Kaskenkaatajantie 14, Espoo (Tapiola)

990 000 € 138,5 m² 4mh + oh + k + rt + tv-h + khh + saunaos. + 2xwc (yhtiöj.muk. 7h+k+autotalli)
Velaton hinta 990 000 €
Hoitovastike 514,93 €/kk
Asuinpinta-ala 138,5 m²
Huoneita 6
Kerros 1
Rakennusvuosi 1960
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tapiola

Tervetuloa tähän upeaan, Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelemaan taloyhtiöön, joka sijaitsee idyllisellä Kaskiniityn laidalla, vanhan Tapiolan arvostetulla alueella!

Tämä huolella ja tyylillä uusittu paritalohuoneisto
tarjoaa modernia asumista yhdessä tasossa ja mahdollisuuden neljään tilavaan
makuuhuoneeseen.

Koti hurmaa avaralla olohuoneella, joka yhdistyy
saumattomasti ruokailutilaan ja pihaterassiin.
Olohuone on täydellinen paikka perheen yhteisiin
hetkiin ja vieraiden kestitsemiseen. Takka luo lämpöä ja kodikkuutta.

Isolla takapihalla on omenapuita, vaahterapuita,
upea riippulehmus ja perennoita, sekä kauniit näkymät ilta-aurinkoon Kaskiniitylle.

Tyylikkäät ja modernit kylpyhuoneet sekä sauna tuovat arkeen ylellisyyttä.
Tämä koti yhdistää klassisen arkkitehtuurin ja modernin asumismukavuuden upeasti!

Esittelemme asuntoa yksityisnäytöin, joten ota yhteyttä ja varaa sinulle sopiva esittelyaika!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21677077
Osoite Kaskenkaatajantie 14, 02100 Espoo
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4mh + oh + k + rt + tv-h + khh + saunaos. + 2xwc (yhtiöj.muk. 7h+k+autotalli)
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 138,5 m²
Kokonaispinta-ala 157 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, tarkistusmitattu, Huoneiston pinta-ala on tarkistusmitattu taloyhtiön toimesta vuonna 2012 koko yhtiössä. Nyt myytävän huoneiston B pinta-alalaskelmasta saadut tiedot : hstoala 138,5 m2, autotalli 18, 5 m2 tilat yht: 157 m2, kerrosala(kem2) 173,5
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 1960
Käyttöönottovuosi 1960
Vapautuminen 2-3kk/sop.mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 990 000 €
Velaton hinta 990 000 €
Neliöhinta 7 148,01 €/m²
Hoitovastike 514,93 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 666,38 €/kk
Erityisvastike 151,45 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Neuvoteltavissa ruohonleikkuri, puutarhakalusteet, olohuoneen ikkunapenkit sekä eteisen.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Tulisija Takka, muu, yhtiö vastaa nuohouksesta
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 13§ kukin osakas vastaa hallinnassaan olevan huoneiston osalta lukituksen ja mahdollisten turvajärjestelmien vaatimista hankinnoista, korjauksista ja kunnossapidosta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Novartin valkoiset kaapistot, työtasot kiveä. Kodinkoneet: Festivon kylmäyksikkö(jääkaappi, pakastin, viilekaappi, vihannesosa), kaksi erillistäuunia, keraaminenliesi, liesituuletin, asitianpesukone, mikro. Keittiö uusitti 2015 ja osin 2021., kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus Saunaosaton yhteydessä erollinen wc, käsienpesuallas, peili ja bineesuihku. Toinen wc tilissa käsienpesuallas, peilikaappi, bideesuihku. Seinät kaakelia ja lattiat laattaa.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, saunasta ikkuna kylpyhuoneeseen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (kaakeli)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laatta)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, seinät (maalattu), lattiat (laatta)
Muut huoneet ja tilat Työhuone, Ruokailutila, Eteinen, Tuulikaappi, Terassi
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti-Mineri

