Lohkaretie 11, Kuopio (Särkiniemi)

124 000 € 72 m² Oh + 2 mh + kph + wc ja lasitettu parveke (yj. 3H+K)
Velaton hinta 124 000 €
Hoitovastike 212,94 €/kk
Asuinpinta-ala 72 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1969
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kuopio
Kaupunginosa Särkiniemi

Särkiniemen Lohkaretiellä on tämä avara ja valoisa kolmio tyhjillään ja muuttovalmiina!

Oleskelutilaan tulee valo kahdesta suunnasta, idästä ja pohjoisesta. Ikkunoista on rauhallinen näkymä pihaan. Taloyhtiössä on remontit tehty ajallaan ja viimeisimpänä LVIS-remontti, joka on valmistunut vuonna 2020. Kylpyhuone ja wc on laitettu putkiremontin yhteydessä. Keittiö on uusittu n. 10 vuotta sitten. Koti on perussiistissä kunnossa ja pienellä pintaremontilla saat siitä mainion kodin itsellesi.

Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika ja lähdetään tutustumaan tähän Kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21777383
Osoite Lohkaretie 11, 70700 Kuopio
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Oh + 2 mh + kph + wc ja lasitettu parveke (yj. 3H+K)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 72 m²
Kokonaispinta-ala 72 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Kokonaispinta-ala yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 72 m2 ja jyvitetty pinta-ala on 67,6 m2.
Kerros 1/8
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 124 000 €
Velaton hinta 124 000 €
Neliöhinta 1 722,22 €/m²
Hoitovastike 212,94 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 212,94 €/kk
Muut maksut Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 5,15 €/m3. Lämmin vesi 10,35 €/m3. Autotalli vuokra 10 euroa tai 45 euroa/kk. Tolppapaikka vuokra on 10 euroa /kk. AS OY Kuopion Viherpossut ovi+lukituksen uusiminen kustannusarvio 8.11. yhtiökokouksen mukaan on; Huoneiston A 3 osalta: kertakorvaus 1532,00 euroa tai pääomalainana 3-vuosi 48,67 euroa /kk. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea viipymättä omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankki antaa ostajalle tiedon ostajalta mahdollisesti veloitettavista kustannuksista, liittyen omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Itä
Tilojen kuvaus Eteisessä on parketti lattia ja seinät on maalattu. Tuulikaapissa samoin. Tuulikaapissa on siivouskomero.
Tietoliikenne Taloyhtiön DNA laajakaista 10M, kustannus sisältyy hoitovastikkeeseen.
Tehdyt remontit Keittiö on uusittu n. 10 vuotta sitten.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Keittiössä on valkoiset kaapistot, laminaattitasot, teräsaltaat ja välitilassa on välitilalevy. Ikkuna itään päin, rauhallinen pihanäkymä. Keittiö on uusittu n. 10-vuotta sitten., astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Erillinen wc on uusittu LVIS-remontin yhteydessä. Peili, allas ja allaskaapisto.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Olohuone on hyvän kokoinen kulmahuone, jossa on ikkunat kahteen eri ilmansuuntaan, itään ja pohjoiseen. Rauhallinen näkymä pihaan. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Seinät maali/tapetti ja lattiassa mosaiikkiparketti.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (tapetti), lattiat (muovi), Makuuhuoneiden lattiassa on muovimatto. Seinät on tapetoitu. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja toisessa on kaapisto.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi
Säilytystilojen kuvaus Irtainvarasto (häkkivarasto) on asukkaan käytössä ja samoin kylmävarasto.
Seinämateriaalien kuvaus Huoneissa maali/tapetti. Kosteat tilat laattaa.
Lattiamateriaalien kuvaus Parketti olohuoneessa ja eteisessä. Keittiössä laminaatti. Kosteissa tiloissa laatta. Makuuhuoneissa muovimatto.
