Karakalliontie 3, Espoo (Karakallio)

205 000 € 71 m² 3 h + k + kh + eteinen + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3 h+k)
Velaton hinta 205 000 €
Hoitovastike 217,75 €/kk
Asuinpinta-ala 71 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1967
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Karakallio

PUTKIREMONTOIDUSTA YHTIÖSTÄ TARJOLLA AVARA KOTI VEHREÄSSÄ JA RAUHALLISESSA YMPÄRISTÖSSÄ

Tämä vehrein näkymin varustettu koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat luonnonläheisyyttä ja hyviä palveluja. Avarat huoneet tekevät tästä kodista monipuolisen ja käytännöllisen kokonaisuuden, joka sopii erinomaisesti niin lapsiperheelle kuin pariskunnallekin.

Asunnossa on toimiva pohja ja runsaasti säilytystilaa, mikä helpottaa arjen järjestelyjä ja pitää kodin selkeänä. Keittiö on koko perheen kokkailuun suunniteltu, tarjoten erinomaiset puitteet ruoanlaittoon ja yhdessäoloon.

Asunto sijoittuu länteen ja itään, mikä takaa valoisuuden eri vuorokauden aikoina sekä kauniit näkymät molempiin suuntiin. Asumismukavuutta lisää se, että asuinkerroksessa on vain kaksi asuntoa, mikä takaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Taloyhtiö sijaitsee suurella omalla tontilla, jossa on iso, vehreä sisäpiha. Piha-alueella on runsaasti tilaa lasten leikkeihin sekä keinu ja grillipaikka yhteiseen oleskeluun. Taloyhtiössä on myös höyläpenkki puutöitä ja nikkarointeja varten, joten käsitöihin ja askarteluun on loistavat mahdollisuudet. Lisäksi käytössä on remontoitu kerhohuone, jota voi varata omaan käyttöön.

Asunnon sijainti on metsäisellä alueella, jossa rauhalliset kävelypolut, vehreät metsiköt ja kauniit ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta.

Karakallio on miellyttävä ja väljästi rakennettu asuinpaikka, jossa luonnonläheisyys yhdistyy arjen helppouteen. Ulkoilureitit, metsät ja liikuntapaikat sijaitsevat aivan lähellä, ja alue tarjoaa rauhallisen ympäristön niin lapsiperheille kuin aktiivista elämäntapaa arvostaville aikuisille. Bussipysäkki, koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjesta sujuvaa. Uusi ostoskeskus on rakenteilla, jonka Alepa jo avattiin elokuun lopulla.

