Marjaniemenranta 39, Helsinki (Marjaniemi)

629 000 € 190 m² 6h + k + vh + kylpyhuone + erillinen wc + saunaosasto ja varasto
Velaton hinta 629 000 €
Hoitovastike 330 €/kk
Asuinpinta-ala 190 m²
Huoneita 6
Kerros 2
Rakennusvuosi 1954
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Marjaniemi

Tähän on helppo rakastua. Ihastuttava, moni-ilmeinen ja lämminhenkinen koti merinäkymin vaaleanpunaisessa kivitalossa, jolla suuri, suojaisa piha-alue terasseineen ja kauniine istutuksineen sekä kaksi parveketta. Lämmitysmuotona maalämpö.

Huoneistolle kuuluu talon toisessa kerroksessa asuintilat 130 m2. Valoisasta takallisesta olohuoneesta, päämakuuhuoneesta, ruokailuhuoneesta ja parvekkeelta kaunis merimaisema. Makuuhuoneita on kolme ja ruokailuhuoneesta saa tarvittaessa neljännen. Keittiön kalusteita ja kodinkoneet on uusittu 2017 ja lasitetussa laajennusosassa on viehättävä tila ruokailuun. Yläkerran kph on uusittu 2014. Vaatehuone tarjoaa säilytystilaa kaapistojen lisäksi.

Kellarikerroksesta löytyy lisätilaa 60 m2; sauna pesutiloineen, oleskelutila/ TV-huone, erillinen wc sekä kodinhoitotila. Täältä kulku myös pihalle. Käyttövesiputket on uusittu ja viemäriputket sukitettu 2017. Samalla uusittiin saunan pesuhuoneen katto valaisimineen ja suihkut.

Yhtiö on hyvin hoidettu ja isoimmat peruskorjaukset on tehty. Asunnolle kuuluu myös n. 10 m2 ulkovarasto.

