Isoistentie 10, Espoo (Lystimäki, Olari)

548 000 € 149 m² 3-4 mh + k + oh + saunatilat + 2xwc + kh + khh + askartelutila + lämmin var + kylmä var (yj:n mukaan 5h+k+s)
Velaton hinta 548 000 €
Asuinpinta-ala 149 m²
Huoneita 5
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1943
Tyyppi Erillistalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Lystimäki, Olari

Hurmaava rintamamiestalo Lystimäessä kodikkaassa neljän perheen yhtiössä

Etsitkö kotia, jossa on tilaa, tunnelmaa ja täydellinen sijainti? Tämä rintamamiestalo Lystimäen idyllisellä ja rauhallisella pientaloalueella tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ja enemmänkin. Täydellinen valinta isommallekin perheelle, joka arvostaa luonnonläheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä.

SANEERAUS JA MODERNISOINTI
Talo on täysin saneerattu ja modernisoitu vuonna 1984 ja sitä on pidetty hyvässä kunnossa. Talo kaipaa pintojen päivitystä, tarjoten mahdollisuuden tehdä siitä juuri omannäköisesi kodin.

TONTTI
Oma vehreä, hyvin hoidettu tonttiosuus noin 500 m². Rauhallinen piha on puutarhasta pitävän taiturin unelma, jossa on omenapuita, istutuspenkkejä ja marjapensaita.

ASUINTILAT
ENSIMMÄINEN KERROS: keittiö, makuuhuone, wc ja iso olohuone, jossa on varaava takka. Olohuoneessa on myös syvennys, joka sopii erinomaisesti ruokailutilaksi tai kirjastoksi. Lisäksi lämmin veranta, jossa on kiva istuskella.
TOINEN KERROS: kaksi makuuhuonetta, joista isompi on jaettavissa kahdeksi makuuhuoneeksi. Lisäksi kylpyhuone ja suuri säilytystila/vaatehuone.
KELLARIKERROS: kodinhoitotila, saunatilat, wc ja askartelutila. Kellarissa on myös reilusti ei-lämmitettyä matalaa varastotilaa.
AUTOKATOS: kahdelle autolle mitoitettu autokatos sähköpistokkein.

SIJAINTI JA PALVELUT
-Lystimäki on täydellinen paikka harrastavalle ja ulkoilevalle lapsiperheelle. Läheltä löytyvät koulut, päiväkodit ja ulkoilumaastot
-nopeat yhteydet Länsiväylälle ja Kehä II:lle
-Niittykummun metroasema ja Kauppakeskus Niitty löytyvät läheltä, eikä Matinkylän Iso Omenaan ja metroasemalle ole pitkä matka
-lähibussilinja numero 137 kulkee viereistä Lystimäentietä pitkin Matinkylään. Muut bussilinjat lähtevät kävelymatkan päästä Uusikartanontieltä.

ASUMISMUKAVUUTTA JA YKSILÖLLISYYTTÄ
Jokainen osakas vastaa omasta talostaan ja piha-alueestaan, mikä lisää yksityisyyttä ja vapautta.

Varainsiirtovero vain 1,5 %.

Tule ja ihastu tähän kodikkaaseen rintamamiestaloon, joka yhdistää perinteisen tunnelman ja mukavuuden. Tämä koti tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden tehdä pienellä remontilla juuri sinun unelmiesi kodin. Tervetuloa tutustumaan – tämä koti saattaa olla juuri se, mitä olet etsinyt!