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Kaskiniitty
Isännöitsijän yhteystiedot Tapiolan Lämpö Oy, Kalevalantie 5, 02130 Espoo. Isännöitsijä Kari Pihlatie, puh. 020 750 5236, kari.pihlatie@tl-konserni.fi.
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Lämmönjakohuone C-talon kellarissa. Yhtiöllä on yhteinen jätepiste As Oy Espoon Kaskenkaatajantie 5:n kanssa (jätehuollosta vastaa em. taloyhtiö).
Tehdyt remontit Vuonna 2011 käynnistetty putkiremontti valmistui vuoden 2012 aikana. Putkiremontissa uusittiin: - salaojat ja sadevesiviemärit pumppaamoineen sekä perustusten vedeneristykset - jätevesiviemärit - kylmän ja lämpimän käyttöveren putkistot ja vesikalusteet - lämmityksen runkoputkisto ja lattialämmitysjärjestelmä - sähkön nousujohdot ja huoneistojen sähkökeskukset - tele- ja antennijärjestelmä - huoneistojen märkätilat ja saunat - huoneistojen lattiarakenteet lämmöneristyksineen - piharakenteet ja istutukset osakkaiden itsensä toteuttamina Vuonna 2012 toteutettiin myös kattoremontti, johon sisältyi: - vesikattojen uusiminen harjakattojen osalta, sisältäen yläpohjien lämmöneristysten tarkastuksen ja osittaisen uusimisen sekä yläpohjien tuuletuksen uusimisen - kattoikkunoiden kunnon tarkistus, lämmöneristysten ja ikkunakupujen uusiminen - kattojen IV-läpivientien uusiminen sekä huoneistokohtaiset osakkaiden toteuttamat ilmanvaihtoratkaisut D- ja H-huoneistoissa - siipirakennusten tasakattojen kunnon tarkistus sekä harja- ja tasakattojen liityntäkohtien uusiminen Vuonna 2014 toteutetut työt - välikattojen pieneläinsuojausten tarkistaminen ja täydentäminen - mineritlevyseinien maalaus Vuonna 2016 toteutetut työt - viemäripumppaamon pumpun uusiminen asunto C - lämmönvaihtimen uusiminen ja energiavaihtoehtojen selvittäminen - lämmitysjärjestelmän tarkastus (linjasaneeraukseen liittyvä) Vuonna 2017 toteutetut työt - asunnon H lisäsiiven saneerauksen suunnittelu ja urakan aloitus Vuonna 2018 toteutetut työt - asunnon H lisäsiiven saneeraus - ikkunoiden ja ulko-ovien kunnostus - asunnon H kohdalla olevan ulkopuolisen viemärin kunnostus Vuonna 2019 toteutetut työt - maalämpöselvityksen aloitus - uuden uima-altaan suunnittelun aloitus Vuonna 2020 toteutetut työt - uima-altaan purkaminen ja paikan maisemointi - maalämpöselvityksen loppuunsaattaminen - sähköautojen latausmahdollisuuksien selvitys Vuonna 2021 toteutetut työt - ikkunanpuitteiden ja puuritilöiden huoltomaalaus Vuonna 2022 toteutetut työt - sähköautojen latausjärjestelmän asennus
Tulevat remontit Vuonna 2024 toteutettavat työt - salaojakaivojen tarkastus - ikkunoiden tammipuitteiden alareunojen kuntotarkastus ja huoltolakkaus tarvittaessa (tilataan ulkopuoliselta urakoitsijalta) - ikkunanpuitteiden ja puuritilöiden huoltomaalaus tarvittaessa (tilataan ulkopuoliselta urakoitsijalta) - entisen uima-altaan paikan maisemoinnin suunnittelu - tasakattojen vesikatteiden kuntotarkastus - asunnon B kosteusvaurioiden korjaus - normaaleja huolto- ja kunnostustoimenpiteitä Vuosina 2025 – 2028 toteutettavat työt - normaaleja huolto- ja kunnostustoimenpiteitä
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 24.5.2033.
Tontin pinta-ala 6274 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Asemakaavan mukaisesti taloyhtiön rakennukset ovat suojeltavia kulttuurihistoriallisen sekä rakennustaiteellisten tai kaupunkikuvallisten arvojen vuoksi (sr-2). Suojelumääräys koskee julkisivuja ja vesikattoja. Niiden korjaus- ja muutostöissä tulee säilyttää rakennuksen ominaispiirteet ja käyttää alkuperäisiä tai niitä vastaavia materiaaleja, värejä ja rakentamistapoja. Kaikista korjaus- ja muutostöistä on aina neuvoteltava rakennusvalvonnan ja museoviranomaisen kanssa. Lisätietoa Espoon kaupunki, puh. 09 81621.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut, Pohjatorilla K Market ja postipalvelut sekä ravintoloita. Kävelymatkan päässä Tapiolan terveysasema ja kirjasto. Tapiolan urheilupuistossa runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Kulttuurin ystävälle Tapiolassa runsaasti tarjontaa, mm. musiikkiopisto, Tapiolan kulttuurikeskus ja Weegee. Tapiolan golfkenttä lyhyen ajomatkan päässä.
Koulut Useita lähialueella kuten Jousenkaaren kolu, Pohjois-Tapiolan koulu, Aarnivalkeankoulu, Etelä-Tapiolan lukio, Tapiolan lukio ja Vindängens skola.
Päiväkodit Useita lähialueella kuten englanninkielinen Pilke Play School Tapiola, Tuohimaan päiväkoti, Jousenkaaren päiväkoti ja Vindängens och förskola.
Liikenneyhteydet Metroasema Liikuntapuistossa Ja Tapiolassa. Lähin bussipysäkki Kalevalantiellä ja Pohjantiellä. Omalla autolla helposti Kehä I:lle ja Länsiväylälle.

Anne Sundqvist-Hellstedt

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358500451236
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​