Itkonniemenkatu 2, Kuopio (Keskusta)

225 000 € 75,5 m² Oh/rt + k + 2 mh + kph/wc + s ja lasitettu parveke sekä mahdollisuus ostaa autohallipaikka
Velaton hinta 225 000 €
Hoitovastike 347,30 €/kk
Asuinpinta-ala 75,5 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 2009
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kuopio
Kaupunginosa Keskusta

Kuopion keskustan, sataman ja Maljalahden puiston läheisyydestä löytyy tämä kaunis, 2009 valmistunut koti, joka odottelee uusia asukkaitaan!

Kerrostalokolmio on 1. kerroksessa, jonne pääset ilman porrasnousua. Valoisassa kodissa on toimiva pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. Ikkunat ovat itään, satamaan päin. Keittiö on hieman omassa syvennyksessään ja ruokailutila on olohuoneen ja keittiön välissä. Ruokailutilasta pääsee hyvän kokoiselle, lasitetulle parvekkeelle. Huoneistossa on kauttaaltaan parkettilattiat. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja toisessa on koko seinän mittainen kaapisto. Eteisessä on runsaasti kaappeja. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2023 ja samalla on uusittu saunan lattia ja lauteet siistitty.

Sinulla on mahdollisuus ostaa autolle hallipaikka omilla osakkeillaan hintaan 23500 euroa. Autohallipaikkoihin on asennettu latauspisteverkko sähköauton latausasemia varten. Myyjä on jo asennuttanut latausaseman valmiiksi, joten asennuksesta ei aiheudu kuluja uudelle omistajalle.

Olisiko tässä sinulle uusi kaupunkikoti? Ota yhteyttä, niin lähdetään tutustumaan tähän kauniiseen kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20099857
Osoite Itkonniemenkatu 2, 70100 Kuopio
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Oh/rt + k + 2 mh + kph/wc + s ja lasitettu parveke sekä mahdollisuus ostaa autohallipaikka
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 75,5 m²
Kokonaispinta-ala 75,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/4
Rakennusvuosi 2009
Käyttöönottovuosi 2009
Vapautuminen 1-2 kk kaupasta tai sop.muk

