusperusteisesti (mittarit) 1 krt vuodessa, laskutus osakkeenomistajalta/-omistajilta. Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta. Pankin lainaehtojen mukaan osakkaalla on mahdollisuus lyhentää huoneistokohtaista lainaa kesä- ja joulukuussa, lyhennys 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % jäljellä olevasta lainaosuudesta. Huoneistot jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuutta maksavat tontinvuokravastiketta. Veloitus on 1.7.2022 alkaen 3,30 € / huon.-m2 / kk. Osakkeiden nrot 103613-109782 osalta ei peritä tontinvuokravastiketta. Varainsiirtovero 1,5 % erääntyy ostajan maksettavaksi kaupantekotilaisuudessa.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tietoliikenne DNA- Talonyhtiön netti perusnopeus 10M/10M (ethernet)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 18§ Lunastuspykälä: Jos autotallien, autohallipaikkojen, autokatospaikkojen, pihapaikkojen tai moottoripyöräpaikkojen, osakkeet numerot 103613-109782, hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan. Lunastusvaatimus on esitettävä yhtiölle tai yhtiön käyttäessä lunastusoikeuttaan osakkeen saajalle kuukauden kuluessa siitä, kun hallitus on saanut huoneistotietojärjestelmästä annetun lain 10 §:n 3 momentissa tarkoitetun tiedon osakkeen siirtymisestä sekä muut 4 kohdassa tarkoitetun ilmoituksen tekemistä varten tarvittavat tiedot, lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) säännöksiä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, maalattu, osalaatoitus), lattiat (parketti), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Aumakatto
Katon kuvaus Bitumihuopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Michailowinlinna
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöitsijä Terho Hietanen 020 7229961 terho.hietanen@isannointitalo.fi PL 257 20101 TURKU
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta( pov-1) enemmän kuin 50% huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao.huoneiston osalta aina vähintään 4 kuukauden pääomavastike 1:n suuruinen vastike-ennakko yhtiön pääomavastike 1 saatavan vakuudeksi. Käytössä vesimaksuennakot, vedenkulutuksen tasaus kulutusperusteisti (mittarit) 1krt. vuodessa,laskutus osakkeen omistajilta.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 19, Autokatoksia: 12, Autotalleja: 4, Piha-autopaikkoja: 11, Yhtiöllä ei ole vuokrattavia autopaikkoja.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit -2017- 1 vuotis takuukorjauksia suoritettu yhtiössä. -2019 Michailowinlinnan- ja portin yhteisen perkolan, pihakalusteiden sekä leikkivälineiden kyllästys (Tikkurila 5063). Porrasnäyttöjen asennus molempiin rappukäytäviin. -2020 Rappukäytävien pääoville (2kpl) asennettiin automaattiset ovenavaajat. -2021 Suoritettiin kaikkien yhtiön parvekelasituksien huoltotyöt. -2022 Yhtiön asuntojen asuntojen vesipiteiden sulkuventtiilit uusittiin.
Tulevat remontit Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 21.3.2023 päätettiin asentaa yhtiön osakkeellisille pysäköintipaikoille latausinfra seuraavasti: 1 Naapuriyhtiön kanssa parkkihalliin, 2. Omaan parkkihalliin, sekä autokatospaikolle. Urakan ulkopuolelle jäävät autotallit, sekä pihapysäköintipaikat(tolppapaikat). Urakan kustannusarvio on noin 60 000,00 euroa.
Energialuokka B2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 3355 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Kaavoitustiedot Turun kaupungin kaavoitusosasto puh: 02 262 4300
Kaavoitustilanne Asemakaava

Sari Honkala

Asuntomyyjä Turku +358405486366
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​