Kattomateriaalin kuvaus Maalatut, valkoiset. Kylpyhuoneessa puupaneeli.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kuopion Viherpossut
Isännöitsijän yhteystiedot Kuopion Talokeskus /isännöitsijä Jari Bolodin, Maaherrankatu 15-19 , 70700 Kuopio, p.044 2882515, jari.bolodin@kuopiontalokeskus.fi
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Koneellinen ilmastointi. Vesikiertoinen patterilämmitys. Kuluseuranta toimintakertomuksen liitteenä. Käyttämättömästä rakennusoikeudesta ei tietoa. Mahdolliset huoneistokohtaiset kunnossapito- ja muutostyöt erillisellä liitteellä pyydettäessä. Taloyhtiön hallinnassa huoneisto A5 ns. talonmiehen asunto. Yhtiökokous on myöntänyt hallitukselle valtuudet kerätä yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastike, taloyhtiön taloudellisen tilanteen mukaan. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle sähköiseen osakehuoneistorekisteriin, eikä yhtiön paperisista osakekirjoistakaan näin ollen ole vielä luovuttu (asunto-osakeyhtiölaki 7 luvun 27§). Taloyhtiössä on DNA:n taloyhtiölaajakaista 10M, kustannus sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiökokous 18.11.2019 päättänyt muuttaa yhtiöjärjestystä. Yhtiökokous on päättänyt, että rahastoidaan lainan ylimääräiset lyhennykset lainanlyhennysrahastoon. Rahoitusvastikkeet päätetty tuloutettavaksi siltä osin, kun tuloutus ei tarkoituksenmukaisten veropoistojen tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. llmalämpöpumpun asennus ja lupaehdot käsitelty ja vahvistettu yhtiökokouksessa 30.11.2021. Kiinteistöön on tehty julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Tutkimus valmistui 2021 ja se on esitelty osakkaille varsinaisessa yhtiökokouksessa 2022. Taloyhtiössä on keskusteltu huoneistojen ovien uusimisesta sekä kiinteistön kaikkien lukkojen uusimisesta.
Taloyhtiön autopaikat Toteutuneet 76 kpl, autotalli/hallipaikat 24 kpl ja lämpötolppapaikkoja 52 kpl. Kaikki yhtiön hallinnassa.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit 1988: Talot ulkomaalattu. 1990: Liitytty kaapelitelevisioon. 1993: Rappukäytävät maalattu. 1994: Kattojen pinnoitus. 1997: Jätekatos rakennettu, c-talon katto uusittu. 1998: Rakennusten elementtisaumat uusittu. 2005: Ilmanvaihtolaitteiden puhdistus ja säätö. 2006: Rappukäytävien laatoitus. 2008: Ikkunat ja parvekeovet uusittu. 2010: Julkisivut maalattu. 2011: Pihakäytävien asfaltoinnin osittainen kunnostus. 2011: Saunojen osittainen saneeraus. 2013: Pysäköintialueen kunnostus, autolämmityspisteiden ja valaisimien uusiminen pysäköintialueella. 2014: Putkiston kuntokartoitus. 2017: Lvis-peruskorjauksen hankesuunnitelma (valm. 7.2.2017). 2018: Lvis-peruskorjauksen varsinainen suunnittelu. 2019-2020: LVIS-peruskorjaus. 2022: Kurtturuusujen poisto.
Tulevat remontit Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Lukitusten uusiminen, huoneiston ovien uusiminen, julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, sokkeleiden huoltomaalaus, piha-alueiden kunnostus ja sähköautojen latauspisteiden rakentaminen.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus laadittu 5.10.2021. E-luku 141.
Tontin pinta-ala 12624,2 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 18 590,15 €
Tontin vuokranantaja Kuopion Kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 29.9.2027
Kaavoitustiedot Kuopion Kaupunki (017) 185 111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Särkinimen lähikauppa Sale, n. 500 m. S-market Ykkösrasti ja Lidl-kauppa n. 1,5 km. Postin palvelupiste lähikaupoissa. Kirjasto keskustassa. Terveysasema ja hammashuolto keskustassa.
Koulut Särkiniemen koulut.
Päiväkodit Särkiniemen päiväkodit.
Liikenneyhteydet Julkisen liikenteen bussit.

Hanna Toroi

Asuntomyyjä Kuopio +358444914149
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​