Vehreä ja rauhallinen arvoalue uimarantoineen ja venekerhoineen ja kuitenkin kattavat palvelut ja erinomaiset julkisetkin liikenneyhteydet lähellä. Tervetuloa ihastumaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20808213
Osoite Marjaniemenranta 39, 00930 Helsinki
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 6h + k + vh + kylpyhuone + erillinen wc + saunaosasto ja varasto
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 190 m²
Kokonaispinta-ala 200 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Huoneisto koostuu 2. kerroksen asuintiloista 130 m2 ja kellarikerroksen 60 m2 tiloista, mm. sauna pesutiloineen, kodinhoitotila, erillinen wc ja oleskelu/ TV-tila. Lisäksi asunnolle kuuluu n. 10 m2 ulkovarasto. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros 2/2
Rakennusvuosi 1954
Käyttöönottovuosi 1954
Vapautuminen 3 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 629 000 €
Velaton hinta 629 000 €
Neliöhinta 3 310,53 €/m²
Hoitovastike 330 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 330 €/kk
Muut maksut Hoitovastike sisältää lämmitykseen kuluvan sähkön.
Vesimaksu 10 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Itä, länsi
Tietoliikenne Elisa, oma sopimus nopeudesta. Kuitu tulee kellarikerrokseen, josta on vedetty kiinteä yhteys yläkertaan.
Tehdyt remontit 2019: Yläkerran parketti uusittu 2019 syksyllä. Makuuhuoneiden ja eteisen kaapistot uusittu. Vaatehuoneen säilytysjärjestelmä. Yläkerran kph:een uudet peilikaapistot. Alakerran WC uusittu ja käytävään vaihdettu seinälaatat. 2022 Olohuoneeseen ja keittiöön uusittu vesikiertoiset patterit. Kellarikerrokseen vinyylilattia oleskelutilaan, wc:hen ja käytävään. Yläkerran laajennus on tehty aiemman omistajan aikana peruskorjauksen yhteydessä. Keittiötä uudistettu aiemman omistajan aikana 2017.
Muuta kauppaan kuuluvaa Ruokailuhuoneen kaapistot, olohuoneen 4 kattovalaisinta, (Kauppaan ei kuulu: pesukoneesta ja kuivausrummusta voidaan neuvotella)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö
Tulisija Takka
Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Käyttö- ja luovutusrajoitukset YJ 6 § Jos osake muun säännön kuin avio-oikeuden, naimaosan, perinnön, testamentin tai lahjan nojalla siirtyy muulle kuin yhtiön osakkaalle, lukuunottamatta osakkaiden vanhempia, sisaruksia, lapsia tai lapsenlapsia on siirrosta heti tehtävä kirjallinen ilmoitus yhtiön hallitukselle, jonka tulee viipymättä saattaa asia tiedoksi osakkeenomistajille, joilla on oikeus neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun siirrosta hallitukselle ilmoitettiin, lunastaa osake siitä todistettavasti maksetusta hinnasta tai, jos saanto on vastikkeeton tai luovutushinta muusta syystä ei ole määriteltävissä, osakkeen viimeisestä verotusarvosta. Lunastushinta on maksettava viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun hallitus sai ilmoituksen osakkeen siirrosta.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu, betoni
Rakennusmateriaalien kuvaus Siporex
Keittiön kuvaus Keittiössä vaaleat kaapistojen ovet, päädyt, hana ja sähköt sekä kaikki kodinkoneet (Bosch) on uusittu v. 2017. Hanana Oraksen automaatti hana, erillisuuni, induktiotaso ja liesituuletin (hormi), integroitu mikroaaltouuni, korkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone. Lattia laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus 2019 uusitussa erillisessä wc-tilassa wc-istuin, bidee-käsisuihku, lavuaari, allaskaappi, peili.
Saunan kuvaus Saunassa suuri ikkuna pesuhuoneeseen. Heti valmis -sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu/ tapetti
Lattiamateriaalien kuvaus Asuintiloissa parketti, keittiö ja saniteettitilat laatta, kellarikerros vinyylilattia
Kattotyyppi Harja-/pulpettikatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Marjaniemenranta 39
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiön välittömään hallintaan jäävät lämpökeskus laitteineen 10 m2.
Taloyhtiön autopaikat 4 kpl pistokepaikkoja.
Tehdyt remontit 2018 peltikaton pesu ja maalaus, 2017 maalämpö, keittiössä uusittu ovet (vanhat rungot), päädyt, putket, hana, sähköt ja kaikki keittiön kodinkoneet, käyttövesiputkien uusiminen (koko yhtiö), saunan suihkuhuoneen katto, valaisimet (LED) sekä suihkujen uusiminen, kaikkien viemäriputket (rautaiset) sukitettu (koko yhtiö), sokkelin rappaus ja maalaus, ulkoseinien rappauskorjauksia, ikkunoiden peruskorjausta, 2014 yläkerran parketin hionta, peltikaton osittainen uusiminen pienen vesivuodon jälkeen, yläkerran kylpyhuoneen uusiminen, 2012 syöksytorvien lämpövastuksien asentaminen, ilmalämpöpumpun asennus, 2011 katon lappeiden korjausmaalaus, välipohjan tuuletuksen parantaminen, savupiippujen suojahattujen asentaminen, huippuimureiden uusiminen, 2010 ulkoporrastasanteiden ja portaiden laatoitus, 2006 pihojen uudistus, 1989-91 päärakennuksen peruskorjaus ja muutostyöt, sekä varastorakennuksen rakentaminen
Tulevat remontit Katon lappeiden maalaus.
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1103 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki 09 310 22111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Itäkeskuksen ja Myllypuron kattavat palvelut
Koulut Lähialueella
Päiväkodit Lähialueella
Liikenneyhteydet HSL bussi, Itäkeskuksesta metro ja Raide-Jokeri (pikaraitiolinja 15)

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Kellarissa koneellinen ilmanvaihto, muutoin painovoimainen. Alkuperäistä rakennuslupaa ja lopputarkastuspöytäkirjaa ei löydy. Peruskorjauksen 1988-91 muutokseen/ laajennukseen on rakennuslupa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Annu Kristiina Dobre

Kiinteistönvälittäjä, KiAT LKV Helsinki +358504327216
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​