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 225 000 €
Velaton hinta 225 000 €
Neliöhinta 2 980,13 €/m²
Hoitovastike 347,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 347,30 €/kk
Muut maksut – Vesimaksuennakko kylmä 4,5 €/hlö/kk, lämmin 8,00 €/hlö/kk. Tasauslasku puolivuosittain. - Pesutupa 1 €/h, kuivaushuone 0,50 €/h - Autohallin vastike 27,60 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Itä, etelä
Tilojen kuvaus Eteisessä parkettilattia, maaliseinät ja iso kaapisto.
Tietoliikenne DNA laajakaista.
Tehdyt remontit Kylpyhuone remontoitu 2023. Taloyhtiö/rakentaja laittanut laatoitukset, vedeneristeet ja samalla uusittu kaapistojen ovet ja taso. (2022 useita laattoja ollut irti seinästä ja laatoitukset, sekä vedeneristeet korjattu 2023)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Autohallipaikat ja varastot, näissä lunastusoikeus osakkailla, yhtiöjärjestys 18§.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (parketti), Keittiössä on valkoiset kaapistot ja laminaattitasot. Välitila on laatoitettu. Hyvin säilytystilaa. Ruokailutila on luontevasti keittiön vieressä ja siinä on ikkuna itään päin. Keittiöstä on käynti lasitetulle, tilavalle parvekkeelle., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunan lauteet on hiottu tänä vuonna ja käsitelty parafiinilla. Puun väriset lauteet. Lattia on uusittu samalla kun kylpyhuoneen lattiakin, 2023.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti), Olohuoneessa on maalatut seinät ja parkettilattia. Ikkunat itään päin. Ruokailutila on keittiösyvennyksen ja olohuoneen välissä ja ruokapöytä mahtuu hyvin.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia. Toisen makuuhuoneen seinät on maalattu ja siinä on koko seinän mittainen kaapisto, sekä ikkuna itään päin. Todella tilava makuuhuone! Toisessa makuuhuoneessa seinät on maalattu ja yksi tapetoitu. Sen yhteydessä on vaatehuone, ikkuna itään.
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Seinämateriaalien kuvaus Maali, tapetti, kosteat tilat laattaa ja sauna paneloitu.
Lattiamateriaalien kuvaus Huoneistossa kauttaaltaan parkettia. Kosteat tilat laattaa.
Kattomateriaalin kuvaus Valkoiset, maalatutu.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kuopion Maljalehto
Isännöitsijän yhteystiedot Kuopion Isännöintikulma Oy, Maaherrankatu 21 A 3. kerros, 70100 Kuopio markku.vikla@kik.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Talossa on erillinen lastentarvikevarasto, löytyy myös rapusta A. Ilmanvaihtojärjestelmä: huoneistokohtainen ilmanvaihto LT. DNA-laajakaista. Jätehuone on yhteinen As Oy Kuopion Maljapuiston kanssa. Yhtiöllä on rasitteena As Oy Kuopion Maljapuiston kanssa yhteinen piha-alue, jätehuolto ja autohallin luiska ja autohallitila. Piha-alueen kulut jaetaan rakennusoikeuksien suhteessa (Maljalehto 4450/Maljapuisto 4000). Autohallista aiheutuvat kulut jaetaan autopaikkojen suhdeluvun mukaisesti (Maljalehto 49/Maljapuisto 39). Jätehuoltokulut laskuttaa Jätekukko rakennusoikeuksien suhteessa. Kiinteistöön asennetaan tietoliikennekaapelointi, huoneiston internet-liittymän käyttöönotosta ja kustannuksista vastaa jokainen asukas osaltaan. Paritalon osoite on Niemenkatu 43, 70100 Kuopio. Käyttämättömästä rakennusoikeudesta ei ole tietoa. Huoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla varustettuna (ei jäähdytystä). Yhtiökokous 22.3.2011 päätti, että taloyhtiön pankkitiliin otetaan 20.000,00 euron suuruinen limiitti. As Oy Kuopion Maljalehto on tehnyt 22.5.2012 päivätyn sopimuksen katualueelle sijoitetuista rakenteista. Autohallin kannessa on ollut vuotoja, josta reklamoitu YIT:lle. YIT on korjannut vuotokohtia. Autokannen vedeneristyksen korjauksista pidetty vastaanottotarkastus 8.10.2020. Pihakannen korjaamattomin osin taloyhtiö on pidättänyt aiemmin tehdyn reklamaation vaatimukset edelleen voimassa. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle sähköiseen osakehuoneistorekisteriin, eikä yhtiön paperisista osakekirjoistakaan näin ollen ole vielä luovuttu. Varsinainen yhtiökokous 16.3.2023 myönsi hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä enintään kahden kuukauden suuruisen ylimääräisen yhtiövastikkeen yhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Jne. ks. isänn.tod. sivu 3/5 lisätiedot.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 49, Autohallipaikat erillisinä osakkeina. Autohallipaikan osakkeenomistajat päättivät ylimääräisessä yhtiökokouksessa 22.6.2023 rakentaa sähköautojen latausverkon autohalliin. Jokaiselle autopaikalle tuodaan sähkökaapelin pääte. Autohalliosakkaat voivat asentaa latausaseman. Latausasemien tulee olla keskenään yhteensopivia. Latausasemassa tulee olla dynaaminen kuormanhallinta. Ennen latausaseman asentamista on aina kysyttävä lupa taloyhtiöltä.
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2021-22: Parvekelasihuolto, 2021: ilmanvaihdon puhdistus ja säätö.
Tulevat remontit Mahdolliset huomattavat kunnossapito-ja muutostyöt seuraavan 5-vuoden aikana: Viemäreiden huuhtelu ja sähköautojen latauspisteiden rakentaminen.
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Laadittu 9.3.2023. E-luku 121
Tontin pinta-ala 3365 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 49 556,55 €
Tontin vuokranantaja Kuopion kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2065
Kaavoitustiedot Asemakaava Kuopion kaupunki puh. (017) 185 111
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikauppa n. 100 m, terveyskeskus parin korttelin päässä. Keskustan kaikki palvelut kävelymatkan päässä.
Koulut Keskustan koulut.
Päiväkodit Keskustan päiväkodit.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hanna Toroi

Asuntomyyjä Kuopio +358444914149
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​