*** sovi yksityisesittely ***

Service also in English.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20828607
Osoite Karakalliontie 3, 02620 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 h + k + kh + eteinen + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3 h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 71 m²
Kokonaispinta-ala 71 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/5
Rakennusvuosi 1967
Käyttöönottovuosi 1967
Vapautuminen N. 1 kk / sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 165 691,14 €
Velkaosuus 39 308,86 €
Velaton hinta 205 000 €
Neliöhinta 2 887,32 €/m²
Hoitovastike 217,75 €/kk
Rahoitusvastike 263,98 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 481,73 €/kk
Muut maksut Sähköautopaikka 30 €/kk. Autopaikka lämmin 12,00 €/kk, autopaikka kylmä 6,00 €/kk, varastovuokra 1 ja 2: 5,00 €/kk, varastovuokra 3: 5,00 €/m2/kk, moottoripyörä 15,00 €/kesä.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteinen; lattia Kareliaparketti, peililiukuovikaapisto (Kirena).
Tietoliikenne 35-50 M kiinteistölaajakaistayhteys sisältyy vastikkeeseen.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 5 § Vastike ja lainaosuus: Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan hoito- ja rahoitusvastikkeen suuruuden käyttäen perusteena edellä 4 §:ssä mainittujen osakkeiden lukumääriä. 6 § Huoneiston asumistasoa kohottavat uudistukset: Asunto-osakeyhtiölaissa tarkoitetut, yksinomaan osakkeenomistajien hallinnassa olevien huoneistojen asumistasoa kohottavien uudistusten aiheuttamat kustannukset maksavat ja niiden kustannusten jaosta päättävät toimenpiteeseen osallistuneet osakkeenomistajat. Mahdollisista vahingoista kuuluu vastuu toimenpiteisiin osallistuneille osakkeenomistajille. Huoneistoparvekkeille rakennettujen alkuperäisistä piirustuksista poikkeavien rakennelmien osalta on korjaus-, huolto, kunnossapito-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavan osakeryhmän omistajalla.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi, erillisuuni), seinät (maalattu), Lattia Kareliaparketti, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Lattia Kareliaparketti, käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), molemmissa huoneissa on kaapistot, toisessa makuuhuoneessa on kaksi seinähyllyä ja seinäpeili. Lattiat parketti, seinät maali/tapetti
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Karakalliontie 3
Isännöitsijän yhteystiedot Karakallion Isännöinti Oy, Erkki Hannila, Kotkakuja 3 E-porras ulkopääty, 02620 Espoo, puh. 045 219 7331, erkki.hannila@karakallionisannointi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiön välittömään hallintaan jäävät: 6 saunaa pesu- ja pukuhuoneineen yhteispinta-alaltaan n. 160 m2,pesula mankeli- ja kuivaushuoneineen n. 50 m2, kaksi erillistä kuivaushuonetta n. 47 m2, kerhohuoneisto n. 78 m2, väestönsuojat sekä säilytys- ja talouskellaritilat. Lisäksi talossa A-f on n. 90 m2 suuruinen väestönsuojatila, joka jää 2.10.1976 tehdyn sopimuksen mukaisesti pysyvästi Espoon kaupungin hallintaan suojelulohkon toimistotilana. Lisäksi yhtiön hallintaan jää talossa G-K sijaitseva n. 25 m2 muuntamotila.
Taloyhtiön autopaikat Toteutuneet autopaikat 103 kpl. Ei huoneistokohtaista autopaikkaa, autopaikat jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Yhtiön korjaushistoria isännöitsijäntodistus ja kunnossapitotarveselvitys 2002: Leikkipaikkojen uusiminen, roskakatosten korjaus, porraskäytävien kunnostus. 2003: Laajakaista liittymä 2003. 2005: C ja D —portaiden lämmöneristystyö. 2010: Julkisivuremontti, vesikaton maalauskunnostus ja parvekelasitukset. 2017: LVIS putkiremontti 2017: Taloyhtiösaunojen saneeraukset putkiremontin yhteydessä, asuinhuoneistojen mh+k+kph ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. pihojen asfaltoinnit, autolämpötolppien jatkaminen ja koteloiden uusinta jatkettujen osalta, leikkipaikkojen kunnostusta, lukituksen uusiminen iLoq, ulkovalaistuksen parantaminen pollarivalaisimilla 2017. 2018: Patteriterimostaattlen vaihto, kellarikäytävien seinien ja väliovien huoltomaalaus, porrashuoneiden metalliovien murtosuojien parannushitsaukset ja maalaukset, kellarikäytävien lattioiden hionta ja epoksi pinnoitus. 2019: Autolämpökoteloiden asennukset kylmille paikoille isommalla parkkialueella. 2020: Koodilukot porrashuoneiden ulko-oviin, F-päädyn kellariin portaiden ja tasanteen laatoitus. 2021: Metalliverkkoaidan toteuttaminen vuokratalon rajalle, tuuletusparvekkeiden betonikorjaukset. 2022: Väestösuojan tiiveyskoe ja tarkastus (tulee tehtäväksi 2027 tiivisteet ja iv koneen tarkistus ja huolto), maalämpöön siirtyminen ja poistoilman lämmöntalteenotto, vesikattojen osittainen huoltomaalaus, aurinkovoimalan toteuttaminen, sähköautojen latausinfran toteuttaminen ison parkkialueen keskiriviin (6 latausasemaa), parvekelasien tiivisteiden vaihdot ja huolto. 2023: Talo 2 kylmäkellarissa toinen koje uusittu, sähkönsyöttökaapelin uusinta iso parkkialue reunapaikat.
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: Vuoden 2024 aikana on tarkoitus toteuttaa: * Pihavalaistuksen parantamisen suunnittelua hallituksen toimesta * Ison parkkialueen keskialueen autolämmityksen maakaapeloinnin korjaus * Palovaroittimet asuntoihin taloyhtiön asennuttamana Seuraavan viiden vuoden aikana ei ole odotettavisa merkittäviä asumista haittaavia korjauksia. Tulevien vuosien suurimpia huoltoja ja korjauksia: * Hissien peruskorjaus
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 18410 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 81 621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alepa n. 200 m, S-Market Karaportti n. 900m, Lidl Rastaala 1,2 km. Sellon kauppakeskuksen kattavat palvelut n. 3,5 km.
Koulut Karakallion koulu (yläaste) n. 300 m, Rastaalan koulu (ala-aste) n. 1 km. Ruotsinkielinen Karamalmin koulu n. 500 m. Lisätietoa Espoon kaupungin kouluista: https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/peruskoulut/rastaalan-koulu https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/peruskoulut/karakallion-koulu
Päiväkodit Karamäen päiväkoti n. 700 m, Kansainvälinen päiväkoti ja esiopetus Karakallion Ankkalampi-Duckies n. 900 m. Kansainvälinen päiväkoti ja esiopetus: https://ankkalampi.fi/pivkoti/karakallion-ankkalampi-duckies/ Lisätietoa Espoon kaupungin päiväkodeista: https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus
Liikenneyhteydet Bussipysäkki n. 50m. (linjat 200, 224, 214), n. 150m (linjat 227, 544), Juna-asema Leppävaara n. 3,4km

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​