*** sovi yksityisesittely ***

Esittely

Ti 6.8.2024 klo 17.00 – 17.45

Esittelijä

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20717418
Osoite Isoistentie 10, 02200 Espoo
Tyyppi Erillistalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3-4 mh + k + oh + saunatilat + 2xwc + kh + khh + askartelutila + lämmin var + kylmä var (yj:n mukaan 5h+k+s)
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 149 m²
Kokonaispinta-ala 149 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama, Yhtiöjärjestyksen mukainen lattiapinta-ala 196 m². Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan kerrosala 175 m², huoneistoala 149 m² ja kokonaisala 175 m². Ensimmäisen kerroksen verannan, eteisen, makuuhuoneen, keittiön, olohuoneen, ruokailutilan ja wc:n pinta-ala on omistajan mittaamana noin 89 m². Toisen kerroksen ison ja pienen makuuhuoneen, ylätasanteen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen/varastotilan pinta-ala on omistajan mittaamana noin 64 m². Kellarin saunaosaston, askartelutilan, wc:n, kodinhoitotilan ja pannuhuoneen pinta-ala on omistajan mittaamana yhteensä noin 39 ². Lisäksi kellarissa on ei lämmitettyä matalaa noin 150 cm varastotilaa noin 44 m². Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne voivat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavista pinta-aloista.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1943
Käyttöönottovuosi 1943
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 548 000 €
Velaton hinta 548 000 €
Neliöhinta 3 677,85 €/m²
Yhtiövastike yhteensä 170 €/kk
Muut maksut Suora sähkölämmitys; päivä- ja yötariffi Hoitovastike sisältää kiinteistöveron, kiinteistövakuutuksen, jätehuollon, veden, nuohouksen, ulkoalueiden hoidon ja muut hoitokulut. Vesimaksu riippuu kulutuksesta. Vesimittarit on ja kulutus tasataan kerran vuodessa. Sähkön kulutus on ollut keskimäärin vuodessa noin 30000 kWh sisältäen lämmityksen ja taloussähkön. Hallituksella valtuudet tarvittaessa päättää ylimääräisestä yhtiövastikkeesta.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Veranta; sähkökaappi, lattia lauta, seinät maali. Eteinen; kaapistot, vaateripustin, käynti kellariin, lattia lauta, seinät maali. KELLARIKERROS: Kodinhoitotila; pesukone, mankeli, silityspeti, lattia laatta, sähkötoiminen lattialämmitys, seinät puuverhous, jonka alla on tiiliverhous ja betonisokkeli. Pukuhuone; sähkötoiminen lattialämmitys, lattia laatta, seinät puuverhous, jonka alla on tiiliverhous ja betonisokkeli. Askarteluhuone (vanha autotalli); sähkötoiminen lattialämmitys, kaapisto, pesuallas, hyllykkö, käynti ulos, seinät tiiliverhous ja betonisokkeli. Pannuhuone; lämminvesivaraaja, lattia laatta, seinät betoni. Kellarin varastotila. TOISEN KERROKSEN VARASTOTILA/VAATEHUONE; lattia muovi, seinät maali.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtain)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Muu
Tulisija Muu, varaava takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, erillisuuni, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, pesuallas, kaapistot, liesituuletin/suodatin, pöytätaso laminaatti, välitila kaakeli, lattia lauta, seinät maali.
WC-tilojen kuvaus ENSIMMÄISEN KERROKSEN WC; wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, lattia kaakeli, seinät tapetti. KELLARIKERROKSEN WC; wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, peili, pieni kaappi, lattia laatta, seinät tapetti.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, lattia laatta, seinät puu, sähkötoiminen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus Varaava takka, ilmalämpöpumppu, rappuset yläkertaan, lattia lauta, seinät maali.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, Ensimmäisen kerroksen makuuhuone; kaapisto, lattia lauta, seinät tapetti. Toisen kerroksen makuuhuoneet; iso makuuhuone; peililiukuovikaappi, lattia laminaatti, seinät tapetti, kaksi kattoikkunaa. pienempi makuuhuone; kattoikkuna, vaatekaappi, lattia muovi, seinät maali.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Einola
Isännöitsijän yhteystiedot Hallituksen puheenjohtaja Markku Viitasaari Isoistentie 10 D 02200 Espoo p. 0400 519 2655
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Asunto Oy Einola on perustettu 1989. Rakennus A on rakennettu alkuperäisiltä osin vuonna 1942-1944 (alkuperäiset huonetilat olleet keittiö, makuuhuone, olohuone, kellari sekä kylmä kuisti). Vuosien 1958-1960 aikana rakennusta on laajennettu (olohuone, kuisti, yläkerran huoneet, kattilahuone, wc, sauna, pesuhuone, autotalli). 1984 rakennukseen tehtiin peruskorjaus keittiön, makuuhuoneiden, olohuoneen, vaatehuoneen, wc:iden, pesu- ja saunatilojen sekä askarteluhuoneen osalle (talo saneerattiin kauttaaltaan sen ajan rakennusmääräysten mukaisesti). Peruskorjauksessa rakennuksen sähkö-, lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät uusittiin. Peruskorjaus on käyttöönottokatselmus 10.10.1985 ja loppukatselmoitu 11.05.1989. Talot B, C ja D ovat valmistuneet 1991. Alapohjarakenne: kellarin osalta maanvarainen betonilaatta ja osalla rakennusta puurakenteinen tuulettuva alapohja. Sokkeli: paikalla valettu betoni. Ilmanvaihtojärjestelmä: painovoimainen. Yhteisantenni.
Taloyhtiön autopaikat Toteutetut autopaikat 8 kpl. Sähköpistokkeet.
Tehdyt remontit ALLA MAINITUT KORJAUKSET KOSKEVAT NIMENOMAAN TALOA A. 1958 – 1960 rakennuksen laajennus 1984 rakennukseen tehtiin peruskorjaus keittiön, makuuhuoneiden, olohuoneen, vaatehuoneen, wc:iden, pesu- ja saunatilojen sekä askarteluhuoneen osalle (talo saneerattiin kauttaaltaan sen ajan rakennusmääräysten mukaisesti). Peruskorjauksessa rakennuksen sähkö-, lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät uusittiin. Peruskorjaus on käyttöönottokatselmus 10.10.1985 ja loppukatselmoitu 11.05.1989. 1984 ikkunat ja ulko-ovet uusittu 1989 rakennuksen ulkoverhous uusittu (vanhan verhouksen päälle lisätty koolaus sekä uusi panelointi) 1990-luvun lopulla yläkerran makuuhuoneiden välistä poistettu väliseinä 2010 katon peltikate asennettu 2010 keittiöremontti 2014 yläpohjaan asennettu lisäeristystä (puhallusvillaa)
Tulevat remontit Jatkossa 24.04.2024 suoritetussa kuntotarkastuksessa suositelluita toimenpiteitä (koskevat nimenomaan taloa A).
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 2032 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Asemakaava 24.8.1976 Yleiskaava 17.2.2010 Espoon kaupunki vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava, Yleiskaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​